Simple Craft Ideer til julegaver

Simple Craft Ideer til julegaver

Julen er et godt tidspunkt at få kreative, især når det kommer til gaver. Simple håndlavede gaver er langt mere personligt end emner, du kan købe i butikken, og de er en fantastisk måde at vise familie og venner, hvor meget du pleje. Der er masser af sjove håndværk, der gør perfekte julegaver til alle på din liste.

20 Simple Craft Ideer til julegaver

Uanset om du leder efter listige ideer til læreren gaver eller har brug for at gøre en særlig gave til en person i din familie, vil en af ​​disse 20 håndværk ideer arbejde. Alle disse ideer er enkel og sjov, og du kan fuldføre hele projektet inden for en eftermiddag.

Fyrrekoglen håndværk

Simple Craft Ideer til julegaver

Fyrrekogler er en ferie favorit, når det kommer til udsmykning, og de gør også en praktisk håndværk forsyning til festlige gaver. Der er masser af kreative håndværk ved hjælp fyrrekogler, herunder rumdesodoriseringsmidler, fugl foderautomater, og meget mere. Disse gør stor lærer gaver.

Hjemmelavet Clay

For børnene i dit liv, kan du pisk op et parti af hjemmelavet ler. Tilføj rød eller grøn frugtfarve at gøre det endnu mere festligt. Brug en af ​​disse recepter for at give børnene en kreativ julegave, der vil holde dem besat alle gennem de kølige vintermåneder.

Dekoreret Bæretaske

Lærred taske håndværk lave perfekte gaver til næsten alle, især når du dekorere dem med en ferie motiv. Ikke alene er disse poser sjovt og let at lave, de er også praktisk. Modtageren kan bruge posen som en shopping totalisatorspil, opfang, strikning bærer, eller til noget andet formål.

Stof blomster broche

Simple Craft Ideer til julegaver

Du kan udforme en stof blomst broche til at give som gave til de særlige damer i dit liv. Disse nemme brocher ser godt ud på kjoler, tørklæder, frakker og punge, og du kan gøre dem ekstra festlig ved at bruge rød og grøn stof.

No-Sy Tørklæde

Alle elsker at modtage et tørklæde i julegave, men der er ingen grund til at du har brug for at bruge timer at strikke en. Disse ikke-SEW tørklæde projekter er sjovt og nemt, og de vil tage blot et par minutter til at skabe. Du kan give tørklæder til fædre, bedstefædre og alle andre på din liste.

Ribbon Hårspænder

Hvis du leder efter en nem håndværk at glæde de små piger i dit liv, gør dem nogle bånd hårspænder. Disse one-of-a-kind kreationer lave perfekte strømpe stuffers eller kan fungere godt som en gave på egen hånd.

Broderi Floss Armbånd

Simple Craft Ideer til julegaver

Har du brug for en stor strømpe stuffer for børnene på din liste? Gør broderi floss armbånd i deres foretrukne farver eller i festlig rød og grøn. Disse sjove venskab armbånd er sikker på at behage kun om nogen.

Beaded Necklace

Du kan bruge en gratis beaded halskæde mønster til at gøre en særlig gave til kvinderne i dit liv. Dette er en stor mulighed for mødre, bedstemødre og søstre, samt nære venner. Det er overkommelig og let, og det er et sjovt projekt for et snedækket eftermiddag.

Beaded øreringe

Brug en gratis beaded øreringe mønster for at gøre øreringe til at gå med en halskæde eller til at fungere som en gave på egen hånd. Disse designs er sikker på at glæde alle damerne på din julegave liste.

No-Sy Fleece Tæpper

For den ultimative hyggelige ferie gave, lave en no-sy fleece tæppe. Alt det kræver er et par meter af fleece fra stof butik, nogle saks og andre simple værktøjer, og en time eller to af din tid. En fleece tæppe er perfekt til alle fra nye babyer til store bedstemødre.

Hjemmelavet Badesalt

Simple Craft Ideer til julegaver

Der er ikke noget så afslappende som iblødsætning i et varmt bad, når vejret er kølige. Hjemmelavet badesalt lave en spektakulær ferie gave til venner og familiemedlemmer. Du kan endda bruge Christmas-tema dufte for at gøre dem ekstra festlig.

Simple Lip Balm

Lip balm gør en fremragende strømpe stuffer, og det kan hjælpe med at forhindre de sprukne læber, der kommer med vintervejr. Du kan nemt lave din egen læbepomade at give til naboer, venner og familiemedlemmer denne jul sæson.

Julen Sæbe

Making hjemmelavet jul sæbe er en stor ferie aktivitet for hele familien, og det gør en vidunderlig gave til alle fra lærere til familiemedlemmer. Disse nemme opskrifter er festligt og sjovt.

Hjemmelavet Body Lotion

En anden simpel håndværk for gaver er hjemmelavet body lotion. Du kan bruge enkle bodylotion opskrifter at oprette brugerdefinerede lotion til familie og venner. Sæt lotion i smukke flasker, og binde det med et tag og bånd.

No-Sy Apron

Simple Craft Ideer til julegaver

Du kan tage din julegave cookie making til det næste niveau ved at gøre no-sy forklæder til venner og familiemedlemmer til at bære. Disse nemme håndværk er perfekt for alle fra børn til bedsteforældre. Du kan endda lave matchende jul forklæder for mødre og døtre eller andre familie grupper.

Brugerdefineret Notes kort

Lav dine egne note cards at give som en personlig julegave til familie og venner. Disse note card ideer er sjovt og nemt, og du kan pakke dem i grupper på seks for en dejlig ferie gave.

Spiselige Crafts

Intet siger jul som et håndværk, du kan spise. Spiselige fødevarer håndværk er sjovt og nemt. Lav en ferie slik bakke til at tage til naboer eller en spiselig centerpiece at tage til din næste ferie middagsselskab.

Beaded Julepynt

Håndlavede beaded Julepynt gør tankevækkende gaver til lærere, naboer og andre mennesker i dit samfund. Disse enkle projekter er sjov for hele familien, og de vil resultere i smukke ornamenter dine venner vil elske for mange juleaftener at komme.

Lerkrukke Craft Projekter

For en enkel, snu gave, placere en julestjerne i en dekoreret lerkrukke. Du kan bruge lerkrukke håndværk projekter til at gøre alle former for unikke dekorationer, perfekt til ferie gave at give.

Beaded Angel

Du kan lave en engel ud af perler til at dekorere en vens juletræ eller blot fungere som en skytsengel til bilen eller skrivebord. Dette er også en stor gave til medlemmer af din kirke.

Delight alle på din liste

Uanset hvilken simple håndværk idé, du vælger, vil du elske at give en hjemmelavet stede denne jul. Din kreativitet og eftertænksomhed vil glæde nogen heldig nok til at modtage en sådan særlig gave.