Sikkerhed Produkter: høreværn Tips

God Job Site Høreværn

The Occupational Safety & Health Administration (OSHA) anbefaler tre typer aktiv høreværn:

 • Skum ørepropper, bløde propper, som mere eller mindre forme sig til øregangen.
 • PVC ørepropper, mere ligesom dem, du kan bruge med radio eller cd-afspiller, du jogge eller gå med.
 • Ørevarmere eller støjreducerende hovedtelefoner (dem uden mulighed for at bringe i din foretrukne radiostation).

De to vigtigste overvejelser er din komfort, da du vil være iført din sikkerhed høreværn for en god del af hver dag, og støjreduktionen rating (NRR) af de bedste høreværn du har råd til. Jo højere tal citeret af dit øre stikpropper eller øre beskyttelse muffer, jo mere støj, der er slået fra. I de fleste tilfælde bør du overveje den bedste høreværn dit budget tillader byggepladsen brug, mens du kan købe ørepropper eller muffer med en lavere rating til personlig brug.

Nogle producenter til at overveje:

 • 3M ørepropper - dette selskab gør en bred vifte af effektive ørepropper.
 • Aearo ørepropper - krav, de gør de mest populære og komfortable ørepropper på planeten.
 • Bilsom høreværn - sammen med ørepropper, kan du købe et udvalg af høreværn, selv dem, som giver høreværn med radio, en anstændig AM / FM-tuner inkluderet.

Svaret på spørgsmålet om passende høreværn afhænger i høj grad af dine individuelle job websted omstændigheder. OSHA, at "medarbejderen eksponering for overdreven støj afhænger af en række faktorer, herunder:

 • Lydstyrken af ​​støjen målt i decibel (dB).
 • Varigheden af ​​den enkelte medarbejders eksponering for støj.
 • Uanset om medarbejderne flytte mellem arbejdsområder med forskellige støjniveauer.
 • Hvorvidt der frembringes støj fra en eller flere kilder. "

OSHA bruger også en tommelfingerregel bør du overveje. På din arbejdsplads, kan du blive udsat for et støjniveau på op til 90 dB for omkring 8 timer om dagen, før der kræves beskyttelse øre støj.

Generelle typer af høreværn

Der er tre grundlæggende typer af høreværn:

 • Indsatte ørepropper, som fuldt ud blokerer øregangen.
 • Semi-insert ørepropper, som giver høreværn over øret, mens holdes på plads af et fast hoved band.
 • Høreværn muffer, med bløde ørepuder og en hård ydre skal.

I høje situationer støj, kan du vælge at bære to former for valg, både ørepropper og høreværn muffer. Den vigtigste faktor i at høre værnemidler er NRR (støjreduktion rating) af de klassiske ørepropper eller høreværn, du bruger. Producenter normalt give dig oplysninger om den støjdæmpende værdi af enheden med en NRR antal som led i sin produktpakke. NRR ratings beregne maksimale resultater støjreduktion opdaget under laboratorieforhold og er angivet i decibel (dB). Jo mere støj, du vil annullere, jo højere antallet af decibel reduktion du ønsker.

Uanset om du vælger klassiske ørepropper, skum ørepropper eller høreværn muffer, vælge den løsning, der er mest behageligt for dig, og hvis du har brug for industriel høreværn, rådføre sig med dine kolleger og arbejdsgiver eller besøge OSHA hørelse beskyttede områder til bestemme den bedste støjreducerende løsning for din situation.

Ørekopper For høreværn

Medarbejderne behøver høreværn, der overdøver kraftig støj. Dog kan blokere for meget lyd skaber en situation, hvor arbejdstagerne ikke afstemt til deres omgivelser. Ved at vælge de rigtige høreværn til høreværn, vil du være at give forsikringen dine medarbejdere har brug for at trives i et støjende område. Høreværn har varierende grader af høreværn som er beskrevet nedenfor:

Støj blokering - Støj blokerende ørevarmere holde støjen, du ikke ønsker. Toppen af ​​den linje støj blokerer ørevarmere vil give dig maksimal dæmpning ved alle frekvenser. En økonomisk udgave kan yde beskyttelse til kortsigtede situationer i arbejdsmiljøer.

Forsvarlig forvaltning - sund forvaltning høreværn bruge teknologien til at slippe af med uønsket støj, samtidig med at arbejdstagerne for at høre normal samtale. Funktioner som alarm advarsler føje til sikkerheden af ​​disse ørevarmere.

