Sikkerhed Produkter: Industriel Arbejdshandsker Tips

Fælles håndskader

Selvom OSHA regler kræver industrielle arbejdshandsker bæres i farlige områder, stadig forekomme håndskader. De mest almindelige håndskader er:

· Rifter eller nedskæringer hænderne

· Amputation af en hånd eller hænder

· Tab af en finger

· Burns enten kemikalier eller brand

· Broken stykker materiale sig fast i hånden

· Klemningsskader resulterer i knoglebrud

Glæden ved læder

Når det kommer til hårdt arbejde, har læder længe været handsken valg for arbejdstagere af enhver art. Læderhandsker kan stå op til en hård opgave ved at give dæmpning fra slag, beskyttelse mod ru genstande, gnister og varme. Læderhandsker kan findes i koskind, split koskind, og ged læder. Alle giver komfort, holdbarhed, smidighed, mild varme modstand og slid beskyttelse. De fleste handsker nu-a-dags er lavet i udlandet og importeres til USA.

Arbejde handske basics, på stående fod

Industrielle arbejdshandsker kommer i forskellige materialer, mønstre og størrelser og manchet stilarter. Her er nogle forslag til, hvordan du vælger den bedste handske til dine behov. Bomuld handsker bruges til de daglige opgaver, og som regel er det bedste for at beskytte arbejdstagerens hænder fra snavs. Hot Mill og nogle dobbelt håndflade bomuldshandsker kan også beskytte mod lave varme. Inspektion Handsker anvendes til beskyttelse af produkter fra olie i huden. Strikkede handsker er generelt mere komfortabel end lærred handsker og fungerer godt som alle formål letvægts handske. For beskyttelse mod ru genstande, gnister, varme og for at afbøde mod slag i tunge arbejde krav læderhandsker give komfort, holdbarhed, smidighed, mild varme modstand og slid beskyttelse. Disse fordele gør læder en traditionel favorit til industriarbejdere.

Hand Protection Programmer

En ordentlig hånd beskyttelse program er nødvendigt at sikre de ansatte informeres den rette måde at indsætte og fjerne deres sikkerhedshandsker, og sikkert og effektivt udføre opgaver.

Den type "Hand Protection Program", som er implementeret, vil afhænge af den type af maskiner eller region. Nogle arbejdsgivere vælger at bruge en DVD til at uddanne medarbejdere på korrekt brug af sikkerhedsudstyr arbejdshandsker, mens en anden virksomhed ville foretrække en live demonstration fra producenten af ​​arbejdshandsker. Kombinationen af ​​disse metoder, brochurer og anden litteratur på hånden sikkerhed ville dog være den ideelle måde at uddanne medarbejderne om at beskytte deres hænder.

Eliminering farer for Hands

Det første skridt i at fjerne farer på arme, hænder og håndled er uddannelse. Medarbejderne skal informeres om den rigtige måde at drive en maskine, og hvad man skal gøre, hvis der er et problem. Dette kunne omfatte ordentlig instruktion på områder, ikke at røre på maskinen uden industrielle arbejdshandsker samt korrekt placering af hænderne til at sikre, at de ikke såret.

En anden måde, hvorpå risici kan elimineres, er at have anlægget inspiceres privat for at bestemme områder, som kan være farlige for arbejdstageren, og øger deres risiko for at få skader på hånden.

Måle din Hånd For korrekt Fit

Ligesom alle andre genstande, der anvendes til industriel beskyttelse, arbejdssikkerhed arbejdshandsker skal korrekt monteret for at sikre maksimal beskyttelse hånd.

Ved bestilling dine nye arbejdshandsker, skal målingen af ​​din hånd skal træffes. For at gøre dette, skal du placere målebåndet rundt bredeste del af hånden og registrere denne måling.

Den anden måling til at tage ville være længden af ​​din hånd. Denne måling er opnået ved at måle fra den midterste finger, som normalt er den længste, til begyndelsen af ​​håndleddene. Brug disse målinger til at kontrollere producentens anbefaling af størrelsen på handsken på bestilling.

Hvis dit arbejde handske vil have særlige funktioner såsom strikket manchet, er det også en god ide at måle omkredsen af ​​dit håndled så godt.

