Sikkerhed Produkter: Hjem arbejdshandsker Tips

Cool handsker til en kold nat

Så det er om fodbold sæson. Sæsonen er under forandring og vejret bliver lidt koldere. Du er væk fra at se din favorit kollegium eller NFL hold bor i aktion. Hvis det kommer til at være kold, hvorfor ikke bære et par arbejdshandsker med dit yndlingshold logo? Der er nu omkring 80 kollegium teams og alle NFL hold på lager i forskellige selskaber. Hvorfor ikke vise dit team loyalitet og samtidig holde varm og komfortabel?

Handske stilarter af ikke så rige og berømte

Ikke alene har handsker kommer i alle former for materialer og design, de er lavet i forskellige stilarter, som rent faktisk har navne. Hvad et land. Standard industri handske typer er: Fourchette Style Kan du sige, "Fourchette"? Fourchette er fransk for "kile", hvad det så betyder. Den fourchette stil har en sømløs palme og en problemfri tilbage med kiler mellem de to sømløse hånd mønstre. Da der ikke er nogen sømme på nogen arbejdsområde, er det optimale for alle handske stilarter; mere komfortabel og slidstærk, men dyrere at producere end nogen anden form for fremstilling, og derfor normalt findes i kjole handsker kun Clute Style Clute har intet at gøre med den berømte film af 60'erne. Denne handske stil har en sømløs håndflade med tre parallelle sømme på bagsiden af ​​handsken. Alle finger sømme er på forsiden af ​​fingrene. Det er uden betydning i klud og lette handsker, men meget ubehageligt i læder arbejdshandsker og tykkere stof handsker. Den mindst arbejdskrævende stil at fremstille. Gunn Style The Gunn stil er udstyret med en sømløs back; horisontal søm i håndfladen området direkte under midten to fingre. Denne stil er foretrukket for tunge handsker, fordi den "Gunn" søm ligger i en naturlig stigning på hånden og derfor ikke en kilde til ubehag. Alle finger sømme er på bagsiden af ​​fingrene, og ubemærket, mens du arbejder. Ambi Style Undertiden kaldes en "reversibel stil" handske, denne stil er designet til at passe begge hænder. Ikke som pasform andre stilarter, men har den fordel at være i stand til at fordoble levetiden af ​​handsker ved at skifte hænder efter håndflader oprindelige side er blevet slidt. Lige Thumb For lukkede fisted arbejde (gribende). Konstruktion af handske placerer alle sømme ud af bordpladen under gribende aktiviteter. Wing Thumb For åben handed arbejde (skubbe, trække, cupping af håndfladen). Konstruktion af handske placerer alle sømme ud af bordpladen under åbne hånds aktiviteter. http://www.kitcarecorp.com/pdfs%20comb/274-302.pdf for chart viser handske egenskaber.

Høj og tør

Hvis du nogensinde har fået ind i en improviseret sneboldkamp med dine naboer, du ved, hvor vigtigt vandtætte arbejdshandsker kan være, især hvis du forsøger slag dem barehanded. Dagens vandtætte handsker er lavet af letvægts, åndbare materialer og er det perfekte valg til snebold kamp eller en række mere civiliserede aktiviteter, såsom skiløb, snowboarding, og bjergbestigning. På jobbet eller derhjemme vandtætte arbejdshandsker holde vores hænder ud af problemer med et væld af flydende skurke.

Beskyt hænderne rundt i hjemmet.

Når det kommer til håndbeskyttelse, dit hjem er en meget gerne dit arbejdsmiljø, kun mere farligt for dig hænder sundhed. Tro ikke det? Tænk på de håndværktøj, du bruger: Hamre, mejsler, skruetrækkere, skruenøgler, skovle, spader, murskeer, river, hakker, kultivatorer, plæneklippere, ukrudt Whackers. Så tænk over, hvad dine hænder gøre rundt i hjemmet og haven: hamring, boring, savning, lodning, skrabning, grave, sprøjtning, slibning, omrøring, snipping, limning, beskæring, puttying, plantning og maleri - for blot at nævne et par stykker . Fantastiske, er det ikke? Uanset opgaven, det betaler sig at holde en række hjem arbejdshandsker lige ved hånden.

Det er rart at have nogle handsker omkring huset

Når du pusler rundt petunia plaster eller grave mælkebøtter, vil du ønsker en arbejdshandsker, der er blød og bøjelig, nem at sætte på og tage af, og i overensstemmelse rimeligt godt til formen af ​​din hånd. Handsker beskytte dine hænder fra vabler, rifter, hudafskrabninger, tilhugget negle og infektioner forårsaget af jordbakterier. Det er en god idé at holde en heavy-duty par på hånden for de større pligter og en let, fleksibel, vandtæt par til plantning og pottemuld. Læderhandsker er de dyreste, men de betaler for sig selv mange gange i holdbarhed og sejhed. Gedeskind er det fineste læder; fåreskind og koskind er stærke, som er svinelæder, som er den mest tilgængelige læder til arbejdshandsker.