Sikkerhed Produkter: sikkerhedsbriller Tips

Sikkerhedsbriller, der hjælper Sight Issues

Ud over ren øjenbeskyttelse, kan du vælge både bifokale sikkerhedsbriller og recept sikkerhedsbriller. Først du ønsker American National Standards Institute (ANSI) sikkerhedsbriller eller American Optical sikkerhedsbriller til at beskytte dig mod de farer, der kan opstå på din arbejdsplads. Aldrig har tillid til beskyttelsen af ​​dit syn til billige sikkerhedsbriller. Også bruge de rigtige ting til din arbejdsplads. Hvis du har brug laboratorie sikkerhedsbriller eller lab sikkerhedsbriller, ikke bruger dine penge på svejsning beskyttelsesbriller. Begge typer er fremragende, men de er designet til at beskytte mod forskellige risici.

Når du ved, hvilken type sikkerhed eye-wear, du har brug for, skal du beslutte, om du har brug for bifokale sikkerhedsbriller eller endda receptpligtig sikkerhedsbriller. Ud over at være god industriel sikkerhedsbriller, vil disse enheder hjælpe med at forbedre dit syn, mens du arbejder. Hvis dit syn er ikke perfekt, men ikke forfærdelige, måske et par gode bifokale sikkerhedsbriller være nok til at fuldføre både generelle opgaver arbejde og også håndtere close up detalje arbejde uden at ændre øjenbeskyttelse. Hvis du har brug syn korrektion men slid komfortable kontaktlinser, der bringer dit syn tæt på perfekt, kan et sæt klare sikkerhedsbriller eller beskyttelsesbriller være tilstrækkelig.

Men hvis du bruger briller i hverdagen, klare beskyttelsesbriller er ikke nok. Du ser måske lidt mærkeligt iført to par briller på samme tid. Derfor overveje et par gode recept sikkerhedsbriller, der er effektive, stilfulde, og stadig giver fremragende beskyttelse, når du køber sikkerhedsbriller. Du kan også købe tonede linser til at reducere genskin og lave solstråling.

Evaluering Sikkerhed Eyewear

Du bør overveje følgende, når de evaluerer sikkerhed briller:

 1. Hvilke farer er du omfattet af? Occupational Safety & Health Administration (OSHA) identificerer fem primære trusler (effekt, varme, kemikalier, støv og optisk stråling) at overveje.
 2. Er sikkerhedsbriller eller beskyttelsesbriller det bedste valg? Er en mere behagelig eller hensigtsmæssigt at de farer, du måske står over for?
 3. Har du brug for klare eller receptpligtig sikkerhedsbriller? Hvis du har brug korrigerende linser, skal du bruge din egen eller bruge beskyttelse korrigerende sikkerhed øje? Er bifokale sikkerhedsbriller det bedste valg for dig?

OSHA godkendte sikkerhedsbriller er tilgængelige fra en bred vifte af virksomheder til at opfylde alle dine behov. Nogle vil være mere komfortabel end andre, ligesom hver dag briller bliver en meget personligt valg, når de køber nye rammer og linser. Det primære hensyn skal altid forholde sig til at have den bedste beskyttelse mod de potentielle trusler på arbejdspladsen, du står over for på daglig basis.

Dine valg kan forekomme skræmmende til tider. For eksempel Crews sikkerhedsbriller, en stor leverandør af fremragende OSHA sikkerhedsbriller, tilbyder over 12 forskellige stilarter af sikkerhedsbriller og beskyttelsesbriller. Uvex sikkerhedsbriller, en anden godt respekteret beskyttelsesbriller firma, tilbyder en anden lang række designvalg.

Dit valg af briller, uanset om klar sikkerhedsbriller, bifokale sikkerhedsbriller, eller receptpligtig sikkerhedsbriller, bliver mere kompleks, hvis dit syn har behov for korrektion. Lav en nøje vurdering af dine valg. For eksempel, hvis du bruger kontaktlinser, som du finder meget komfortable, klare eller polariserede sikkerhedsbriller kan være et bedre valg, da dit syn allerede er rettet. Hvis du bruger briller jævnligt, bør du overveje recept sikkerhedsbriller, så du kan udføre dit arbejde effektivt.