En handske af alle årsager

Som de fleste alle ved, kemikalier i de fleste husstand afløbsrens er ganske barske, og kan gøre et job på din hud. De har brug for at være hårde, selvfølgelig, at bryde op alt, gunk, der er blokerer din drain. Før du starter din kontrolleret kemikalieudslip, læse vejledningen på flasken. Du vil se, at du bliver nødt til at bære både handsker og øjenbeskyttelse. For at være på den sikre side, skal du bruge sikkerhedsmæssige arbejdshandsker fremstillet af nitril eller neopren, som kan findes i rengøring del af dit supermarked eller gør-det-selv-butik.

Typer af faren for Hands

Mange farer findes der hænderne skal beskyttes mod. Disse farer kan være velkendt som en skarp genstand eller mindre indlysende, såsom et kemikalie. Den type risici industriel arbejdshandsker kan blive udsat for, kan grupperes i kemiske, mekaniske eller termiske risici.

En mekanisk fare vil forekomme oftere i fremstillingssektoren eller byggebranchen. Sikkerhed arbejdshandsker, f.eks The Four Horsemen handsker, vil der være behov for at tilbyde håndbeskyttelse under løft, skærer eller håndtering af maskiner.

Kemiske risici er et problem, uanset hvilken branche en medarbejder kan arbejde i. Afhængig af materialet af det arbejde handske og den kemiske spildt, er det muligt at modtage mindst eller største beløb beskyttelse af dine hænder. Men kemikalier er ikke kun en fare, fordi de kommer til at spilde splash, men dampe eller dampe fra dem kan irritere ubeskyttet hud.

Som navnet antyder, termiske risici indebærer ændringer i temperaturen. For eksempel ville en svejser have sikkerhedshandsker, der kan modstå høj varme, mens nogen fjerner elementer fra en fryser skulle maksimal beskyttelse mod forfrysninger og kolde temperaturer.

Udskiftning Arbejdshandsker

Under håndbeskyttelse uddannelsen, skal en medarbejder eller arbejdstager lære at kontrollere deres industrielle arbejdshandsker for tegn de skal udskiftes.

Disse tegn kan omfatte flossede kanter, tårer eller huller i læder arbejdshandsker, eller en nedsat eller revet foring. Medarbejderne skal kende betydningen af ​​at inspicere deres handsker hver gang de sætter dem på. Det foreslås også medarbejdere informeres om processen med at modtage nye arbejdshandsker, hvis leveret af arbejdet.

Egenskaber arbejdshandsker

Der er mange funktioner, eller yderligere kendetegn, at overveje, når de køber nye industrielle arbejdshandsker. En af de første ting at overveje, om dit arbejde handsker er manchetten design. En handske med valsede manchetter vil kun blive brugt i visse områder og måske ikke beskytte huden, mens handsker med strikkede eller sikkerhedsmæssige manchetter beskytter håndled fra forskellige typer af risici.

Grip design er en funktion til at betragte det som en yderligere egenskab af arbejdshandsker. Grebet design er meget vigtigt, når man arbejder i områder, hvor fingerfærdighed er vigtig, og et stærkt greb kan forhindre ulykker eller spild.

Endelig vil en anden karakteristisk for handsker fravær eller nærvær af en indre handske foring. "Foret" handsker er bedre egnet til at håndtere termiske risici.

Korrekt fjernelse af laboratorie Engangs Arbejdshandsker

Afhængigt af det område, og typen af ​​sikkerhed arbejdshandsker udnyttet fjerne dem den korrekte måde er afgørende. For at fjerne dine engangshandsker:

· Brug en behandsket hånd at begynde at trække væk handsken på den anden side, ved at holde en del af handsken "klemt". Det er meget vigtigt ydersiden af ​​handsken ikke rører huden.

· Brug af denne klemt sektion eller fold i handskerummet, træk handsken op og væk fra dine fingre.

· Fortsæt med at holde det første fjernede handske i behandskede hånd.

· Handsken fra den anden side kan fjernes ved at placere enten tommelfingeren eller pegefinger mellem handsken og huden på dit håndled.

· Brug din finger til at trække handsken op over fingrene, mens du tænder handsken "indefra og ud", og indpakning det omkring den første handske.

· Fra dette punkt, er det bare et spørgsmål om at bortskaffe handskerne i den rigtige container.

