Sikkerhed Produkter: OSHA regler og krav Tips

OSHA holdning til personlige værnemidler

The Occupational Safety & Health Administration (OSHA) siger, at arbejdsgiverne skal afgøre, om der skal anvendes personlige værnemidler (PPE) til at beskytte deres ansatte. Hvis en virksomhed beslutter deres medarbejdere har brug for PPE, et PV "program" skal installeres. Ifølge OSHA, bør programmet omfatte følgende emner:

  • De farer tilstedeværende;
  • Udvælgelsen, vedligeholdelse og anvendelse af PV;
  • Uddannelsen af ​​medarbejdere; og
  • Overvågning af programmet for at sikre dens fortsatte effektivitet.

§ 5 (a) (1), i OSHA Loven omfatter de generelle krav i fastlæggelsen og gennemførelsen af ​​et PPE program. § 5 (a) (2) skal så arbejdsgiverne til "følg" med de standarder, der er beskrevet i loven. De har udgivet standarder for øje, øre, hoved, fod, hånd, og alle former for beskyttende retningslinjer udstyr. PV standarder variere baseret på de potentielle trusler, du måske står over for på din arbejdsplads. Er du står over for faldende eller bevægelige objekter? Kemiske trusler? Brænd farer? OSHA standarder er baseret på sikkerhedskrav, der relaterer til de potentielle farer, du måske står over for i dit særlige arbejdsmiljø. Besøg OSHA hjemmeside for at lære om deres anbefalinger for dine særlige job opgaver og ansvar.

OSHA standarder for Eye Protection

Uanset om du skærer trykimprægneret tømmer til at bygge et dæk i din baghave eller udfører komplicerede svejsning opgaver under opførelsen af ​​en ny rumfærge, ordentlig øjenbeskyttelse er helt afgørende. Dine øjne er mere sårbare over for ulykker og skade end nogen anden del af din krop. Bare en lille, selv mikroskopisk udenlandsk partikel kan gøre alvorlig eller permanent skade på dine øjne. The Occupational Safety & Health Administration (OSHA), efter at have analyseret datamængder, har designet og offentliggjort detaljerede standarder om brug af passende beskyttelse af dine øjne.

OSHA har udviklet disse retningslinjer i samarbejde med American National Standards Institute (ANSI) for at angive mindstekravene anbefalede krav til personlige værnemidler (PPE) yde øjenbeskyttelse. Arbejdsgiverne skal give øjet PPE, der beskytter medarbejdere mod alle slags flyvende objekter, store og små. For arbejdstagere, der deltager i svejsning eller andre fakkel pligter, en detaljeret grid foreskriver mørkfarvning skygge ansvar for briller til yderligere at beskytte dig mod de ekstra farer af lys stråling der genereres. OSHA regulering 1910.133 forklarer standarderne for generel industri, herunder svejsning aktiviteter øjenbeskyttelse.

Byggebranchen øjenbeskyttelse behandles i et særskilt afsnit (1926.102), der skitserer de standarder for PPE på jobsites. Ud over at flyvende objekter og lys stråling, disse standarder også behandle potentielt farlige kemiske trusler mod dine øjne. De fleste øjenbeskyttelse tager form af en bred vifte af stilarter beskyttelsesbriller eller en fast ansigtsskærm tilknyttet beskyttende hovedbeklædning. Læs disse afsnit og lære den anbefalede beskyttende kvalitet i PPE, du skal bruge til din specifikke branche.

Hvordan OSHA kan forbedre sikkerhed på arbejdspladsen

The Occupational Safety & Health Administration (OSHA) sætter standarder for egnede personlige værnemidler (PPE), beskyttende tøj, og industrielle ulykkesforebyggende teknikker til at beskytte ansatte og indirekte arbejdsgivere fra arbejdstager skade, mens på jobbet. De analyserer store mængder data om både arbejdsulykker og typer PV til beskyttelse mod arbejdspladsen farer og undgå ulykker. Mens byggeriet fortsat et primært fokus, er mange andre brancher også omfattet af OSHA loven.

