Simple Printable labyrinter for børn

Simple Printable labyrinter for børn


Uanset om du søger efter materiale til din klasseværelse eller blot ønsker at finde nogle sjove aktiviteter for dine børn at gøre derhjemme, kan udskrives, labyrinter for børn give timers underholdning. Simple labyrinter for mindre børn er en fantastisk måde at hjælpe dem med at forbedre deres overordnede motorik og rumopfattelse.

Udskriv en labyrint

Udskriv en labyrint derhjemme ved hjælp af en af ​​følgende fire indstillinger. De lyse, farverige muligheder er sikker på at underholde børnene og introducere dem til at løse labyrinter uden alt for meget besvær. Klik på billedet billede eller labyrint titel at åbne pdf til udskrivning. Hvis du har brug for hjælp at downloade printables, tjek disse nyttige tips.


Simple Printable labyrinter for børn

Udskriv denne Clown Maze


Simple Printable labyrinter for børn

Udskriv Dog Maze


Simple Printable labyrinter for børn

Udskriv denne Ice Cream Maze


Simple Printable labyrinter for børn

Udskriv denne mus labyrint

Yderligere Simple Printable banne for børn

Når dit barn fuldender labyrinter ovenfor, kan han eller hun ønsker at gøre flere labyrinter. Kig efter yderligere labyrinter på hjemmesider som følgende:

  • BillyBear4Kids.com: Find 10 forskellige "nybegynder" labyrinter for unge. Hver har en plads for børn at skrive deres navne, og simpel grafik og instruktioner for dem at følge.
  • Aktivitet Pad: Fjorten sider i forskellige labyrinter giver dig masser af muligheder for dit barns nydelse. Nogle kan være en smule hårdere end andre, så se på hver omhyggeligt inden du beslutter, hvilke der er passende for dit barn.
  • PrintableMazes.net: Find seks sæt af 10 enkle labyrinter hver på PrintableMazes.net. Klik på det sæt, du vil downloade og udskrive, acceptere betingelserne for brug, og du kan åbne den som en pdf.
  • Coloring-Page.net: Denne hjemmeside har en omfattende liste over nemme labyrinter perfekt til børn. Hver labyrint opført har en kort beskrivelse af, hvad du finder til udskrivning, når du klikker på linket.

Fordele ved Løsning Mazes

Problemløsning færdigheder ikke bare ske. Som dit barn vokser, skal hun blive udfordret i alle aspekter af hendes omgivelser, herunder skole og hjem. Printable puslespil og labyrinter for børn kan lære dit barn at tænke sig igennem et problem. De forbedrer også et barns evne til at forstå rumlige perception, og labyrinter kan hjælpe børn med deres finmotorik samt.

Printable labyrinter er ikke bare fremragende pædagogisk regneark, men også aktiviteter, der er masser af sjov. Hvorvidt børnene keder, hjem bundet under en regnfuld dag, eller sidder fast på en lang køretur og har behov for en rejseaktivitet, labyrinter er en sikker måde at holde dem optaget, underholdt og glad.