Undgå udslæt

LaTeX "gummi" handsker har været en grundpille for læger, tandlæger og lab arbejdere i generationer. De er let, fleksibel, holdbar og let at bruge. Desværre er de også forårsage hud problemer for mange. Så producenter udviklet et alternativ fremstillet af et stof kaldet nitril, som er et derivat af (slurk!) Cyanid. Ikke at bekymre sig, dog. Forskere forsikre os om, at nitril er langt mindre giftigt end de kemiske dårlige drenge natrium og kalium cyanid. Men seriøst, er nitrilhandsker mindre tilbøjelige til at få dig til at bryde ud i et udslæt, og er lige så sikker, stærk, strækbar, og følsom som latex.

Iført handsker på arbejdspladsen

Jeg ved, hvad du tænker. Jeg er alt for svært at bære sikkerhed arbejdshandsker på jobbet. Nå, kan din familie ikke kan lide din Paul Bunyan skratter hænder. Der er bogstaveligt talt hundredvis af arbejdshandsker derude passer til dine behov, og en bred vifte af nyere og mere behagelig bomuld og nylon foret arbejdshandsker.

En af mine foretrukne handsker er nylon handske med en PVC-belagt håndflade. De er bløde, åndbar, og er buet til at passe din hånd. Jeg har også bemærket nogle arbejde bomuld handsker med en college-logo trykt på dem.

Glem ikke at tjekke handsken-vagter. Disse er små klip, der lægger dine handsker til din bæltestrop. Selv gør en favor og bære et par gode handsker på jobbet. Din familie vil sætte pris på det.

At vælge de rigtige Work Glove

Når du vælger arbejdshandsker, reflektere over de egenskaber, de arbejdshandsker skal have, i stedet for at vælge en baseret på dens pris. Men det betyder ikke, at prisen bør ikke betragtes på alle, men snarere ved at købe kvalitet handsker måske koster lidt mere.

Materialet arbejdet handske er fremstillet af, vil også være en faktor i at bestemme, hvor stærk en arbejde handske er, og hvor meget beskyttelse, det kan tilbyde dig. Dette afspejles i de farer, et arbejde handske vil beskæftige sig med, og er noget at tænke over. For eksempel vil en latex engangshandske være nytteløst at tilbyde håndbeskyttelse når du bruger kemikalier med potentiale til at spilde eller sprøjte. En stærkere handske fremstillet af gummimateriale, eller en læder arbejde handske ville være bedre.

En anden faktor til at overveje, når du vælger industrielle arbejdshandsker er den type arbejde handsken er forbeholdt. En handske fremstillet af et materiale let nedbrydes eller ikke er i stand til at modstå "slitage", ville være af ringe værdi i byggebranchen. Ud fra følgende betragtninger et par handsker fremstillet af holdbart materiale ville være bedre. Derfor skal du ikke kun overveje prisen, men inden for arbejde og de farer, til rådighed.

Kender nitril?

Når du ikke ved, hvilken slags kemisk rod dine hænder får ind, række ud efter et par Nitril arbejdshandsker. Denne syntetiske handske giver ideel modstand mod mange farlige kemikalier og kemiske opløsningsmidler; modstår skæring og punkteringer og giver fleksibilitet. Nitrilhandsker kan håndtere en bred vifte af temperaturer mod ætsende midler, olier, petroleum, terpentin, fedter, herbicider, pesticider, syrer, naphtha og alkohol. Disse hårdtarbejdende handsker anvendes af landmænd, anlægsgartnere, kommercielle rengøring mennesker, malere og vedligeholdelse arbejdstagere. Enhver, der ønsker at beskytte deres hænder fra kemiske angreb.

ANSI / ISEA 105-2005 Standard

Det amerikanske National Standard Institute (ANSI) og International Safety Equipment Association (ISEA), har offentliggjort standarden titlen "American National Standard for beskyttelse Hand selektionskriterier" eller ANSI / ISEA 105-2005.

Som en regulering af den tidligere standard blev offentliggjort i 2000, har ANSI og ISEA udgivet de vigtigste kriterier for, hvor godt et værk handske vil beskytte dine hænder.

To nye retningslinjer blev føjet til den reviderede standard. Den første retningslinje skitserede proces, hvor man vælger en sikkerhed handske til opgaver, der involverer vibrationer hånden eller håndled. Den anden retningslinje, lægges til den reviderede standard, kan bruges til at vælge handsker til at håndtere biologiske risici eller stråling.

Den ISEA har fungeret i USA siden 1933, og foreningens medlemmer fremstilling sikkerhedsudstyr til næsten alle brancher.