Radio - Radio hovedtelefoner giver arbejdstagerne den beskyttelse, de har brug for fra uønsket støj med den ekstra bonus for at kunne lytte til AM og FM-radio på jobbet.

Ear Plugs til enhver situation

Når kraftig støj bliver en sundheds- eller sikkerhedsrisiko, ørepropper er et produkt, der kan hjælpe med at beskytte dig mod høreskader. Men ikke alle ørepropper er de samme. Vælg ørepropper, der bedst opfylder dine behov. For eksempel, hvis du er iført ørepropper hele dagen lang, du ønsker at overveje komfort af ørepropper. Vælg lave skum ørepropper, der ikke bringer trykket i øregangen. I et miljø, hvor synlighed er vigtig (ligesom fødevareforarbejdningsanlæg), vælg ørepropper designet til at blive set, såsom laser-Trak ørepropper. Laser-Trak ørepropper også komme med en snor, hvilket gør det let for dig at holde styr på begge stik. Når du vil ørepropper, der har lav forvrængning, prøv Express pod stik, som kommer med et greb, som giver indføring i øret.

Høreværn med musik eller kommunikation Evne

Hvis du ønsker at fjerne støj, men ønske musik eller evnen til at kommunikere med andre, mens du arbejder, kan du finde produkter til at opfylde begge disse præferencer. Moderne støjreducerende høreværn kan udstyres med en AM / FM-radio, så brugeren kan høre al den musik eller tale radio, de ønsker, mens du arbejder. Mens annullering ud byggepladsen støj, disse høreværn radio produkter giver den hilste støj, du ønsker på jobbet.

Der er to typer af kommunikation stil øre støj beskyttelse. En sort er en "lytter kun" produkt, der gør det muligt at modtage kommunikation inden for en bestemt båndbredde, fra en anden placering på dit arbejdssted. Hvis du er brug for et andet sted eller forpligtet til at passere langs beskeder til medarbejdere, disse Høreværn muffer er en fantastisk tilføjelse til din værktøjskasse. En mere alsidig løsning af høreværn med radio er tilføjelsen af ​​en tovejs kommunikator til dine høreværn muffer. Dette høreværn enhed er især nyttig på større jobsites og højere bygninger, hvor ansigt-til-ansigt kommunikation kan være svært. Disse Høreværn muffer kan være dyr, ofte over $ 400, men mange større byggefirmaer oplever, at de sparer betydelige dollars og arbejder-timer med dette øre støj beskyttelse.

Brugerdefinerede løsninger til høreværn

Der er en række producenter, der specialiserer sig i at designe og gøre brugerdefinerede høreværn poster. Nogle af de bedste ørepropper er fremstillet af disse brugerdefinerede designere. Hvis du bruger høreværn udstyr på en regelmæssig basis, kan brugerdefinerede ørepropper være den perfekte løsning for brugerdefinerede høreværn. Specialfremstillede ørepropper kan støbes og monteres af en uddannet professionel til at passe perfekt dine ører.

Uanset om du kan lide "am fm høreværn" med ørevarmere med støjreduktion egenskaber eller andre elektroniske høreværn, kan en brugerdefineret løsning være sin vægt værd i guld til dig, hvis du fungerer i en vedvarende støj miljø. Brugerdefineret støbte ørepropper er de bedste ørepropper for at give dig den mest komfort og decibel reduktion.

Der er en hel del muligheder for custom høreværn, ligesom CMeP i Storbritannien og andre i USA Så længe den tilpassede høreværn du vælger opfylder eller overstiger de minimumsstandarder, der er fastsat af OSHA (Occupational Safety & Health Administration) og / eller ANSI (American National Standards Institute) henstillinger, vil du nyde overlegne fordele støjreduktion. Brugerdefineret høreværn kan koste lidt mere end fra hylden poster, men dine øregange vil være tilfreds med dit valg.

OSHA Anbefalinger til Høreværn

Både OSHA (Occupational Safety & Health Administration) i USA og CCOHS (canadisk Råd for Occupational Health & Safety) har lignende anbefalinger til både typer og brug af høreværn. De anfører, at det er nødvendigt at beskytte øre støj afhænger primært af

 • Niveauet for den støj, der skal elimineres.
 • Arten af ​​støj, vedvarende eller intermitterende.
 • De arbejde ansvar og komfort i person, der bærer høreværn.