Farer, der kræver Safety Glasses

Når man overvejer de potentielle farer du kan komme på arbejde, hjemme eller på banen, skal du være både ærlig og grundig. The Occupational Safety & Health Administration (OSHA) har identificeret fem primære farer for dine øjne:

 • Impact
 • Hede
 • Kemikalier
 • Støv
 • Optisk stråling

Den Bureau of Labor Statistics (BLS) udført sin egen undersøgelse af øjet ulykker og beskyttelse. De lærte følgende:

 • Ulykker og øjenbeskyttelse - 60% af ulykkerne var resultatet af arbejdstagerne ikke bære nogen beskyttelse - 40% skyldes at bære den forkerte type øjenbeskyttelse.
 • Flyvende objekter, partikler og gnister - omkring 70% af alle øjet ulykker var resultatet af disse - 60% af objekterne var mindre end en knappenål hoved og rejser hurtigere end en genstand kastet med hånden.
 • Craft typen arbejde og maskinernes drift - over 40% af skader sket med håndværkere (mekanik, tømrere, blikkenslagere, etc.) - omkring 20% af ulykkerne skete med arbejdere - omkring 50% af arbejderne var i fremstilling og mere end 20% var involveret i byggeriet.
 • Ingen øjenbeskyttelse uddannelse - næsten 40% af tilskadekomne arbejdere fik ingen øjenbeskyttelse uddannelse.
 • Kemisk Kontakt - forårsaget omkring 20% af alle øjenskader på arbejdspladsen.

Som du kan se, beskyttelsesbriller, er kritisk i mange situationer. Fra simple anti-dug sikkerhedsbriller til tændte sikkerhedsbriller til laser sikkerhedsbriller, typen af ​​sikkerhedsbriller er lige så vigtig som deres anvendelse. Identificering af trusler i dit job situation og bruge beskyttelsesbriller, der passer til dit job.

NIOSH og arbejdssikkerhed Glasses

Nationale institut for Occupational Safety and Health (NIOSH) er meget indflydelsesrig i at give oplysninger og standarder for sikkerhed briller. Deres bemærkninger dække alle de brancher, der i sagens natur dikterer brugen af ​​sikkerhedsbriller eller beskyttelsesbriller. Ligesom Occupational Safety & Health Administration (OSHA), har de fundet, at hovedparten af ​​øjenskader og hudafskrabninger skyldes flyvende små partikler skabt af job opgaver, såsom at skære træ, metal eller cement. Selv ellers harmløs støv, når de sættes i bevægelse af job aktiviteter, kan forårsage alvorlige skader på de følsomme områder i øjet. NIOSH, ligesom OSHA anbefaler sikkerhedsbriller med sidebeskyttelse som deres data tyder på, at partikler stadig kan skade dine øjne, selv når de ikke påvirker dig direkte.

I forbindelse med Center for Disease Control (CDC) undersøgelser, NIOSH kraftigt advarer sundhedsarbejdere, der håndterer dyr, laboratorie personale og endda Janitorial ansatte til at bruge beskyttelsesbriller, ikke kun for konsekvensanalyser-relaterede farer, men at forhindre overførsel af smitsomme sygdomme som kan spredes til dig gennem dine udsatte slimhinder i øjnene. Simple blod sprøjt, hoste og nysen kan overføre sygdommen til dine øjne bør en af ​​disse kommer i direkte kontakt.

Gennem deres "Eye sikkerhed værktøjskasse Talk" publikation, NIOSH, i partnerskab med OSHA og ANSI (American National Standards Institute), identificerer risici, standarder (ANSI Z87.1 øjen- og ansigtsbeskyttelse Standard), og effektiv træning for alle medarbejdere til at hjælpe beskytte og sikre deres øjne på deres arbejdsplads.

Genesis Uvex Safety Glasses

Når det kommer til beskyttelsesbriller, Genesis Uvex sikkerhedsbriller indeholder et væld af funktioner, der gør det til et stærkt stykke udstyr. Genesis Uvex sikkerhedsbriller, først og fremmest give et beskyttelsesniveau, der overstiger de gældende standarder for slagfasthed industrien. Desuden er disse Uvex sikkerhedsbriller forbliver behageligt for hele dagen brug på grund af funktioner som deres justerbare templer, polstret pande og fleksibel næse bro. Genesis Uvex sikkerhedsbriller er også tilgængelige i en række ramme og linse farvevalg. Vælg mellem en klar linse med sort ramme eller rav linse med en damp blå ramme. Genesis Uvex sikkerhedsbriller er et beskyttelsesbriller produkt, der er praktisk, giver komfort hele dagen og har et stilfuldt udseende, så godt.

OSHA holdning til Safety Glasses

Occupational Safety & Health Administration (OSHA) har rettet både de mange forskellige trusler og minimumsstandarder for sikkerhedsbriller. De fem store farer for dine øjne pr OSHA undersøgelser

 • Impact - flyvende objekter og partikler.
 • Heat - Alt, hvad der afgiver farlige varme.
 • Kemikalier - Inkluderer blinker, røg og dampe.
 • Støv - Ellers harmløse partikler, der kan beskadige følsomme øjne.
 • Optisk stråling - Alt fra simple blænding til intens lys.

