Simpsons Halloween Kostumer

Simpsons Halloween Kostumer


Alles favorit fire fingre gul familie medvirkede i et hit moviein 2007 og er mere populære end nogensinde, hvilket gør The Simpsons Halloween kostumer så ønskelige som Duff øl og en doughnut. Familien og deres venner og naboer gøre for en stor gruppe Halloween kostume, så beslutte, hvem der er hvem tidligt!

Køb Simpsons Halloween Kostumer Online

Dine grundlæggende Simpsons Halloween kostume er ikke monteret, så du kan føle sig godt tilpas shopping og købe online og kender dit kostume vil se godt ud. Hvis du ønsker at se ud som du kommer fra Springfield, vil du ønsker at købe en af ​​de mange masker til rådighed, selv om du kan have svært ved at finde et så bredt udvalg, som du gerne vil, i hvilket tilfælde du bliver nødt til at bruge lidt fantasi.

Når man ser for masker, kan du starte din søgning på The Simpsons Shop, som er det officielle site, selv om det i øjeblikket kun bærer tre elementer. Disse er:

  • Bart Simpson Adult Vinyl Oversized Mask
  • Krusty The Clown Costume, som har tegnet maske og store hvide handsker, men ikke tøjet afbilledet.
  • Mr. Burns Standard Costume, som omfatter en jakke, Dickey, par bukser og halv-cap. Du bliver nødt til at give den daske og tvangstanker, skadefro hånd gnide.

Par online butikker i dag har et stort udvalg af masker, og det kan være mærkeligt svært at finde nogen til Marge, Lisa eller Maggie. Spook Shop har en af ​​de bedre valg, der tilbyder masker til Bart, Homer, Krusty, Mr. Burns, Radioactive Man og Moe Bartender. De har fuld kostumer til et barn Bartman, som omfatter Bart maske med lilla halvmaske, en jumpsuit med et rød skjorte over gul arme, blå shorts over gul ben, blå skoovertræk og en lilla kappe.

Der er også en fuld størrelse voksen Radioactive Man kostume, der er udstyret med en rød jumpsuit med vedhæftet gul kappe, halv-cap maske, gul bælte og handsker og boot dækker.

Så hvad er en pige at gøre, hvis hun ønsker at være Marge? For en virkelig fortræffelig maske, kan du prøve Party Pants, en britisk-baserede websted, der bærer masker til Bart, Homer og en Marge med meget detaljerede blå hår.

Tøj til Simpsons Halloween Kostumer

Simpsons Halloween Kostumer

Bart Simpson kostume

Når du har din maske, du har brug for resten af ​​outfit til at se den del. Medmindre du har levet under en sten, du sikkert kender den standard udseende for alle de vigtigste Simpsons figurer og en masse af de mindre figurer udover. Hvis du har brug for et genopfriskningskursus, kan du gøre en Google Billeder søge og hurtigt finde hvad mangler. Her er det grundlæggende:

  • Homer: Kortærmet hvid skjorte med krave, blå cuffed bukser, grå sko. Sjældent set uden en doughnut.
  • Marge: Stropløs te-længde grøn kjole, rød lave hæle pumper, rød beaded stiv flip. Den høje blå hår er afgørende!
  • Bart: Rød T-shirt, blå shorts, blå sneakers med hvide sokker. Skateboard valgfrit, attitude ikke.
  • Lisa: Stropløs rød kjole med lommetørklæde nederdel, rød Mary Janes, hvid beaded stiv flip. Medbring en saxofon og spekulerer på, om du virkelig kan blive vedtaget.
  • Maggie: Blå onesie, blå hår bøje, rød sut. Sutten kan ikke være i alles smag, men det er ideelt, hvis du føler dig asocial den aften.

Opret din egen Simpsons Look

Hvis du ønsker at være en bestemt karakter og kan ikke finde masken, eller simpelthen ikke ønsker at bære en fuld maske, kan du prøve rigning et kig fra bunden. Marge blå paryk, for eksempel, kan gøres ved hjælp oprullede posterboard og quilt batting, som du derefter kan male blå. Lisas hår er sværere, men hvis du har kjole og perler, vil en strittende gul paryk og gul makeup efterlader ingen tvivl om, hvem du er. For mange af de tegn, som Smithers og Mr. Burns, det handler om den holdning, ikke udseendet. Med Mr. Burns onde griner og Smithers 'patient placation, behøver du kun dragter og briller og måske nogle alderspletter at se den del.

Uanset hvad du gør, skal du sørge for at planlægge, ellers vil du finde dig selv at sige "D'oh!" hele natten.