For eksempel er de to myndigheder anbefaler brug af høreværn udstyr, hvis du er omgivet af vedvarende niveauer af mere end 85 og 90 decibel støj under en otte timers arbejdsdag. Da arbejdspladsen støjniveau stiger, er den tilladte tidsrum for at gå uden ørepropper eller høreværn reduceret. For eksempel, hvis du er udsat for vedvarende støj i fire timer ved en decibel-niveau over 95 dB, bør du bære den bedste høreværn til rådighed.

OSHA endvidere, at "høreværn af medarbejderne skal reducere en medarbejders støjbelastning til inden for de acceptable grænser bemærkede i tabel 5." (tabel 5 i OSHA info hæftet er den illustration, der viser acceptabel støj varighed på forskellige decibel niveauer). Spørgsmålet om, hvorvidt at anvende de bedste ørepropper eller høreværn muffer afhænger af, hvor lang tid støjen opretholdes, de sædvanlige bevægelser af arbejdstageren omkring byggepladsen, og den samlede komfort niveau af medarbejderen.

For eksempel, lad os antage, at du er udsat for en trykluftsbor, der producerer 105 decibel, men det er kun anvendes periodisk og ikke konstant. Iført brugerdefinerede ørepropper, indlejret i dine ører, kan vise sig at være besværlige at indsætte, fjerne, Sæt, etc. En god sæt høreværn muffer kan være langt mere bekvemt at bruge i denne situation. Den nederste linje, pr OSHA, er at anerkende, når der er behov for høreværn og for at sikre, at den løsning, du vælger reducerer støjniveauet til, i hvert fald, under 85 og 90 dB.

Effekter af Loud Noise

WHO "Vejledning om EF Noise", beskriver de mange sundhedsmæssige problemer forbundet med at arbejde eller bor i støjende omgivelser, uden høreværn. De største sundhedsproblemer indgået af WHO består af:

· Problemer med at tale

· Træthed

· Manglende koncentration

· Høreproblemer

· Irritabilitet

· Problemer med Sleep f.eks faldt REM

· Humørsvingninger

De sundhedsmæssige problemer gør forskellige og påvirke næsten alle menneskelige system. Det er derfor, det er en god idé at bære høreværn, for at reducere mængden af ​​støj omkring dig.

Lyd tænkning

Lad os se det i øjnene, er der meget støj derude, og en masse af det farligt for vores hørelse sundhed. Der er bogstaveligt talt hundredvis af dagligdags aktiviteter, som vi udøver denne opfordring til brug for en form for høreværn. Selvfølgelig er det ofte svært at forberede sig til disse øjeblikke, men hvis du ved, du kommer til en heavy metal rockkoncert eller raket lancering, for eksempel, kan du slippe af apoteket for at hente nogle engangs skum ørepropper før du går. Hvis du planlægger at bruge el-værktøj, tunge maskiner, støjende værftet udstyr eller skydevåben, eller ride en motorcykel eller snescooter, holde i nogle stik eller sætte på nogle Ørekopper.

Hvordan er det igen?

Uden for at gå til en læge, er det ikke altid let at detemine om du har skadet din hørelse. Men hvis lyde synes dæmpet, eller du bemærker en ringen for ørerne efter støjbelastning, er dette et temmelig godt tegn, at du ikke har gjort din hørelse nogen tjeneste. Du kan opleve, hvad eksperterne kalder "en midlertidig tærskel skift" af din hørelse. Hold udsætter dig selv for høje lyde længe nok, og det midlertidige skift kan blive en permanent høretab. 8 timer ved 85 decibel er OSHA 's foranstaltning.

OSHA 's Occupational støjbelastning

Retningslinjerne om reduktion høretab i arbejdsmiljøet er fastsat i forordningerne titlen "Occupational støjbelastning:. 29 CFR 1910,95"

29 CFR 1.910,95 (a) giver en forordning for at kontrollere mængden af ​​eksponering for støj om et bestemt decibel.

29 CFR 1.910,95 (b) (1) opridser det næste skridt, der skal tages, hvis medarbejderen er udsat for høje decibel af lyd. Der bør træffes foranstaltninger til at reducere omfanget. Men hvis det ikke lykkes, høreværn skal gives til alle medarbejdere i området.