PPE-standarder er behandlet i forskellige sektioner, baseret på den type beskyttelse og de specifikke områder af deres brug. Der er kapitler om generelle krav, øjen- og ansigtsbeskyttelse, respiratorisk, hoved, mund og hånd beskyttelse. En separat sæt standarder gælder for beskyttelse mod elektriske risici står på jobbet, uanset om du er en professionel elektriker. Et andet område dækker giftige og farlige stoffer forekommer i forskellige typer af arbejdspladser.

Disse standarder er mere end blot henstillinger. OSHA har en stab af inspektører, der gør tilfældige, uanmeldte besøg på byggepladser og virksomheder over hele USA for at sikre industrielle sikkerhedsstandarder følges. Hvis krænkelser er afdækket, OSHA har evnen til at opkræve bøder på arbejdsgivere, der er fundet skyldige i at se bort et eller flere sikkerhedsstandarder. Derfor OSHA både definerer og offentliggør standarderne for arbejdssikkerhed og typen af ​​PV anbefales at undgå arbejdsulykker. For at sikre overholdelsen af ​​disse offentliggjorte standarder, OSHA inspektører gøre på besøg for at overvære job sikkerhedsforanstaltninger være ansat af arbejdsgiverne.

OSHA QuickCards

Hvis du er væk fra din computer, og foretrækker en hurtig måde at gennemgå OSHA regler om arbejdspladsen, OSHA faktaark med titlen "OSHA QuickCards," er ideelle for dig. "OSHA QuickCards" er perfekte til arbejdsgivere og deres ansatte til at bære en forkortet udgave af deres OSHA regler.

"OSHA QuickCards" er tilgængelige i * .pdf format, og kan downloades på spansk samt. Efter downloading og udskrivning udskrivning, placere disse faktablade i din pung, eller indsæt på væggen i din arbejdsplads. Disse faktablade besidder væsentlige oplysninger, som bør udleveres til medarbejdere og kolleger.

The Whistleblower Program

Som navnet antyder, den "Whistleblower Program", oprettet af OSHA blev setup for at beskytte medarbejdere, der klager til OSHA om deres arbejdsvilkår, og manglen på sikkerhed i deres arbejdsplads.

Den "Whistleblower program," har mandat under Occupational lov om sikkerhed og sundhed, og forbyder enhver medarbejder i at blive fyret eller diskrimineret, efter indgivelsen af ​​en OSHA klage. På grundlag af de retningslinjer, der er fastlagt for "Whistleblower Program," medarbejderne har ret til at deltage i inspektioner mod deres arbejdsgiver, indgive klager om OSHA overtrædelser, og være et vidne i OSHA sag mod deres arbejdsgiver. Så hvis du har til at klage over din arbejdsplads sikkerhed, kender "Whistleblower Program" er der for at beskytte dig.

OSHA anbefalinger til Beskyttelsesbeklædning

OSHA udgiver både en generel standard for beskyttelsesbeklædning og detaljerede anbefalinger til særlige personlige værnemidler (PPE) designet til at beskytte dine øjne, hoved, ansigt, hænder, fødder, og andre dele af din krop.

Uanset design, materialer, bekvemmelighed, og / eller komfort af beskyttelsesbeklædning, OSHA mandater, PV yde beskyttelse mod specifikke farer til stede i en række forskellige industrielle miljøer. Mens de fleste arbejdsgivere nøje følge de standarder fastsat af OSHA og American National Standards Institute (ANSI), ikke tage deres overholdelse for givet.