Det er vigtigt, at du vælger sikkerhed briller, der beskytter dig mod de trusler, du står overfor. OSHA har offentliggjort standarder for beskyttelsesbriller baseret på den type af risiko, der kan påvirke dig. NIOSH (National Institute for Occupational Safety & Health) har også sikkerhed briller standarder, der skal hjælpe dig med at vælge den rigtige beskyttelse til din byggeplads. Den vigtigste overvejelse er altid at beskytte dig selv mod de specifikke trusler, du står over for på arbejdspladsen. Brug OSHA anbefalinger og standarder som rettesnor for at vælge den bedste løsning, der virker for dig.

Sikkerhed er altid det vigtigste evaluering faktor, men dit job told bør stadig ske med OSHA standarder og din personlige komfort i tankerne. OSHA har studeret massive mængder af data og testet mange eksempler på sikkerhedsbriller. Brug deres oplysninger til at beskytte dine øjne.

Bedre sikkerhed end sorry

Der er ikke to måder om det. Når det kommer til at beskytte dine øjne, kan du ikke være for forsigtig. Især når du er omkring elværktøj og maskiner, der kaste alle mulige grimme ting. Det er derfor, sikkerhedsbriller er forpligtet ved lov til jobsites hvor dodging faste eller flydende luftbårne partikler er alle i en dags arbejde. Det er klart, der er ingen føderale mandat for dig, når hjem forbedring projekter gør på din egen tid, men almindelig sund fornuft dikterer, at du arbejder smart og beskytte dine øjne. Crew sikkerhedsbriller, Wolverine briller og DeWalt sikkerhedsbriller tilbyder stærke, lette sikkerhed briller, der vil beskytte dine øjne ... og ser godt ud.

Iført Safety Glasses At Home

Selvom en person arbejder på det industrielle område skal bruge sikkerhedsbriller "på jobbet", mange mennesker forsømmer at bruge sikkerhedsbriller derhjemme, hvor 40 procent af øjenskader forekomme.

Det kan virke usædvanligt at bære sikkerhedsbriller derhjemme, men overveje de daglige aktiviteter, som sikkerhedsbriller ville være nyttig. Disse daglige aktiviteter kan omfatte rengøring af badeværelse med stærke kemikalier, vedligeholdelsesarbejde i hjemmet, eller reparation af biler i din fritid. Disse er alle forskellige aktiviteter i forhold til at arbejde i et kemisk laboratorium, men badeværelset rengøringsmidler kan plaske i øjnene, og har potentiale til at forårsage smerte og skade ligesom kemikalier i laboratoriet.

Baseret på dette, er det en fordel at bære sikkerhedsbriller, når der er en risiko for dine øjne, der fik skader.

Fremmedlegeme i øjet

Hvis et fremmedlegeme kommer ind øjet, at det bedste ikke i panik og gnid øjet. Panik kan forårsage stykker metal eller træ til at blive yderligere er indgivet i øjet, eller forårsage en klippe eller en afskrabning af det bløde øjet væv.

Alle områder bør indeholde en Øjenskylleflaske eller øjenskylleflaske hvor løsningen kan anvendes til at oversvømme øjet. Hovedet skal vippes lidt, så de partikler afløb væk, mens vask. Gentag øjenskyllestation igen. Hvis dette mislykkes at fordrive partiklerne efter to vask anbefales det kraftigt du søge lægehjælp.

Det er vigtigt at huske to ting i situationer som disse - Brug kun isotonisk opløsning i øjenskyllestation, og hvis det føles partiklen er stadig til stede - straks kontakte en læge. En læge bør også høres, når der er ændringer til syn eller udseendet af øjnene.

Industriel styrke beskyttelse

Til industriel og shop brug, du har brug for industriel styrke øjenbeskyttelse. Kig efter sikkerhedsbriller, at funktionen en 3 mm polycarbonat linse indsat i en ANSI Z87 ramme med sideskjold. Det kan være nødvendigt beskyttelsesbriller eller ansigtsskærm for nogle industrielle applikationer. En solbrille eller brilleglas kunne overholde ANSI Z80 eller Z87 standard og stadig ikke har tilstrækkelig slagstyrke til de kræfter almindeligt forekommende fra airbags, fald, industri, sport, eller militære aktiviteter.