29 CFR 1.910,95 (c) beskriver de retningslinjer for en "Hearing program for bevarelse af", mens 29 CFR 1.910,95 (d), giver oplysninger om en støj overvågningsprogram at være etableret i områder med 85 dB eller højere.

Den høje pris på støj

At dømme efter statistikken, er vores hørelse tager en slå som aldrig før. Forskere ved Yale University fortæller os, at støj-induceret høretab er den næsthyppigste efter aldersrelateret høretab (presbycusis). Her er et par flere høretab factoids du kan lægge på dine venner på arbejdspladsen. Af de mere end 28 millioner amerikanere med en vis grad af hørenedsættelse, så mange som 10 millioner har høretab forårsaget delvist af overdreven støjbelastning på arbejdspladsen eller under fritidsaktiviteter. De økonomiske omkostninger ved erhvervsmæssig høretab er blevet vurderet til at være i de milliarder af dollars. Støj-induceret høretab er blevet godt anerkendt siden den industrielle revolution. En tidlig betegnelse for den tilstand var "kedelsmede 'sygdom," fordi så mange arbejdere, der gjorde dampkedler udviklet høretab. I dagens støjende samfund, selv børn og unge er i fare. En nylig undersøgelse viste tegn på højfrekvente høretab i næsten en tredjedel af en kohorte af universitetsstuderende. Naturligvis kunne det store flertal af disse mistede hørelse er forhindret blot ved hjælp høreværn.

Sæt en prop i det!

Ørepropper er i overensstemmelse med mors sikkerhed regel # 16: Put aldrig noget skarpere end din albue i øret. Det er, hvad der gør ørepropper så stor. Når det bruges korrekt, de blokere ud, hvad du ikke skal høre, eller ikke ønsker at høre. Ørepropper er små skær, der passer ind i det hul i øret. For at fungere korrekt, skal de være passe stramt. Du vil vide, hvis de ikke er i ret, fordi de vil sandsynligvis falde ud. Sørg for at bruge ren, frisk ørepropper. Snavsede eller slidte stik kan ikke forsegle og kan irritere øregangen. Du kan finde engangspropper kommer i forskellige former og størrelser, der passer den enkelte øregange og kan specialfremstillede. Hvis du har problemer med at holde ørepropper i ørerne, kan de monteres på en bøjle. En lille advarsel: nogle skum ørepropper ligne mini-skumfiduser, så vær forsigtig med, hvad du lægger i munden.

Støj Monitoring Program

Som beskrevet i reglerne fastsat af OSHA, er arbejdsgiveren forpligtet til at have et høretab forebyggelsesprogram på plads for medarbejdere, der tilbringer den gennemsnitlige arbejdsdag i en indstilling af over 85 dB støj.

En støj overvågningsprogram består af mange vigtige områder som at lade medarbejderne vide, at de skal arbejde i en høj decibel støj område, uddannelse af medarbejdere til at bruge høreværn, og give dem konkrete måder at reducere deres risiko for høretab.

Ethvert program støj overvågning skal også give muligheder for medarbejderne til at få deres hørelse testet på en hyppig basis. En anden del af dette program indebærer dokumentation. Dokumentation er vigtigt at identificere områder, hvor der støjproblemer, eller gennemgå tidligere resultater af en medarbejders høreprøve.

Vedligeholdelse genanvendelige høreværn

Afhængigt af genanvendelige høreværn og / eller ørepropper valgt, vedligeholdelse er det vigtigt. Uanset producenten, kan industrielle høreværn købes med pleje og vedligeholdelsesinstruktioner på ydersiden af ​​kassen.

Det første skridt i omsorgen for dit høreværn ville være at inspicere dem for tegn på iturevne kanter, revner eller skår. Dele, der er revet eller afbrudt skal udskiftes, før du bruger det igen.

Ørevarmere kan aftørres med varmt vand og mild sæbe. Vær omhyggelig med at ikke få de indre lag af ørekopperne våd, eller de vil ikke fungere korrekt.

Genanvendelige ørepropper kan vaskes i varmt sæbevand, og en tandbørste eller lille børste bruges til at skrubbe dem.

Det er vigtigt at erstatte iturevne eller ødelagte områder, og holde din høreværn så rene som muligt, for at få maksimal høreværn.

