Silent Behandling i et forhold

Silent Behandling i et forhold


Er du give den tavse behandling i et forhold? Er det den bedste måde at håndtere konflikter? Tjek dette spørgsmål til vores dating coach.

Silent Behandling i et forhold

Reader Spørgsmål

Jeg har været i et forhold med denne fyr i 11 måneder. Vi har har nogle argumenter i de seneste weekender. Normalt får jeg forstyrret og give ham den tavse behandling. Nå, på Valentinsdag forventet mere end 2 roser og et kort, han bare gav mig og han ikke engang underskrive. Jeg var så såret. Derfor gav jeg ham den tavse behandling igen. Han undskyldte til mig, men jeg handlede stædig. I begyndelsen af vores forhold overvældet han mig med buketter af blomster, og jeg gætte, hvad jeg havde forventet. Nu, siger godt han han ikke har følt det samme for mig i de sidste 5 måneder. Jeg er så ondt. Han siger, at han har brug for en pause. Vi bruger til at gå i kirke sammen i begyndelsen af ud forhold så vi gled væk. Denne sidste søndag han kørte ud af byen og gik i kirke. Han sagde, at han var opløftet, og han har brug for tid. Jeg er så ondt, og jeg elsker ham så meget. Jeg ved ikke, hvad de skal gøre. Vi selv havde talt om ægteskab flere gange. Vi er i vores sent 40'erne. Han er fraskilt, og jeg har været enke i 3 år. Jeg ved ikke, hvad de skal gøre. Det er såre mig så meget. Hvordan kan du elske nogen og end pludselig stopper eller er det bare en undskyldning. Hvad skal jeg gøre? Giv ham hans plads og hvor længe? Vi havde endda en tur planlagt og betalt for at gå til Hawaii !! PS. Jeg har txting ham og fortælle ham, hvordan jeg føler, og han ignorerede mine txts - Bidraget af:. Cathy

Ekspert Svar

Kære Cathy,

Du holder op med at elske nogen, når negativer af forholdet ud måde positive. Det er ikke "bare ske," det bygger over tid. I relationer som ægteskab, hvor der er en lang tradition for positive bygget på tillid, ærlighed og fælles oplevelser, kan det tage noget tid før negativer begynder at ud afveje fordelene ved forholdet. Dette er ikke tilfældet med dating. De fleste par, hvis dating forholdet begynder at falde fra hinanden inden for et år, ikke har opbygget et solidt fundament. Derfor kan negativer begynder at flade kort efter forelskelse fase begynder at aftage, normalt omkring 4-6 måneder.

Du er klar over, hvad din kæreste gjorde det frustreret du nok til at give ham den "tavse behandling." Er du klar over, hvad du gør det frustrerer ham? Hvilke adfærd har han demonstrere, som lader dig vide, at han er generet af din opførsel? Hvis ingen af ​​jer taler om, hvad oprørt dig, hvordan kan nogen af ​​jer rydde enhver misforståelse eller arbejde for at løse konflikten? Konflikt er ikke problemet fleste par ansigt. Ikke at have de færdigheder eller værktøjer til at løse konflikter er mere sandsynligt synderen. Dette synes at være tilfældet i din situation. Når par bruge en eller flere af det, John Gottman kalder The Four Horsemen at håndtere vrede, skuffelse eller irritation, de risikerer at fremmedgøre eller slukke deres partner. Jeg gætte dette er hvad der skete i dit forhold.

Så for at gøre tingene værre, i stedet for at lytte til din kæreste anmodning om, at du giver ham en pause, du bombarderet ham med tekstbeskeder. Det er sandsynligt, at han føler sig lidt respekt af dig. De montering negativer af dette forhold er ude vejer det, der engang var positive af forholdet. Hvis du fortsætter med at forsøge at tvinge spørgsmålet vil du lykkes i at gøre din kæreste helt slukket.

Mit forslag er at bakke ud for lidt. Brug tid til at lære sunde redskaber og færdigheder til adressering konflikt i et forhold. Når du har brugt en del tid på at arbejde med dig selv, så giv din kæreste et opkald. Lad ham vide, hvad du har lært, og se, om han er åben for at prøve forholdet igen. Det kan være for sent ved dette punkt. Hvis dette er tilfældet, mener slutningen af ​​dette forhold som en af ​​disse smerteligt lært lektioner og en mulighed for at undgå de samme fejl i fremtiden. Hvis på den anden side er han åben for at prøve forholdet igen, overveje selv heldig og husk, at konflikten i et forhold er normal og naturlig. Ikke at have sunde færdigheder eller værktøjer til at arbejde gennem de spørgsmål par ansigt er, hvad får dig ind i problemer.

~~ Lori