Sikkerhedssele Sikkerhed Fakta

Sikkerhedssele Sikkerhed Fakta

The National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) har for nylig bekræftet, at der fortsat er behov for chauffører at være opmærksom på nogle grundlæggende sikkerhedssele sikkerhedsmæssige fakta.

Nationale 2006 sikkerhedssele Sikkerhed Brug Statistik

Nationale sikkerhedssele statistikker har forbedret samlet. Dette skyldes sandsynligvis en stigning i sikkerhedssele sikkerhedsmæssige forhold, der indgår i de nationale kampagner som på den eller billet.

 • I 2006 81 procent af enkeltpersoner spændt op med jævne mellemrum.
 • Front sikkerhedssele brug er højere ved 81 procent end bageste sikkerhedssele brug på 65 procent.
 • Rear sikkerhedssele brug er særlig problematisk for personer i alderen 70 og ældre; kun 69 procent spænde op.
 • I 2005 mere end 15.000 mennesker døde i trafikken går ned i løbet af aftenen og en kæmpestor to tredjedele var ikke iført sikkerhedssele. Aften sikkerhedssele brug aftager omkring 10 procent af brug dagtimerne.
 • Andelen af ​​mennesker spændte der blev såret eller dræbt i bilulykker, koster US 18 milliarder dollar om året i medicinsk, forsikring og indirekte omkostninger.

State 2006 sikkerhedssele Sikkerhed Brug Statistik

 • I 2006, New Hampshire havde den laveste sikkerhedsselen brug på 63,5 procent.
 • Washington havde det højeste beløb af enkeltpersoner klikke sikkerhedssele; en kæmpestor 96,3 procent!
 • Udover Washington, 10 andre stater opnåede sikkerhedssele brug af 90 procent eller højere - Michigan, Oregon, Californien, Puerto Rico, Hawaii, Nevada, Maryland, Texas, Georgia og New Jersey.

Statslige statistikker varierer, ikke overraskende af den tid og penge, der investeres af staten for at fremme sikkerhedssele sikkerhedsmæssige fakta. Resultaterne varierer også når retshåndhævelse gør det til et punkt til at håndhæve sikkerhedssele love. For eksempel Mississippi gjort sin sikkerhedssele lov en "primær" retshåndhævelse i 2006 og Mississippi oplevede et spring i sikkerhedssele brug fra 60,8 procent i 2005 til 73,6 procent i 2006.

Hvorfor Sikkerhedssele Sikkerhed Fakta Matter

I de sidste fyrre år er blevet skabt nye standarder køretøjer og sikkerhedsudstyr er installeret. Alle sikkerhedsforanstaltninger sammen har sparet over 300.000 menneskeliv.

Én og kun én sikkerhedsfunktion sparet mere end halvdelen af disse liv - sikkerhedsseler.

Mens teknologiske fremskridt i stigende køretøjernes sikkerhed og flere mennesker tager beskyttende køretekniske kurser de gode gamle sikkerhedsselen fortsat redde flere liv, at noget andet, når det kommer til trafik og auto sikkerhed.

Børn & Sikkerhedsseler

Auto ulykker er den hyppigste dødsårsag for børn i alderen 4 til 14 i 2005, i gennemsnit fem børn døde hver dag og en anden 640 blev såret dagligt i auto ulykker.

Den væsentligste årsag er forkert brug af sikkerhedsseler, booster sæder og barnefastholdelsesanordninger. Næsten 100 procent af spædbørn og 93 procent af små børn i dag spænde op i USA Sikkerhedsforanstaltningerne problemer opstår, fordi ikke nok børn fastspændt korrekt.

En elendig 10 til 20 procent af børn, der skal bruge booster sæder bruge dem. Et barn i en selepude er 59 procent mindre tilbøjelige til at blive såret eller dræbt i en bilulykke end et barn fastholdt af kun en sikkerhedssele.

Vigtige Sikkerhedssele Sikkerhed Fakta og Tips

Her er nogle sikkerhedssele sikkerhed tips, du bør vide:

 • Airbags alene er kun 42 procent effektiv til at give beskyttelse. Det absolutte bedste kombination for voksne ridning i en bil er en lap-skulderrem med en airbag.
 • Kontroller alle sikkerhedsseler i bilen jævnligt for pauser, flosser, slør og arbejdsomhed. Det vil koste dig langt mindre at fastsætte en brudt sikkerhedssele, end det vil koste, hvis du er i en alvorlig ulykke med en brudt bælte.
 • De fleste ulykker sker i løbet af dagen, så spænde op og øve kørsel arbejdsmiljø
 • Én person til en sikkerhedssele; aldrig dobbelt folk op.
 • Din skulderrem bør bæres tæt på kroppen og over, aldrig under skulderen. Hofteselen skal bæres mod kroppen og lav tværs af dine hofter.
 • Gravide kvinder altid nødt til at bære deres sikkerhedssele. Det vil ikke på nogen måde skade dit ufødte barn. I virkeligheden, hvis du er i en ulykke, iført din sikkerhedssele ordentligt er den bedste måde at beskytte liv i din mave. For yderligere information kan du se denne pdf dokument brochure om graviditet og sikkerhedsseler.
 • Spædbørn skal føde i mindst 1 år og mindst 20 £ være i en bagudvendt spædbarn eller konvertible sæde.
 • Spædbørn mindre end 1 år, som er 20-35 lbs skal være i en bagudvendt cabriolet sæde.
 • Børn i alderen 1 til fire år, der er £ 20 til £ 40 skal være i konvertible sæde, som er fremadvendt eller fremadvendte eneste eller en kombination sæde med sele.
 • Børn, der er 4 til mindst 8 år, og mindst 4'9 "i fod (57 inches) høj bør aldrig kun bruge sikkerhedssele. De skal være i et bælte-positionering booster uden ryg eller høj ryg bælte-positionering booster .
  • Dette er gruppen mest forsømte når det kommer til sikkerhedsselen sikkerhed.

  Hvis alle børnene og sikkerhedssele regler har du følelse overvældet; der er mennesker, der kan hjælpe dig sortere det. NHTSA har den mest vidunderlige vejledning kaldes Er dit barn i den rigtige Car Seat ?. Denne guide vil lede dig gennem alt, hvad du nogensinde behøver at vide om børn og sikkerhedsseler. Guiden er fyldt med let at følge fotos og tips. Derudover kan du gå til en gratis barnesæde kontrolsted. Hver stat har dem. Mens du er der, vil et barnesæde inspektør sørg for at have det rigtige sæde, installeret korrekt, og at dit barn er korrekt i sædet.

  Tag følgende sikkerhedstips om sikkerhedsseler i betragtning, hver gang du eller din familie kommer i et køretøj. Det kan bare redde dit liv eller livet for en, du elsker.

  For flere store LoveToKnow auto sikkerhedsartikler tjek:

 • Sikker bil Pranks
 • Gas Station Miljø farer
 • Bil Sikkerhed: Hvis en vulkan bryder ud