Stop dug op på jobbet

Du fik din sikkerhed briller på. Du er ét med din magt værktøj, Gittin 'er gjort, da pludselig tågen ruller i, og du kan ikke se, hvad du laver. Nå, kan du holde fra dug op på jobbet ved at få dig selv et par Crews Triwear sikkerhedsbriller med polycarbonat linser og rammer. Disse anti tåge sikkerhedsmæssige briller er tilgængelige fra producenter som Crews, Pyramex, og De Walt. Tågen fri absorberer kulde og varme til at holde linsen rart og klar. Prøv et par ud!

Forskellige linser til Safety Glasses

Sikkerhedsbriller kan kategoriseres ud fra det materiale, deres linse, er konstrueret med. Normalt kun tre vigtigste materialer - glas, plast og polycarbonat - anvendes til at konstruere de linser, der anvendes i sikkerhedsbriller.
Sikkerhedsbriller med linser af glas er ikke almindelige, men de gør det alligevel. De anvendes kun i særlige tilfælde, hvor tætheden af ​​glasset er nødvendig baseret på kemikalier håndteres eller miljø medarbejderen arbejder i. Men sikkerhedsbriller bygget af glas let ridset, og udgør en fare, hvis de falder og bryde.
Sikkerhedsbriller kan også have plastik linser. Plastglas foretrækkes frem glaslinser grund af deres evne til at modstå bryde, hvis de falder eller drop. Plastglas anvendes ofte i områder, hvor kemiske opløsningsmidler er placeret, fordi de modstå nedbrydning.
Polycarbonat er den mest almindelige form for materiale inden linserne i sikkerhedsbriller. Det er valgt oftere end plast, fordi den er stærkere og modstår brydning. Polycarbonat linser er særligt anvendelige i områder med svejsning, hvor de kan være overtrukket for at forhindre ultraviolette stråler ind i øjet.

Se efter mærket af Z

Naturligvis at være virkelig beskyttende skal beskyttelsesbriller opfylde en højere standard end din almindelige gade briller. De skal være i stand til at stå op til alle slags ting, der flyver rundt. Ifølge OSHA, skal alle industrielle sikkerhedsbriller har slagfaste linser og rammer og bør have en lille (Z87.1) mærke på objektivet eller rammen. Sikkerhedsbriller også wrap-around polycarbonat linser, sidebeskyttelse og UV-beskyttelse.

Hvor sikker er sikkert?

Skal bedømt som sikkerhedsbriller, skal både ramme og linser overholde bestemte ANSI-standarder. Rammerne er mere robuste end "kjole rammer", og linserne skal kunne bestå en "drop bold" test, der, som navnet antyder, involverer at droppe en hård bold ind på linsen fra en vis højde. (Ouch!) Hvis sikkerheden øjet glas linse revner eller splintres, det ikke består testen. En ny standard, ANSI Z87.1-2003, blev vedtaget for nylig, som beskriver kravene til to typer linser: høj effekt og grundlæggende indvirkning. Arbejdsgivere, der kræver sikkerhed briller for medarbejdere bør konsultere OSHA (Occupational Safety & Health Administration) for at hjælpe med at bestemme hvilken type linse er mere egnet til deres jobsites.

Tonede Sikkerhed Linser

Et særligt træk fås med sikkerhed briller er evnen til at vælge tonede linser. Denne særlige funktion er ikke til æstetiske formål, men snarere den valgte bør afhænge af, hvilken type job farvetone blive afsluttet. Nogle tint eksempler indbefatter:

· Klare Toner - der anvendes i en indendørs indstilling for aktiviteter almindeligt brug

· Blå Spejl Toner - benyttes ofte til briller slidte udenfor, under blænding af sollys

· Oak grønne nuancer - en mørkegrøn nuance vil beskytte mod ultraviolette stråler

· Amber Toner - Anvendes i områder, hvor mængden af ​​lys til rådighed reduceres.

Toner højere på "farvetone chart" anvendes hovedsageligt i skæring og svejsning, eller enhver aktivitet, der indebærer et slag fakkel.

Usynlig, mand!

Nej, UV eller ultraviolette stråler er ikke store farverige medlemmer af fisk familie, men de kan gøre skade på dine øjne. Ultraviolet lys, som betyder "over blå", kan forårsage eller bidrage til en bred vifte af øjet lidelser, såsom sne blindhed, grå stær, aldersrelateret makuladegeneration og tumorer. Så før du går ud i middagssolen sørg for at have et par sikkerhedsbriller med UV linser, og du vil få det lavet i skyggen. Producenter som UVEX fremstiller industrielle Uvex sikkerhedsbriller, der giver UV-beskyttelse, komfort og stil.