Bliv fortrolig med de beskyttende beklædning standarder fastsat af OSHA fordi undgåelige beskyttelse skade er altafgørende, når din krop er berørt. Besøg OSHA hjemmeside, identificere din branche og læs de industrielle sikkerhedsstandarder for PPE der er blevet offentliggjort. Husk, at der ofte er forskellige krav afhængigt af arten af ​​de potentielle trusler, du måske står over for. For eksempel standarder for beskyttelsesbeklædning, hvis du står over for potentielle faldende genstande kan være helt forskellige fra dem, angives, hvis du står over for primært kemiske farer i stedet. Generelle OSHA krav til beskyttelsesbeklædning kan findes i sektion 1910.132 i loven. Du kan derefter gå videre til standarderne for specifikke værnemidler poster.

På jobbet fra kyst til kyst.

Du kan finde det svært at tro, men OSHA ønsker din virksomhed til at være i overensstemmelse. Bureauet har en masse ressourcer designet til at hjælpe din virksomhed at opretholde et sikkert, OSHA kompatibel arbejdsplads. For eksempel OSHA overholdelse har en sikkerhedsuddannelse kit på både engelsk og spansk, som de kalder en one-stop ressource for alle dine behov for uddannelse. Hvert sæt indeholder en video program i VHS video eller dvd, fem plakater og tredive brochurer til at uddele til dine medarbejdere. Hvad mere er, nogle kits indeholder compliance manualer til at hjælpe dig med at udvikle skriftlig sikkerhedspolitikker for din virksomhed.

OSHA forordning Overtrædelser

Selv med den mængde information til rådighed, stadig OSHA regulering krænkelser forekommer. Overtrædelser kan beskrives som en virksomhed, ikke at overholde sikkerhedsreglerne. Disse overtrædelser kan opstå på grund af ledelse eller medarbejdere ignorerer bestemmelser eller undlader at holde sig orienteret om gældende regler.

Fælles overtrædelser set af OSHA omfatter manglende brug høreværn eller sikkerhedsbriller, der blev opdaget som følge af medarbejderes miste deres hørelse eller beskadige deres øjne. En anden overtrædelse almindeligt set involverer nogle få virksomheder, der var citeret for deres tilfældige måde at dokumentere medarbejdernes skader. Ved ikke at holde ordentlig optegnelser, ville det være svært at vurdere, hvilke områder brug for forbedringer af sikkerheden. Endelig er en anden almindelig overtrædelse findes i nogle arbejdspladser, blokerede sikkerhed døre, der skal bruges til at undslippe i tilfælde af en nødsituation.

Ønsker OSHA Safety Training?

At studere er ikke for alle, men de uddannelses- og certificeringer programmer leveres af OSHA er helt sikkert det værd. Træningsprogrammer og certificeringer kan afsluttes enten online eller på forskellige OSHA Training Institute (OTI) uddannelsescentre, som er blevet grupperet efter region.

Programmer, der tilbydes af OSHA Training Institute omfatter kurser såsom, "El-standarder", "Health Hazard Awareness," og "farlige stoffer."

OSHA har også etableret en "OSHA Outreach Training Program," for at lære eleverne, hvordan at træne andre om sikkerhed på arbejdspladsen

Arbejdet handske verden ifølge OSHA

Tilbage i dag, en "handske var en handske var en handske". Du havde ikke en masse valg. Du enten havde, hvad der var til rådighed, eller du gik uden. I dag, med større vægt på sikkerhed, handsker kommer til at arbejde i en blændende vifte af stilarter og materialer: Læder, Latex, Nitril, Kevlar, Spectra, Bomuld, String Strik, Canvas, Jersey, Plastic Dot, Hot Mill, høj varme, Zetex , Svejsning, Winter, Cotts, Chemical, rustfrit stål, PVC, gummi, butyl, Viton, neopren og mere. Den type arbejde handske du vælger, vil afhænge af, hvilken form for problemer hænderne kunne komme ind på jobbet. Før du starter et job, så tjek en industriel outfitter ligesom Mechanix på nettet for at afgøre, hvilke handsker der vil virke bedst for dig.

