Simple Freedom Mobiltelefoner

Simple Freedom Mobiltelefoner

Som folk fortsatte med at søge efter den billigste måde at holde forbindelsen, de vendte deres opmærksomhed på Simple Freedom mobiltelefoner. Det tilbudt et godt alternativ til nogle af de større og bedre kendte bærere, men det i sidste ende ikke kunne konkurrere på et sådant marked.

Hvad skete der med Simple Freedom Mobiltelefoner?

Hovedårsagen til, at folk betragtede Simple Freedom mobiltelefoner i første omgang var fordi trådløse luftfartsselskab tilbydes nogle af de mest overkommelige priser i nationen. Den mobiltelefon valg i sig selv kan have efterladt noget tilbage at ønske, men det gælder for de fleste af de billigere forudbetalte tilbud på markedet.

I stedet fortsætter med at drive det som en separat og unik identitet, Alltel Wireless valgte at migrere sine Simple Freedom Wireless kunder starter i sommeren 2006.

Denne overgangsperiode blev til sidst afsluttet i 2007, hvor Simple Freedom Wireless var fuldt fusioneret med Alltel "U Forudbetalt" service. Nettoresultatet var den nye Alltel "U Personlig Forudbetalt" service.

Alltel U Personlig Forudbetalt

Eksisterende kunder med Simple Freedom mobiltelefoner blev overført til den nye Alltel service, hvilket gør det forholdsvis let at "re-aktivere" deres enkle Freedom håndsæt. Som før, de havde evnen til at have nogen kontrakt planer og vælge fra en bred vifte af telefonordning muligheder.

De forudbetalte planer fra Alltel U Personlig Forudbetalt bredt opdeles i tre hovedkategorier: betale per minut, pay-per dag, og betale pr måned. Alle disse kan tilgås via selskabets hjemmeside eller ved at ringe Alltel Customer Care linje.

Overgang Igen til Verizon

Som om Simple Freedom kunderne ikke allerede kastet i modvind med overgangen over til Alltel forudbetalte tjeneste, blev de igen flyttes til en anden udbyder, når Alltel blev fundamentalt erhvervet af Verizon Wireless.

Dette vil være afhængig af visse serviceområder og individuelle situationer, men de fleste Alltel kunder er blevet flyttet over til Verizon Wireless og dette omfatter de forudbetalte kunder, der oprindeligt blev brugt Simple Freedom mobiltelefoner.

Opkøb som disse synes at indikere, at mindre selskaber har en mere udfordrende tid overleve i mobiltelefon markedet, i sidste ende at blive overtaget af større og mere magtfulde selskaber. Det var kun et spørgsmål om tid, før Simple Freedom effektivt lukket sine uafhængige døre.

Prøve Prepaid Cell Phones

For at få en fornemmelse af, hvad telefoner ville være nogenlunde svarer til en moderne Enkel frihed, ville den bedste vej være at se på de telefoner til rådighed via Verizon Wireless. Den forudbetalte service fra Verizon har effektivt overtaget virksomheden fra Simple frihed, så kunder, der ønsker endnu har tilmeldt sig med Simple Frihed kan nu vælge at få deres forudbetalte mobiltelefon service fra Verizon i stedet.

Ikke overraskende, de forudbetalte telefoner til rådighed fra Verizon er decideret billigere i omfang. Funktionerne er begrænsede, men prisen er lidt retfærdig lavere end en højere-end smartphone eller en anden præmie enhed. Blandt de forudbetalte Verizon telefoner er følgende:

  • Samsung Intensitet: Bedst egnet til sms entusiaster, Intensity har en regelmæssig numerisk tastatur, men det kan glide åbne for at afsløre et fuldt QWERTY tastatur også. Det kan oprette forbindelse til V CAST Music (med Rhapsody) service også.
  • Samsung Glat: En simpel flip-stil mobiltelefon, Smooth har en ekstern skærm, så du kan se, hvem der ringer uden at skulle åbne telefonen. Andre højdepunkter er Bluetooth, VGA-kamera, højttaler, og mobile web kapaciteter.
  • LG Accolade: En anden simpel klaptelefon, Anerkendelsen har en lidt bedre 1,3-megapixel kamera til at gå sammen med sin Bluetooth, højttalertelefon, VZ Navigator, og Family Locator.