Øjenåbnende numre

Som du kan forestille dig, øjenskader på jobbet er meget almindelige. Mere end 2.000 mennesker skade deres øjne på arbejde hver dag. Omkring 1 ud af 10 personskader kræver et eller flere ubesvarede arbejdsdage til at komme sig skaden. Af det samlede beløb af arbejdsskader, vil 10-20% medføre midlertidig eller permanent synstab. Disse er iøjnefaldende tal, så at sige. Den mest almindelige årsag til øjenskader er (konvolutten, please!):

* Flyvende objekter (stumper af metal, glas)
* Værktøjer
* Partikler
* Kemikalier
* Farlig stråling
* Enhver kombination af disse eller andre farer.

Eksperter mener, at industriel sikkerhed glassescould har mindsket alvor eller endda forhindret 90% af øjenskader i ulykker.

Undgå større fejl. Få polariseret.

Airborne vraggods er ikke den eneste ting, der kan gøre et nummer på vores øjne. Genskin fra reflekterende overflader kan belaste øjnene og forhindrer os i at fokusere på jobbet ved hånden eller nyde udendørs aktiviteter. Udover at være super holdbart og ridsefast, giver indbygget beskyttelse mod skadelige ultraviolette stråler samt større synsskarphed polycarbonat Sikkerhedsbriller linser. Disse såkaldte polariserede linser fungerer ligner en persienne i, at de lader i lys ved kun visse vinkler. Uden solens genskin, blive mere tydelig objekter og ses i deres sande farver. Hvis du arbejder eller spiller udendørs, polariserede sikkerhedsbriller er lige, hvad den øjenlæge bestilt.

Ikke bare en anden smuk ramme

Industrielle sikkerhedsbriller er designet til at gå ud over call of duty og gå ind i miljøer, hvor regelmæssige specs frygter at se. Sikkerhedsbriller kan ligne regelmæssige briller, men linserne er mere holdbare og giver bedre beskyttelse mod flyvende vragrester. Hvis du har en vision problem, kan du bruge specielt fremstillet sikkerhedsbriller, der har bi fokale linser.

Iført sikkerhedsbriller mens slå græs

Hvor mange gange har du gået ud for at slå græsset og noget skyder ud fra undersiden af ​​plæneklipperen? Det sker sandsynligvis mere end du tror. Projektilet kan ramme huset, ridse maling på din bil, eller endda reflektere tilbage og ramte dig selv.

Her er et godt tip. Bær altid dine sikkerhedsbriller når at slå græs. I dag er der tonsvis af smarte sikkerhedsbriller på markedet. De fleste af dem koster $ 5,00 og under. Det er en temmelig in-dyre pris at beskytte din vision.

Hvordan kan de skade dig? Lad os tælle måder.

Catchin 'nogle stråler er ikke altid, hvad det er revnet op til at være, især hvis de er UV-stråler. Disse stråler er ikke synge, men de kan spille en melodi på dine øjne, hvis du ikke er forsigtig. Der er tre grundlæggende typer af UV-stråling: UV A Rays- kan frembringe alvorlige reaktioner på alle lag af hornhinden. UV B stråler kan forårsage permanente grå stær. Alle UV C Rays- Kan fotokeratitis. (Svejser blitz). Næsten alle industrielle sikkerhedsbriller er 99,9% UV A og B beskyttet. Kun specialiserede industrielle sikkerhedsbriller mødes UV C-standarder. Det er derfor, det er klogt at bære sikkerhedsbriller, når både på arbejde eller leg.

Beskyttelsesniveau for Sikkerhed Briller

Baseret på OSHA forordninger, er det beskyttelsesniveau, der er valgt i form af sikkerheds- briller opdelt i en grundlæggende og højt beskyttelsesniveau.
Sikkerhedsbriller tilbyder kun det grundlæggende beskyttelsesniveau er beskyttelsesbriller, som med held har modstået den kraft af at have et en-tommer stålkugle faldt på dem. Sikkerhedsbriller vurderes med et højt beskyttelsesniveau kan modstå mange kvartal-tommer bolde af stål kastet på dem uden at knække.

Beskyttelsesniveauet valgt vil derfor afhænge af opgaven er afsluttet.