Mechanix Handsker På Pit Stop Eller Auto Shop

Mechanix handsker startede som handsken valg for Daytona pit besætninger i 1992. Siden da har selskabet er blevet blevet en leder af sikkerhedshandsker til løbet bilindustrien, der giver håndbeskyttelse for mange NASCAR teams samt andre motoriske sportshold . I dag, Mechanix handsker ikke kun give hånd beskyttelse til racing industrien, men mekanik bruge disse handsker, så godt. Deres linje af handsker er også praktisk for byggebranchen, industrien og militæret. Mechanix har endda en linje af handsker er designet specielt til kvinder. For nylig er Mechanix Handsker gjort deres vej ind i hjem forbedring industrien. Mechanix Handsker er de officielle handsker af showet, "DIY til Rescue", på DIY og hgtv netværk.

Læder Arbejdshandsker til enhver situation

Læder arbejdshandsker kan give dig hånden beskyttelse du har brug, uanset om du trække snavs på byggepladsen eller betjene tunge maskiner. De kan give dig med alt fra varme i koldt vejr arbejdsdage til komfort og beskyttelse samtidig påbegynde dine daglige opgaver. Der er læder arbejdshandsker rådighed for næsten alle typer af arbejdsmiljøet. Her er nogle af dem.

Svinelæder-Foret Læder Arbejdshandsker - Hvis vejrforholdene kan bringe i alvorlige koldt vejr, svinelæder-foret læderhandsker tilbyde dig en smidig beskyttelseslag med et ekstra lag af varme ved en intern fleece. Disse handsker er egnet til en bred vifte af applikationer fra byggebranchen til landbrugsmæssige anvendelser.

Okselæder arbejdshandsker - Hvis du leder efter en mere økonomisk version af svinelæder-foret læder arbejdshandsker, koskind versioner giver et mere overkommeligt alternativ. Okselæder arbejdshandsker kommer i foret og uforede versioner, så du kan vælge ud fra dine klima behov. Brug disse handsker til alt fra at løfte tungt udstyr til landbruget.

Multi-task Læder Arbejdshandsker - Hvis du leder efter en løsning til håndbeskyttelse baseret på en specifik opgave, kan multi-task læder arbejdshandsker levere, hvad du har brug for. Disse handsker er tilgængelige i en række forskellige materialer, såsom koskind, hjorteskind og gedeskind. Du kan finde dem med funktioner som elastik håndled for et ophold-put pasform og 3M Tape for stor synlighed. Fingerløse versioner fungerer godt for samlebåndsarbejde. Isolerede versioner giver koldt vejr varme. Og dobbelt-læder palmer giver en ekstra buffer fra håndtering slibende materialer.

Industrielle Arbejdshandsker - Bargain eller toppen af ​​den linje?

Hvis du er i byggebranchen, landbrugsvirksomhed, eller et beslægtet område, du har brug for kraftige arbejdshandsker at yde beskyttelse til dine hænder. Industrielle arbejdshandsker kan give en garanti mod nedskæringer, hudafskrabninger og andre potentielle skader. Sørg for at købe de nødvendige industrielle arbejdshandsker egnet til dine behov. Billigere industriel arbejdshandsker kommer ofte med en lavere lønklasse koskind og en strikket håndled. Disse mindre dyre arbejdshandsker er en mere økonomisk valg, der er holdbart nok til anvendelser som havearbejde og lette arbejdet i byggeriet eller industrien. Dyrere industrielle arbejdshandsker kommer med en sikkerhed manchet for at beskytte dine håndled, læder fingerspidser og kno bands til at give dig et ekstra lag af sikkerhed.

Praktiske anvendelser for Engangshandsker

Ved håndtering forskellige poster, du har brug for beskyttelse for at holde hænderne fri fra farer. Engangshandsker er egnet til en lang række applikationer, overkommelige og bekvem at bruge og smide. For almindelige applikationer, er latex engangshandsker velegnet til modstand fra kemikalier, inspicere produkter, holde sanitære standarder under mad håndtering og medicinske anvendelser. Medlemmer af olie- og gasindustrien samt den farmaceutiske industri kan finde ved hjælp engangshandsker for at være en glimrende form for beskyttelse under de daglige opgaver. Når du bruger latex engangshandsker for mere farlige applikationer, såsom håndtering af kemikalier, er det vigtigt at konsultere de kemiske resistens data knyttet til et bestemt sæt af engangshandsker.