Sjov lære fransk spil

Sjov lære fransk spil
Adapt et ordspil som Boggle til brug på fransk klasse!

Er du underviser fransk og ønsker at finde det sjovt "at lære fransk" spil? Se ikke yderligere for forslag, ideer, og endda nogle ressourcer til at sætte nogle pizzazz tilbage i din franske klasse.

Fun "lære fransk" Spil i klasseværelset

Spil, der hjælper eleverne lære det grundlæggende i franske gøre læring et sprog mere sjov og gøre tilbageholdelse meget lettere. Vælg et spil baseret på, hvad du prøver at undervise, og niveauet for dine elever. Et spil skal styrke det, de har lært. Her er et par eksempler:

Simon Says

Alle ved, hvordan man spiller Simon Says. Men gør de ved, hvordan deres kropsdele på fransk? Hvad med simple kommandoer som hoppe, sidde, stå, eller marts? Simon Says er et glimrende middel til at gennemgå disse begreber. Start ud ved at gøre bevægelserne med eleverne og slut ved blot at kalde de instrukser. Du vil se temmelig hurtigt, som har mestret grundlæggende ordforråd.

Kortspil med et Twist

Simple kort spil som "Go Fish" kan også tilpasses den franske klasseværelset. Det er en god idé for at øve spørgsmål og tal. Andre spil som Uno kan også spilles på fransk hjælpe studerende huske farver og tal.

Pictionary

Start med et sæt af ordforråd ord som "Les Animaux", og skabe et sæt af ordforråd kort for temaet. Så eleverne kan skiftes tegning deres ordforråd ord, mens de andre studerende forsøger at gætte, hvad det er. Den person, der gætter det korrekte ord får at tage en tur tegning.

Realiseringen Flashcards

Selvom dette ikke er et spil i sig selv, hvis du har de studerende gøre flashkort, du vil finde det at være et godt middel til at lære udenad - næsten uden arbejde. Har eleverne bringe i blade med masser af billeder. Når der er ordforråd, som du vil have de studerende til at lære, overveje at have dem med at finde et egnet billede i et magasin og derefter skrive ordet på fransk på den anden side. Der er en ekstra fordel ved denne metode: udelade det engelske ord, når det er muligt, opfordrer eleverne til at tænke på fransk i stedet for blot at oversætte. Dette naturligvis fører til større færdighed samlet.

Flere ideer

  • Où est Georges -? En god idé til at få børn til at lære prsepositionsled.
  • Living Bingo - En god måde at gennemgå grundlæggende ordforråd før en test!

Fun "lære fransk" spil på computeren

  • Quia - Dette er en stor websted, der tillader dig at oprette dine egne spil og dele dem med andre. Ikke blot vil du finde en masse franske spil, der allerede her, du kan oprette dine egne til at gå med særlige enheder, som din klasse studerer.
  • Spil til Intermediate Student - Denne side har spil, der kræver nogle grundlæggende læseforståelse, udfylde det, og andre ordforråd.
  • BBC sprogkurser - BBC tilbyder en række spil til at finpudse de studerendes færdigheder i farver, tal og grundlæggende sætninger.
  • Digitale Dialekter - En fremragende side, der dykker langt ud over de simple første lektioner af fransk klasse. Practice verber avoir og être, verbum konjugation, tidsenheder, tøj og bygning ordforråd.

Lære fransk Printables

  • Freeway Printables - Dette er en meget omfattende site tilbyder regneark af alle typer for hvert niveau af fransk. Alle regneark kan frit udskrive til ikke-kommerciel brug.
  • Softschools - Dette websted tilbyder enkle begyndelse niveau franske arbejdsark og flashcards. Det er meget velegnet til yngre børn.
  • Enchanted Learning - Enchanted Learning er en guldgrube af regneark for fremmedsprog. Disse er egnet til yngre børn, der stadig kan være i farve. Deres tilbud omfatter en fransk-engelsk billede ordbog sammen med andre printables, der er tema i relation (som dyr, tal, etc.) Der er et gebyr for året til at deltage Enchanted Learning at få printables i fuld størrelse uden reklamer.
  • Flashcards - Dette er en stor arbejdsplads, hvor du kan oprette og bruge andre folks flashkort.

Tilføjelse Spil til din franske klasse

Uanset hvad, kan tilføje spil til dit franske klasse gøre for en mindeværdig oplevelse, og som kan hjælpe eleverne bedre fastholde det lærte. Jo mere du får eleverne interagere, tale og udtale - jo bedre deres franske færdigheder vil være. Spil er bedre gemt for enden af ​​enheden i stedet begyndelsen - på denne måde kan eleverne styrke det, de lærer i stedet forsøge at lære, som de spiller.