Den stumpe sandheden om øjenskader

Overraskende, de fleste øjenskader er ikke "stikke-in-the-eye med en skarp pind" sort. Øjenlæger siger, at de fleste øjenskader skyldes stumpe genstande over orbital åbning. (Den benede højderyg, at din øjenbryn sidder på). Dette er den mest almindelige form for øjenskader i overfald, falder i ældre, airbag virkninger, og sportsgrene som baseball, basketball (hænder og albuer), ketcher sport, og fodbold (fodbold). Mens disse skader er ofte milde og normalt ikke indebærer brud i øjet, de undertiden få alvorlige konsekvenser såsom nethindeløsning, grå stær, blow-out fraktur (brud på tynde ben under øjet) eller retinal ardannelse fører til tab af centrale syn. Heldigvis siger lægerne, 90% af disse skader kan forebygges ved at bære beskyttelsesbriller

Eyeball til volleyball

Hvis en stor luftfyldt bold som en fodbold, volleyball eller basketball hits øjet med tilstrækkelig kraft, kan helt sikkert gøre nogle alvorlige skader. Årsagen har at gøre med fysik. Læger fortæller os, at deformation af bolden ved anslag vil give de fleste bolde at trænge mindre områder, end det ville være muligt med bolden i hvile. Ved en høj effekt, bolden flader og bliver mere elastisk, således at en del af det kan rage ind i et lille rum. Hvis bolden er større end den orbital åbning, vil panden og orbital rand absorbere en del af konsekvenserne, men noget af det vil nå øjet. Det er sådan en fodbold eller volleyball er i stand til at forårsage betydelig øjenskader. Og hvorfor du bør altid bære beskyttelsesbriller.

Kørselsvejledning

Kun hvis du er involveret i en nedrivning derby, eller er på NASCAR kredsløb. Faktum er for normal dagligdags typen kørsel, sikkerhedsbriller med UV-beskyttelse er ikke nødvendige. Hvorfor? Skadelige UV-stråler er generelt filtreret af bilens vinduer. Det er derfor, foto kromatiske linser ikke ændrer farve i bilen. Det korte svar er, at du kan bære sikkerhedsbriller under kørsel, men du behøver ikke at.

OSHA Eye Protection Regulations

I henhold til OSHA regler om briller, det påhviler ejeren eller arbejdsgiver af virksomheden til at undersøge, og garanti for, at medarbejderne overholder OSHA regler. De fuldstændige oplysninger om reglerne er beskrevet i OSHA regulering 29 CFR 1910.133.

29 CFR 1910.133 (a) (1), farer til øjet, såsom kemiske gasser, syre eller lysstråling.

29 CFR 1910,133 (a) (2) er mere specifik og beskriver regulering at håndhæve medarbejdere med øjet recepter gives recept sikkerhedsbriller.

Resten af ​​29 CFR 1910.133 forordninger adresse overholder ANSI Z89.1-1989 - "American National Standard Practice arbejdsmarkedsrelaterede og Uddannelsesforskning øjen- og ansigtsbeskyttelse."

Eye Strain

For visse produkter, "Jo flere penge brugt, jo bedre kvalitet af produktet modtaget." Det er ikke sandt for alt, men denne sætning kan anvendes til sikkerhed briller.

Nogle mennesker har klaget over øjet stamme, når iført sikkerhedsbriller af en lavere kvalitet. Eye stamme kan manifestere sig som trætte eller brændende øjne, med sløret syn, ledsaget af hovedpine og svimmelhed.

Eye stamme kan reduceres ved at have dine øjne testet, købe bedre sikkerhedsmæssige kvalitet briller, og tage pauser fra arbejdet.

All-around øjenbeskyttelse

Både dine almindelige "street" briller og sikkerhed briller kan beskytte din baby blues fra ting, der kommer direkte på dem. Beskyttelsesbriller, dog er designet til at beskytte dine øjne mod luftbårne partikler, der kan snige sig ind dine øjne fra siden eller over toppen af ​​dine linser. Hvad mere er, er beskyttelsesbriller designet til en hårdere arbejdsmiljø, og skal opfylde strenge ANSI standarder for styrke og holdbarhed. Tag et kig på Pyramex Venture II sikkerhedsbriller på ovenstående link. De er en af ​​de mest pasform og komfortable sikkerhedsglas på markedet.

Nogle virksomheder tilbyder god Safety Glasses

Der er nogle kendte virksomheder og nogle mindre kendte virksomheder, der tilbyder fremragende produkter i sikkerhed briller industrien. Når du ser for god beskyttelsesbriller, dine potentielle problem er ikke for få valgmuligheder, men muligvis for mange. Meget gerne den daglige briller industrien, de fantastiske valg af linser, toning, og rammer er så stort, kan det være forvirrende. Alligevel bør have mange valgmuligheder sikrer dig at finde de nøjagtige sikkerhedsbriller du behøver.

ABC Sikkerhed Briller er en af ​​de store websteder, der tilbyder mange sorter fra både store selskaber (DeWalt sikkerhedsbriller, Uvex sikkerhedsbriller, Smith & Wesson, etc.) og mindre kendte kilder (amerikansk Allsafe, Edge, radianer, etc.). Alle deres tilbud er ANSI sikkerhedsbriller (godkendt af American National Standards Institute) og OSHA sikkerhedsbriller (opfylder normerne i Occupational Safety & Health Administration).

