Singler Mixer

Singler Mixer


Gad vide hvad en singler mixer kunne være? Læs videre for at se, hvordan vores dating coach svarede på denne meget spørgsmål.

Hvad er en Singler Mixer?

Reader Spørgsmål

Hej Lori, kan du fortælle mig, hvad der er en singler mixer? Jeg er 27 og jeg har været single i 3 år. Min ex kæreste og jeg slog op, fordi han snydt på mig og også bebrejdede mig for min miscarrying vores baby. Også jeg flytter fra San Francisco til Los Angeles. Jeg hørte om en singler mixer på tv. Er der nogen i Los Angeles og også hvordan er det forskelligt fra online dating, speed dating og gå til en bar? Også er dette et godt sted at tage min lillesøster? Hun er 24 og hun er bange for, at hvis jeg tager hende til et sted som dette hun vil føle sig som den eneste jomfru der, og jeg fortalte hende, at det er nok ikke sandt. Hun er en overvægt, men kurvede pige. Hun føler fyre ville ikke lide hende på grund af hele hendes krop. Også min søster og jeg har en unik etnisk tilbage jorden - vores mor er en jamaicansk og vores far er tysk og italiensk. Det ville være rart, hvis jeg bragte nogen af enhver race hjem for at møde mine forældre, eller hvis min søster gjorde det samme. Jeg bør nævne, at min søster også kommer til at leve med mig. Derfor ved du, hvis nogen blandere er i Los Angeles eller skal jeg se online for at se, hvor de er? Tak - Bidraget af:. Claire

Ekspert Svar

Kære Claire,

En mixer er en anden måde for singler at komme sammen for at møde. Sommetider blandere er sponsoreret af singler organisationer, non-profit, der er vært for begivenheden til at rejse penge til en sag, trosbaserede organisationer mv De adskiller sig fra online dating, i at de mennesker, der deltager, er ikke screenet eller passe en bestemt profil. Blandere er forskellige derefter speed dating. Med speed dating du har en begrænset mængde tid til at tale med én person, før du nødt til at flytte på den næste person. Mixere deler en vis lighed med bar scene. Forskellene er, at personer, der deltager blandere er single (ikke så i en bar), de kan være til stede i en del, fordi alle der er single, og også den enkelte understøtninger eller har en interesse i sponsor af mixeren.

Mixer og andre enkeltbegivenheder er en god mulighed for både dig og din lillesøster at møde andre singler. Brug af internettet er en god måde at lære om de forskellige singler begivenheder i dit nabolag og i det omkringliggende område. Ikke alle blandere er skabt lige, så bruger tid på at finde ud af, hvem der sponsorerer begivenheden, hvis der er en gratis at deltage, aldersgruppen af ​​deltagerne, etnisk makeup osv er en god måde for dig og din søster til at vælge en begivenhed, du begge er interesseret i. I betragtning af den rige og forskelligartede familiens historie, kan du ønsker at kigge efter mixere, der udforsker din familie arv. Internettet kan også hjælpe dig med at tjekke forskellige Chamber of Commerce begivenheder. Du kan finde Chambers ved fællesskabet, kvarter, køn og etnicitet. Selv om ikke alle de mennesker, der deltager i et Chamber møde / event er enkelt, er mange arbejder fagfolk, der kender området og kan give dig og din søster forslag til at blive fortrolig med din nye by.

Den måde, du kan hjælpe din søster er ved at anerkende, at der er dele af sig selv, hun er selvbevidst om. Et område af bekymring er med sin mødom. Du kan støtte hendes følelser og hjælpe hende til at forstå, at ingen nogensinde vil være i stand til at fortælle ved at kigge på hende, at hun er jomfru. Den eneste måde en person ville vide er, hvis hun fortæller ham eller hende. Selv om det kan være rigtigt, at mange unge mennesker i dag mister deres mødom før alder fireogtyve, er der en stigende tilslutning til de resterende en jomfru længere, hvilket betyder, at det ikke er så usædvanligt, at nogen til at være i deres tyve-og stadig være en jomfru . Det andet område, hvor din søster er selvbevidst er med sin vægt. Heldigvis er der mange mænd, der finder større, curvaceous kvinde spændende. Der er dating sites for kun større kvinde.

Dating præferencer er ligesom istyper; der er nogen derude for enhver smag. Jeg elsker chokoladeis! Alligevel er jeg i mindretal. I en nylig undersøgelse af is præferencer, vanille som nummer 1 med 29 procent af stemmerne, efterfulgt af chokolade på 9 procent, og jordbær ved 5 procent. Praline is kommer ind på et fjernt 10. plads med kun 2 procent af stemmerne. Pointen her er, at hverken du eller din søster er plain vanilla, du begge er rigere eksotiske varianter og mens puljen kan være mindre for folk med din præference, vil du ikke hellere være en rig eksotiske kvinde, end en plain vanilla helst dag ?

~~ Lori