Maksimer med muffer

Som navnet antyder, earmuff høreværn ser lidt ligesom ørevarmere vi aldrig ønsket at bære som børn. Bortset fra, at disse ørevarmere er for kæmpende decibel i stedet for forfrysninger. I modsætning til høreværn, der passer i øregangen, øret muffen passer over hele den ydre øre og danner en lufttætning, der blokerer hele omkredsen af ​​øregangen. Øret muffen holdes på plads af en indstillelig band. Én note interesse: Høreværn vil ikke forsegle helt omkring briller eller langt hår. Tilsyneladende nærsynet, langhårede typer vil bare nødt til at holde deres hænder over ørerne og håbe på det bedste (Ha Ha). Her er en anden factoid: Brug ørepropper og muffer sammen vil give bæreren fra 10 til 15dB mere beskyttelse end enten anvendes alene. Hvornår skal du bruge både muffer og propper? Når støjen overskrider 105 dB. Hvor højt er det? Se den næste artikel.

Sådan Indsæt ørepropper

Før du installerer ørepropper, anbefales hænderne være rene og fri for snavs.

i. Åbn pakken af ​​øreproppen og fjerne en af ​​dem.

ii. Mens du holder øret stik i den ene hånd, skal du bruge den anden hånd til at trække øret tilbage og op.

iii. Hvis det er en forstøbte øreprop, sæt den forsigtigt, pas på ikke at indsætte det for dybt.

iv. Ved anvendelse af en ekspanderbar øreprop, bruge et par sekunder rulle den i en form, som let kan indsættes i øret.

Hvis du har problemer med indsættelse eller fjernelse af øret stikket, anbefales det at lade en ven hjælpe dig.

Decibel point

Selvom du måske tror, ​​Decibel var Jezebel lillesøster, intet kunne være længere fra sandheden. En decibel (dB) er et mål for lydintensitet. Skalaen går fra den mindste lyd det menneskelige øre kan registrere, som er mærket 0 dB, til over 180 dB, støj på en raket pad under blast off. Af den måde, en rockkoncert gennemsnit 110-120 dB her er et par decibel niveau for nogle af vores mere populære lyde: Whisper 30, 60 normal samtale 60, plæneklipper 90, auto horn 115, pistol snude blast 140. Ifølge eksperterne , korrekt monteret ørepropper eller muffer reducere støjen med 15 til 30 dB. Jo bedre ørepropper og muffer er næsten lige sunde reduktioner, selvom skum ørepropper er bedre for lavfrekvent støj og høreværn for højfrekvent støj. For mere information om decibel gå til www.lhh.org/noise/decibel.htm

Hvad synes du ???

Ifølge en populær heavy metal-gruppe, "Rock n 'roll er ikke støjgener." Nå, måske ikke, men hvis du lytter til høj musik eller andre former for støj i en længere periode, du løber risikoen for at beskadige hørelsen. Sædvanlige udsættelse for støj over 85 dB vil medføre et gradvist høretab i et betydeligt antal personer, og højere lyde vil accelerere denne skade. Så når bandet begynder at pumpe op for lyden, er det tid til at nå til høreværn i form af engangs skum ørepropper, eller i tilfælde af meget intense støjniveauer, øre muffe typen beskyttere.

Noise Reduction Vurderinger (NRR)

Reduktion ratings Støj blev udviklet som et system til at vurdere høreværn, og detaljer deres fordele i støjende omgivelser.

Høreværn testes i en simuleret indstilling til at gengive den type og intensiteten af ​​støj en person vil blive udsat for. Bagefter er høreværnet gradueres på NRR skalaen, og dens støjreduktion bedømmelse offentliggøres i decibel-NRR, ved at skrive det på ydersiden af ​​pakken.

Støjreduktion ratings er gavnlige at bruge, når valget af arten af ​​høreværn til at vælge, fordi NRR modtaget i en simuleret indstilling er det højeste beløb støjreduktion en bestemt høreværn kan producere på.

Determinanter af høretab

Høretab Determinanter - Når diagnosticeret med høretab, er der et sortiment af grunde til, at dette har fundet sted, og måske ikke tilskrives én faktor. De væsentligste årsager, der bidrager til høretab, er besættelse, sundhed, alder, typen af ​​støj, og dens hyppighed:

i. Beskæftigelse - Høreværn er vigtig. For eksempel, uden høreværn, kan nogen driver en jackhammer forvente at være mere modtagelige for høretab derefter en person, der arbejder i et bibliotek.

ii. Niveau af sundhed - Hvor sunde en person kan også afgøre, om de er modtagelige for høretab. Afhængigt af årsagen til høretab, kan det være mere udtalt i en person, der ikke er sundt, og nogle infektioner kan føre til høretab så godt.

iii. Den type støj - dette er en afgørende faktor i høretab. For eksempel, hvis den opstår støj fra en plæneklipper i forhold til en eksplosion, ville det forventes eksplosionen vil producere mere pludselige høretab i forhold til plæneklipperen.

iv. Frekvens - Frekvens er en af ​​de vigtigste faktorer, der kan bidrage til høretab. Højere lyde frekvens kan forårsage mere skade end lavere lyde frekvens.