Aearo sikkerhedsbriller, en division af Aearo Technologies, producerer fremragende sikkerhed briller, der normalt markedsføres under AO Safety navn. De tilbyder fremragende og stilfulde sikkerhedsbriller og briller, herunder sikkerheds- briller sideafskærmninger, sikkerhed læsebriller, sport sikkerhedsbriller og beskyttelsesbriller, opskæring sikkerhedsglas (kritisk til svejsere, laserskæring arbejde osv), bred sorter af nuancer, og begge klar og receptpligtig sikkerhedsbriller.

3M sikkerhedsbriller tilbydes også i fremragende kvalitet og et bredt udvalg af stilarter, nuancer og typer af hårdt belagt polycarbonat linser. Længe anerkendt som en pålidelig producent, deres sikkerhed briller opfylder eller overstiger alle standarder OSHA og ANSI (deres standard for Occupational and Educational øjen- og ansigtsbeskyttelse).

Fordi internettet kan være så effektiv, bruger internettet til vinduet shop de hundredvis af tilgængelige valg for beskyttelsesbriller. Spørg dine kammerater hvad favoritter, de har. Også søge efter forhandlere, så du kan købe engros sikkerhedsbriller. Du vil have den bedste sikkerhed briller, du har råd til og spare penge kunne være en ekstra positiv.

OSHA anbefalinger til Safety Eyewear

Når du vælger egnede beskyttelsesbriller, er det vigtigt at vælge det udstyr, der passer bedst til jobbet. Occupational Safety and Health Administration, også kendt som OSHA, anbefaler, at visse sikkerhed briller bruges til forskellige opgaver.

• Til håndtering af kemikalier, OSHA anbefaler brug af fleksible montering beskyttelsesbriller med en hætteklædte ventilation eller ansigtsskærm.

• Til svejsning, bør arbejdstagerne anvende svejsning beskyttelsesbriller eller en svejsehjelm i kombination med tonede briller.

• Når du arbejder med en ovn, skal arbejdstagerne bruge enten Øjestykke svejsning beskyttelsesbriller eller coverspec svejsning beskyttelsesbriller med tonede linser.

• At arbejde omkring en maskine kan kalde for en bred vifte af sikkerhed briller, herunder fleksible eller polstret montering beskyttelsesbriller, briller med sidebeskyttelse og ansigt skjolde.

Øjenskader

Forskellige skader kan opstå, hvis de korrekte sikkerhedsbriller ikke er slidte, eller hvis de ikke er slidte overhovedet. De mest almindelige øjenskader er:

· Nedskæringer eller hudafskrabninger til hornhinden

· Partikler indlejret i øjet

· Kemisk brænder mod stænk og spild

· Røde øjne som følge af corneal inflammation

· Eye Blodudtrædninger

Det skal være kendt denne liste udgør kun en lille procentdel af øjenskader som følge af at vælge ikke at bære sikkerhedsbriller eller iført forkerte sikkerhedsbriller.

Hvilken er den rette for dig?

Der er forskellige mærker af sikkerhedsbriller til rådighed, og at finde de rigtige par kan være trættende. Men hvis du vælger den rigtige par sikkerhedsbriller indebærer at vælge den rigtige ramme og specielle funktioner er baseret på det område, de vil blive båret i.
Når man ser på rammerne for sikkerhedsbriller, vælge en stil, der er behagelig at have på. Nogle mennesker kan blive fristet til at købe den mest stilfulde mærke af sikkerhed briller, men det er ingen garanti for denne solbrille vil være den mest komfortable. Afhængigt af hvilken branche du er ansat, kan dit job kræver, at du bære sikkerhedsbriller for 6+ timer. Baseret på dette, ville nogen ønsker at vælge den mest komfortable par.

Der er forskellige sikkerhedsbriller med særlige funktioner, såsom Uvex sikkerhedsbriller, bifokale sikkerhedsbriller, receptpligtig linser, eller farvede tonede briller.

Sikkerhedsbriller med forstørrelse linser

Nå, du får lidt ældre og har svært ved at se bittesmå objekter fra nærbillede. Alligevel synes det dit job gør du omhandler poster mindre og mindre. Der er nu flere par forstørrelse sikkerhedsbriller på markedet, som vil hjælpe med med begge disse aspekter af øjenbeskyttelse.