Sikring sikkerhed på arbejdspladsen

Decifrere OSHA regler kan være en skræmmende opgave, især for mindre virksomheder, der ikke har de menneskelige ressourcer til at afsætte til overholdelse spørgsmål. Heldigvis OSHA har en række programmer på plads designet til at yde bistand med en bred vifte af overholdelse spørgsmål. Hvis du er i tvivl om OSHA overholdelse, eller har brug for hjælp til et bestemt emne, skal du gå til OSHA hjemmeside www.osha.gov. Fra denne site kan du få adgang til ressourcer til at hjælpe dig med at forhindre arbejdsulykker og sygdomme, er i overensstemmelse med Arbejdstilsynets lov om sikkerhed og sundhed, og lære om OSHA 's samarbejdsprogrammer.

Arbejde hånd i handske med OSHA

Ifølge OSHA, er du forpligtet til at vælge og kræver medarbejdere til at bruge passende beskyttelse hånd, når medarbejdernes hænder udsættes for farer, såsom dem fra hudabsorption af skadelige stoffer; alvorlige snitsår; alvorlige hudafskrabninger; punkteringer; ætsninger; forbrændinger; og skadelige ekstreme temperaturer. Der er ingen ANSI standarder for håndbeskyttelse, skal handskerne du leverer være baseret på ydeevne handsken i forhold til de opgaver, der skal udføres.

OSHA forordning Compliance

Overholdelse af OSHA regler kan opnås ved at sikre hver person på din arbejdsplads er uddannet om reglerne fastsat af OSHA. Som arbejdsgiver, er det dog din pligt at sikre, at din arbejdsplads følger disse regler. Der er forskellige tips, der kan blive truffet for at hjælpe dine medarbejdere overholde.

Det første tip en arbejdsgiver kan træffe for at sikre overholdelse er at have regelmæssigt planlagte drøftelser om, hvordan man kan gøre arbejdspladsen miljø sikrere. Under disse seminarer, kan OSHA forordninger løbende angivet og styrkes.

Et andet tip til at sikre OSHA regulering overholdes på din arbejdsplads, er at sende memoer eller sikkerhedsopdateringer minde ansatte i passende beskyttelsesudstyr til brug, og hvordan du udfører pleje og vedligeholdelse for dem.

En tredje tip til at gennemføre inden for din arbejdsplads er brugen af ​​brochurer og foldere, der fremhæver specifikke jobrelaterede regler.

Med brugen af ​​disse tips, kan manglende overholdelse udryddes blandt dine medarbejdere.

Dette OSHA kit er et stort hit

Ifølge OSHA hjemmeside, kan deres uddannelse kits hjælpe dig med at opfylde alle dine behov for uddannelse. Disse kits er især nyttig for virksomheder uden fuld tid sikkerhed fagfolk på personale. Du sparer tid og penge at forske OSHA forordninger og udvikle omfattende programmer compliance.

2. Sørg for konsistens i uddannelse gennem brug af video eller DVD-programmer og let at læse brochurer.

3. Udvikle effektive ny medarbejder orienteringsprogrammer udnytter professionelt udviklede undervisningsmaterialer.

4. reducere de samlede uddannelsesomkostninger ved at udnytte genanvendelige undervisningsmaterialer.

5. Bundle øvelsesmateriale sammen om at gennemføre en omfattende uddannelse sikkerhedsprogram.

6. Tog både dine engelsk og spansk talende medarbejdere med det samme niveau af kvalitet.

Hold informeret om OSHA forordninger

Det vigtigste tip om OSHA forordninger, handler ikke kun om at overholde disse regler, men også sikre, at du er up-to-date på de seneste ændringer, som kan påvirke din arbejdsplads.

Da der indføres nye regler, og gamle regler revideres eller kasseres, vel vidende den nuværende forordning og overholde dem, er en af ​​de bedste måder at vise overholdelse.

