Sisal Tæppe Fliser

Sisal Tæppe Fliser

Sisal tæppefliser kan bruges til at skabe et naturligt og indbydende look til næsten alle rum i huset. De kan blandes og matches til at skabe en mønstret design eller gøres for at ligne en stor tæppe. De er alsidige, holdbare, og bedst af alt, de ser godt ud.

Den hårde sisal plante er en stor stof til brug i opbygningen af ​​gulvbelægninger, blandt andre ting. Det står op meget godt til slitage og kan håndtere en hel del af misbrug. Det vil ikke blive beskadiget meget hurtigt, selv når de anvendes i høj trafik områder.

Brugen af ​​sisal materiale tilføjer tekstur og dybde til et værelse, og kan bruges i både moderne og traditionelle indstillinger. Det er utroligt alsidig og passer til en bred vifte af værelser.

Hvorfor bruge Tæppefliser

Hvis du leder efter et alternativ til traditionelle tæpper, men stadig ønsker den varme og komfort i et blødt materiale under fødderne, tæppefliser er en rigtig god idé. Ligesom andre typer af fliser, tæppefliser kommer i kvadrater og kan anvendes i en række forskellige måder. De er nemme at installere og kommer i alle mulige farver og materialer. Hvad er også stor, er, at hvis nogen af ​​fliserne bliver beskadiget eller farves de kan fjernes og erstattes uden for meget besvær eller omkostninger.

Kvaliteten af ​​sisal gulvbelægninger

Sisal er meget holdbart og fungerer godt i områder med meget trafik. Det kan tage en hel del af misbrug uden flosser eller kommer fra hinanden. Men det er vigtigt at vide, at sisal tæpper ikke bør anvendes i et rum, der får masser af fugt og spild bør undgås så meget som muligt. Når sisalfibre bliver våde, kan de krympe og blive ødelagt. Uanset hvad, når det våde område har tørret det vil se Fayed og misfarvet. Det er en af ​​grundene til, sisal tæppefliser er et godt alternativ til store tæpper. Hvis noget udslip eller et område bliver våd og / eller farves, de beskadigede fliser kan tages op og erstattet med nye.

Omsorg for Sisal

Pleje af sisal er meget let. Alt det kræver er lejlighedsvis støvsugning for at løfte snavs og støv.

Hvis en spill forekommer (og lad os se det i øjnene, vil der sandsynligvis være et udslip på et tidspunkt) skamplet væsken eller pletten med en klud så hurtigt som muligt. Tag så meget fugt som du kan og derefter drys lidt majsstivelse oven af ​​det ramte område. Lad det i et par timer og lad majsstivelse absorbere væske, der kan stadig være i fibrene. Når det er tørt vakuum op majsstivelse.

Køb Sisal Tæppe Fliser

Sisal tæppefliser er stadig en forholdsvis ny type gulvbelægning, så de vil ikke altid være tilgængeligt i store kasse hjem forbedring butikker som Home Depot. Du vil sandsynligvis nødt til at tjekke nogle specialbutikker gulvbelægning butikker i dit område. Det er sagt, bliver de mere populære hver dag og flere og flere butikker er begyndt at bære dem.

Hvis du ikke er sikker på hvor man kan købe dem gøre en online-søgning for at finde ud af, hvad butikker er omkring dig. Hvis der ikke er nogen steder i dit område, der bærer disse typer af fliser kan du bestille dem fra internettet. Fordi de kommer i standard størrelser og farver, behøver du ikke at bekymre sig om dem ikke passer på dit værelse. Bare sørg for at måle din plads på forhånd, så du ved, hvor meget du har brug for. Altid tjekke med virksomheden om tilbagevenden politikker og shipping priser samt.

Brug af tæppefliser er en fantastisk måde at tilføje en naturlig tekstur og materiale til din plads. De er praktisk, alsidig og miljøvenlig. Så hvis du ønsker udseendet og fornemmelsen af ​​naturlige tæpper, men ønsker ikke at gå den traditionelle rute, eller hvis du har et rum, der ikke vil rumme en traditionel tæppe, overveje at bruge sisal tæppefliser som et alternativ.