Disse briller opfylder alle OSHA sikkerhedsregler og kommer i en 1,0, 1,5, 2, 2,5 forstørrelse bygget ret i. Ikke kun det, men forstørrelsesglas sikkerhedsbriller er også komfortabel, stilfuld at have på, og kun koste omkring $ 10 bucks.

Hvad gør Sikkerhedsbriller beskytte imod?

Når man overvejer sikkerhedsbriller, ville de fleste af os tror, ​​at de kun kan bruges til at beskytte os i tilfælde af et kemisk sprøjt mod ansigtet. Alligevel beskyttelsesbriller er nyttige i andre situationer. Disse situationer omfatter:

· Svejsning

· Konstruktion

· Støv

· Termisk Heat

· Lasere

Disse er kun en håndfuld af de største risici for at overveje. Derfor egnede beskyttelsesbriller bør anvendes, når du er bekymret for skade på dine øjne.

Bifocal Safety Glasses gøre den perfekte All-In-One Solution

Hvis du nogensinde har haft til at beskæftige sig med besværet med at skifte dine bifokale til din sikkerhedsbriller eller havde den besværlige oplevelse med at bære dine læsebriller under dine sikkerhedsbriller, der er en bedre måde at se og holde dine øjne beskyttet. Bifokale sikkerhedsbriller en løsning på det dilemma, at skifte mellem briller, så du kan se eller iført sikkerhedsbriller til at beskytte dine øjne. Bifokale sikkerhedsbriller arbejde ved at give forstørrelse på kun en del af linsen, så du kan bruge den bifokale kapacitet, når du har brug for det. Bifokale sikkerhedsbriller komme med motiver der passer til dine specifikke behov. Nogle bifokale beskyttelsesbriller har forstørrelse på kun den nederste del af linsen, mens andre har forstørrelsen på toppen og bunden af ​​linsen. Du vil også kunne vælge mellem en række forstørrelser fra mærker som Smith & Wesson og Pyramex.

Crews Beskyttelsesbriller til professionelt beskyttelsesbriller

Hvis du leder efter professionel kvalitet beskyttelsesbriller, ét sted at kigge er på Crews sikkerhedsbriller. Crews Incorporated har over to årtiers erfaring leverer beskyttelsesbriller egnet til industrielle applikationer. På det seneste har Crews fusioneret med to andre divisioner, Memphis Glove og River City, for at danne MCR Safety, en udbyder af alle former for sikkerhedsudstyr.

Du vil opdage, at Crews sikkerhedsbriller har stilfulde valg, der opfylder eller overstiger ANSI-standarder. For eksempel er de Triwear Metal rammer har et slankt design og farvet metal ramme med 180 graders udsyn gennem deres linser. De tremor sikkerhedsbriller passe over en hjelm, kommer med en ridsefast belægning og har et hængsel-fri ramme for at beskytte dine briller mod stød.

Sikkerhedsbriller Made for kvinder

Sikkerhed briller er ikke begrænset til den mandlige domæne som der nu sikkerhedsbriller til kvinder til rådighed. Efterhånden som flere hunner har indtastet bygge- og medicinalindustrien samt sportsverdenen, har beskyttelsesbriller og briller fulgt denne vækst. Har din tvivl? Overvej dette nyligt offentliggjorte faktum: 80% af kvinderne adspurgte i en undersøgelse erklærede de ville begynde et hjem forbedring projektet. 75% af disse kvinder erklærede de ville gøre det selv! Look around and notice the ever increasing number of women at major construction sites, highway improvement locations, and on many subcontractor projects.

Safety glasses for women are made with smaller, sometimes with more fashionable frames, fitting the smaller structure of most women's faces. For female children from the early years through high school and college, women athletes can choose from a good selection of safety glasses or goggles. Whether she needs clear or prescription safety glasses, safety sunglasses, or lab safety glasses, women can now find quality eyewear made just for them.

Among the many companies offering safety glasses for women are Uvex, Elvex, Smith & Wesson, Crews, 3M, and Allsafe to name just a few. Females can also get laser protective eyewear and units with safety glasses side shields should their circumstances dictate these items. The first key is to protect yourself correctly. Then women can select safety eyewear that fits their faces properly and looks good, too!

OSHA On Safety Glasses

The Occupational Safety and Health Administration (OSHA) provides regulations on safety glasses for workers in the United States. According to OSHA, employers need to provide safety glasses in environments where machinery or other operations present hazards to the face in the form of physical bodily injury or chemical or radiation dangers. OSHA requires all safety glasses must meet the standards established by the American National Standards Institute. In addition, OSHA requires that all safety glasses must be clean, in good condition and free from defects. For those employees who need corrective lenses, safety glasses can take the form of protective eyewear with built in corrective lenses or goggles which go over an employee's glasses.