Sjove spil for at skaffe penge i et Office

Sjove spil for at skaffe penge i et Office


At spille sjove spil for at skaffe penge i et kontor er både en god måde at støtte en velgørenhed og øge moralen på arbejdspladsen. Du kan enten afsætte en dag at spille de spil, som en slags teambuilding aktivitet, eller du kan præsentere en idé, eller flere, over tid. Der er masser af forskellige ting du kan gøre, og du er velkommen til at ændre reglerne, så de passer bedre til dit kontor.

Ideer af sjove spil for at skaffe penge i et Office

The Money Jar

Tænk på et problem, du har på kontoret, det være sig brugen af ​​bandeord, overdreven klager eller forlader frokostretter sidde i pausen værelse. Hver gang en person på kontoret udfører nævnte aktivitet, gøre ham eller hende en tokrone i velgørenhed krukke. Det kan være sjovt at kalde dine kolleger på deres adfærd - på en pæn måde, bare kunne tage det, hvis du kan parabol ud.

Duct Tape Boss

Har folk på kontoret donere en vis mængde penge til at "købe" et stykke gaffatape. På en dag, som du vælger - sige to uger efter starten af ​​spillet - bruge al den tape, der er blevet købt til at gaffatape chefen til væggen. Hvis du har nok tape, og din chef er lys nok, kan du være i stand til at suspendere ham eller hende en fod eller så fra jorden.

Smash den kopimaskine

Har du en kopi maskine eller andre stykke kontorudstyr, der er en komplet terror? Hvis du er ved at få det erstattet, kan du oprette en meget værdsat fundraising spil. Tag den forhadte emne uden at parkeringspladsen. Så få fat i en hammer og opkræve folk en lille sum for hvert hit. Det er en god stress reliever så godt. Bare sørg for at udstyre aggressorerne med beskyttelsesbriller og lange ærmer for en sikkerheds skyld.

Stol Racing

Du kender disse kontorstole med hjul, og hvordan du altid ønsker at race dem over kontoret, men du er ikke tilladt at. Nu har du chancen. Pick 2-4 hold i to: en pusher og en rytter. Så har folk placere indsatser på Hvilket hold kommer først. Alle pengene går ind i en pot, med halvdelen går til de vindende wagerers og halvdelen går til velgørenhed. Hvis du ikke har plads til at køre på kontoret, kan du race på parkeringspladsen i stedet. Plot ud et kursus ved hjælp af trafik kegler.

Hula Hoop Contest

Dette spil bør sandsynligvis ske uden for kontoret for at forhindre yderligere skade. Før du starter spillet, har alle få tilsagn fra folk, de kender i en vis dollar beløb pr omdrejning eller pr sekund, at de holder deres hulahopringe fra rører jorden. Derefter lader konkurrencen begynde. Den person, der holder længst ikke kun får håneret, vil han eller hun sandsynligvis også rejse en masse penge. Du kan have to priser, en for konkurrencen vinder og én for den person, der indsamler flest penge.

Hvordan man kan fremme deltagelse

Den bedste måde at få folk til at deltage i sjove spil for at skaffe penge i et kontor er at vælge en velgørende organisation, som folk på kontoret holder af. Måske kan du gøre en undersøgelse for at se, hvilken en der interesserer folk mest. En anden måde at gøre det er at finde en, medarbejderne personligt kan forholde sig til. For eksempel, hvis en person på kontoret har et barn med en alvorlig sygdom, kan du ønsker at rejse penge til en lokal børnehospital - eller til at hjælpe denne persons familie med de medicinske udgifter, der ikke er dækket af en forsikring.