Nogle arbejdspladser vil gennemføre OSHA regler i starten, men undlader at opdatere deres arbejdsplads om en revision af disse regler. Som følge heraf kan et scenarie opstå, hvor du er fundet at være i strid med OSHA forordninger, ved ikke at holde sig orienteret. Så bruge lidt tid på at læse de aktuelle OSHA forordninger for at sikre overholdelse.

OSHA Politikker

Som arbejdsgiver, eller sikkerhed officer inden for din arbejdsplads, skal medarbejderne være informeret om hvordan de OSHA forordninger påvirker dem. Dette kan opnås ved at møde hver for sig med hver afdeling, gennemføre et seminar eller en eftermiddag møde.

Ikke alene bør medarbejderne vide af de regler, der er fastsat af OSHA for deres arbejdsplads, bør de tilskyndes til at følge OSHA regler, fordi der i den forbindelse er et sikrere arbejdsmiljø oprettet.

Det er vigtigt, at medarbejderne ved, at OSHA forordninger ikke er en form for straf, eller nogle kedelige regler at følge, men snarere de er blevet etableret for at holde dem - og alle omkring dem - sikker.

Brug for at indgive en klage til OSHA?

Hvis du har været vidne til åbenlyse krænkelser sikkerhedsbestemmelser, og vil gerne indgive en klage til OSHA, det er faktisk en enkel proces. OSHA har givet fire forskellige metoder - via telefon, fax, online, eller post - at sende din klage.

Når din klage er modtaget, vil OSHA foretage en undersøgelse af detaljerne i din klage at afgøre, om et besøg på din arbejdsplads er nødvendig for at se krænkelser sikkerhedskrav. Hvis der opstår en onsite inspektion i sidste ende, vil OSHA sende dig et svar detaljer om eventuelle overtrædelser blev opdaget, og hvordan virksomheden vil blive straffet.

Interesseret i at være anerkendt for Sikkerhed forordning Compliance?

Safety Health Achievement Recognition Program er en vidunderlig måde for OSHA at anerkende de virksomheder eller arbejdspladser, som har udarbejdet med OSHA sikkerhedsregler.

Certificeringen og anerkendelse i SHARP program omfatter et besøg af en OSHA konsulent. Konsulenten vil skitsere til eventuelle forbedringer, som kan være farligt for dine medarbejdere. Efter forbedringer på disse områder, vil det så afgøres, om din virksomhed kan blive certificeret.

OSHA høring kontor vil også overvåge statistik, som du sænke din arbejdsplads skader og sygdomme satser. Konsulenten skal også anmeldes, hvis der sker ændringer til arbejdspladsen, hvis der indføres nye farer.

Du kan gøre det. OSHA kan hjælpe.

OSHA tildeler topprioritet til rapporter om overhængende fare ulykker ved at ske; sekund er dødsfald eller ulykker alvorlige nok til at sende tre eller flere arbejdstagere til hospitalet. Tredje er medarbejdernes klager. Henvisninger fra andre statslige organer er fjerde. Femte er målrettede inspektioner-såsom stedspecifikke Targeting Program, der fokuserer på arbejdsgivere, der rapporterer høje skader og sygdomme satser, og særlig vægt programmer, nul i den farligt arbejde såsom nedgravning eller udstyr, såsom mekaniske magt presser. Efterkontrol er den endelige prioritering. Læderhandsker kommer i flere kvaliteter eller kvaliteter af den opdelte skjul med højere priser, der angiver de bedre karakterer, selv om dette ikke kan give en bedre udnyttelse.

OSHA Udvikler og faktisk iværksat Industrielle sikkerhedsnormer

OSHA har en temmelig "ternet" historie siden starten som følge af passage af lov om Occupational Safety and Health af 1970. I sine tidligere år blev OSHA ofte kritiseret for deres standarder, hvilket kan være forvirrende, belastende, og meget dyrt at gennemføre. En stor del af ulykkelighed også relateret til de ukorrekte og ofte vilkårlige håndhævelsespraksis for agenturet. Mange af disse både opfattede og reelle problemer er elimineret i de sidste femten år til det punkt, at mange forordninger blev forenklet og gjort mere fornuftigt at gennemføre.

