Sjove fysiske aktiviteter for Kids

Sjove fysiske aktiviteter for Kids


Når du tænker om sjove fysiske aktiviteter for børn, holde en alder af deltagerne og deres evner i tankerne.

Hvorfor Fysiske aktiviteter for børn er vigtige

Der er mange grunde til, at regelmæssig fysisk aktivitet er vigtigt for børn (og deres forældre). For én ting, spille spil og sport hjælper børn udvikle deres grovmotoriske færdigheder. Det hjælper dem til at forbedre deres balance, også.

Når børn bliver opdraget værdsætte værdien af ​​fysisk aktivitet, er de mere tilbøjelige til at fortsætte med at være aktive, når de vokser ind i voksenalderen. Regelmæssig motion er en af ​​nøglerne til at reducere risikoen for hjertesygdomme og slagtilfælde. Det hjælper også til at opnå og opretholde en sund vægt. Mennesker, der er fysisk aktive regelmæssigt er i stand til at håndtere stress lettere end folk, der er sofa kartofler. Da motion øger endorfinniveau, mennesker, der finder en fysisk aktivitet, de nyder, kan være mindre tilbøjelige til at blive deprimeret.

Sjove Fysiske aktiviteter for børn: Forslag

Før børn begynde at gøre nogen af ​​de forslag, der findes her, bør de gøre en warm-up aktivitet for at få deres puls op og deres muskler varmet op. Ved afslutningen af ​​aktiviteten session, planlægge en periode for at køle ned og slappe af, inden de genoptager normale aktiviteter.

Warm-Up og køle ned Aktiviteter

Disse sjove fysiske aktiviteter for børn kan bruges til en varm-up eller en cool-down. De kræver ikke særligt udstyr, og børn i forskellige aldre og evner kan deltage på lige fod.

  • Hop rundt i lokalet som en hoppe bønne
  • Wiggle ligesom en skål med Jell-O
  • Skyggeboksning
  • Playing "luftguitar"
  • Dancing rundt i lokalet ved forskellige hastigheder
  • Løb på stedet eller laver en trin-tå sekvens

Ideer til Staying fysisk aktive

Når du er på udkig efter ideer til meget små børn, gemme brugsanvisningen enkel. Du ønsker at være sikker på, at de kan fokusere på at nyde sig selv, ikke at holde styr på, hvad de skal gøre næste. Kombinere sange med enkle handlinger, såsom at røre knæene eller tæer kan være en fornøjelig aktivitet for børn. Når vejret er fair, planlægger at bruge lidt tid udenfor. Going for en tur eller spille på udstyret på en lokal legeplads er en fantastisk måde at have det sjovt og forblive fysisk aktive.

Hvis du mener, dit barn vil nyde holdsport, med alle midler overveje at tilmelde dem op for et hold. Du kan også overveje at indskrive dit barn i dans, gymnastik, judo eller karate lektioner for at hjælpe dem med at holde fit.

Ikke alle sjove fysiske aktiviteter for børn involverer organiseret sport eller undervisning, selv om. Familier kan tilbringe tid sammen og holde sig i form ved at gå til gåture, ramme de vandrestier, eller gå til cykelture. Rulleskøjteløb er en anden mulighed for at holde børn pasform.

Fysiske aktiviteter for børn, der ikke er Athletic

Simpelthen fordi dit barn ikke anser sig selv for at være atletisk, betyder det ikke, at han eller hun ikke kan lære at nyde at være fysisk aktive. Smid ud tanken om at være atletisk som en person, der deltager på et sportshold og finde alternative måder at dit barn kan holde sig i form. Han eller hun kan ikke lide de traditionelle sportsgrene, men nyder at gå bowling eller spille golf.

Vedtage gode motionsvaner dig selv, og dit barn vil følge dit eksempel. Tag trappen i stedet for elevatoren oftere, gå til butikken, hvis det er tæt nok i stedet for at tage bilen, og parkere længere væk fra din destination og gå, når du kan. Har dit barn tage regelmæssige pauser i løbet af dagen til at strække og komme i gang, og sørg for, at du gør det samme.

Hold fokus på sjov, og dine børn vil være i stand til at nyde at være fysisk aktiv, uanset om de betragter sig selv naturlige atleter eller ikke. De vil høste fordelene af en sund, aktiv livsstil, når de bliver ældre.