Derfor disse er blot nogle få af de mange faktorer at overveje, når man ser på årsagerne til høretab.

Permanente og midlertidige høretab

Som deres navne indebærer, er midlertidigt høretab høretab for en kort varighed, hvilket er i modsætning til permanent høretab, der ikke vil heles.

Midlertidig eller ledende høretab vil normalt resultere fra en person at høre en høj lyd, der fører til skade i de strukturer i øret. Andre årsager til midlertidigt høretab omfatter en øre infektion eller opbygning af voks. Behandling midlertidigt høretab indebærer at fjerne blokeringen såsom voks buildup, og reducere mængden af ​​kraftig støj ørerne udsættes for.

Permanent høretab resultater fra skade på en særlig del af øret kaldes cochlea. Den cochlea indeholder hårceller, som er i forbindelse med den auditive nerve kommer fra hjernen. Ødelæggelse af disse hårceller ved infektion, traumer eller medicin vil adskille evnen til at høre og fortolke lyde. Cochlear implantater er en almindelig måde at behandle permanente høreskader.

Bær høreværn Konstant

Nogle mennesker, der arbejder kontinuerligt i støjende omgivelser måske føler det er okay at fjerne deres høreværn. Det tilrådes høreværn bæres så længe støj er til stede. Selv fjerne dem for en kort periode vil reducere det maksimale beskyttelse til dine ører, og sætte dig i risiko for høretab. Hvis høreværn bliver fjernet i et par minutter, fordi de er ubehagelige, monteres til nye.

En forskningsundersøgelse foretaget på at fjerne høreværn kortvarigt, mens støjen fortsatte, viste den højeste beskyttelse var, da de høreværn blev slidt 100 procent. Ved 100 procent, var de fleste mennesker beskyttet på 30 decibel (dB), i forhold til 50 procent brug, hvor mennesker kun beskyttet mod 3 dB.

En hårrejsende historie

Man kan sige, at høretab starter med lidt små hår. Disse hår er ikke på hovedet eller i næsen, dog. De er inde i vores hoveder. Forskere fortæller os, at vi mennesker har mellem 50.000 til 60.000 af dem i vores indre øre. De fleste lyde, vi hører begynde som luft forstyrrelser, der producerer lydbølger. Disse bølger kanaliseres gennem øregangen til at ramme trommehinden, der forårsager vibrationer. Dette flytter små knogler bag trommehinden, og vibrationen mærkes i væsken i det indre øre. Væsken bevæger små hår, som konverterer vibrationerne i væsken til nerveimpulser, som derefter overføres til hjernen. Høje lyde, over tid, kan gøre håret celler forsvinder. Når vi mister disse bittesmå hår, kan vores hørelse aldrig blive perfekt igen. Så hvis du ønsker at gemme dine bittesmå hår, altid huske at bære høreværn, når verden omkring dig begynder at pumpe op for lyden.

Sammenligning øre stikpropper

Uanset hvor du arbejder, have ordentlig høreværn er afgørende. De to mest almindelige typer af ørepropper er forstøbte og udvides ørepropper.

Forstøbte ørepropper kan købes i næsten enhver stof butik. De er lavet af plastik eller gummi materiale, og kan ikke være støbt til at passe ind i dit øre. Derfor bør de forstøbte ørepropper købes i en bestemt størrelse, der er rigtige for dig. Fordelen ved at købe en forstøbte øreprop er evnen til at vaske og genbruge dem igen.

En ekspanderbar prop vil tage form af øregangen den er placeret i. Det er almindeligt fremstillet af skummateriale, som kan fladtrykt og udformet til let indføring. Derfor er den store fordel af ekspanderbare ørepropper er evnen af ​​skummaterialet til at passe stramt ind i øret. Men disse typer af ørepropper er ikke genbruges.