Ændringer i metoden for computing og kodificering OSHA standarder og øge fokus på kemiske farer og blodbårne patogener opstod under både Clinton og Bush administrationer. Det er vigtigt at huske, at OSHA ikke handler alene og er ikke altid den "sidste ord" i industriel sikkerhed. De arbejder tæt sammen med American National Standards Institute (ANSI) og det nationale institut for Occupational Safety and Health (NIOSH) at udvikle deres standarder for arbejdssikkerhed og personlige værnemidler (PPE). Desuden har mange stater i USA vedtaget deres egen sikkerhed kode, som er integreret med OSHA standarder for at fastlægge krav arbejdsgiveren til at opretholde en sikker arbejdsplads.

Endelig, når du læser mange bestemmelser i loven, vil du bemærke, at ordet "frivillig" vises ofte. Det betyder ikke, overholdelse er frivillig, da OSHA har en stab af inspektører for at sikre overholdelse og har beføjelse til at pålægge bøder og endda strafferetlige sanktioner for virksomheder, der ikke følger korrekte procedurer. De fleste af de frivillige spørgsmål kredser den måde, hvorpå retningslinjerne for sikkerhed gennemføres, hvordan medarbejdernes sikkerhed træningen gennemføres, og typen og stil af PV leveres til medarbejderne.

OSHA nu forsøger at give arbejdsgiverne så mange effektive valg som muligt for at opfylde sikkerhedskravene for at øge compliance og medvirke til at reducere omkostningerne for de involverede og samtidig holde et højt sikkerhedsniveau selskaber.

OSHA Registerføring

Den Occupational Safety Act og sundhed gør det obligatorisk for alle arbejdsgivere til at indtaste en registrering af arbejdsrelaterede skader eller sygdom. Det er en god ide at hente de nødvendige formularer fra OSHA webstedet.

De blanketter, OSHA Form 300: "log over arbejdsrelaterede skader og sygdomme," er ganske omfattende og giver områder for arbejdsgiveren til at beskrive sygdommen eller skaden enkelte medarbejder har modtaget. Et resumé af formular 300 er indgivet til OSHA i slutningen af ​​året.

Registrering blev gennemført af OSHA som en måde at holde styr på de forskellige ulykker eller sygdomme, der forekommer i en bestemt arbejdsplads. Data fra dette kan bruges til at fremhæve selskab med en usikker track record eller en fremstillingsindustrien med en fælles skade. Ved hjælp af disse oplysninger kan yderligere bestemmelser eller inspektioner skal gennemføres for at rette dem.

Kigger ud for dig på arbejde

Nej, NIOSH er ikke en Gamle Testamente profet, selvom deres mission er at holde øje med sundhed og sikkerhed af Amerikas arbejdende folk. Statens Institut for Occupational Safety (NIOSH) blev dannet i 1971 for at gennemføre forskning, udvikling undervisningsbrug, og udarbejde kriterier for anbefalede standarder inden for sikkerhed og sundhed. NIOSH er en del af Centers for Disease Control (CDC) og Public Health Service under Ministeriet for Sundhed og Human Services i den udøvende gren af ​​den amerikanske forbundsregering. Hvis du vil vide mere kan du besøge deres hjemmeside: www.cdc.gov/niosh

Hold 'em indsendt

Nej, OSHA er ikke navnet på en Sumo wrestler eller et heavy metal band. Bogstaverne OSHA står for Occupational Safety and Health Administration. Kongressen skabte OSHA under Occupational lov om sikkerhed og sundhed på December 29, 1970. Ifølge sin officielle hjemmeside, OSHA mission er at forebygge arbejdsskader, sygdomme og dødsfald. Efter alt at dømme har det gjort en temmelig troværdig job. Siden 1971 har erhvervsmæssige dødsfald blevet beskåret med 62% og personskader er faldet med 42%.