Sikkerhed Produkter: hårde hatte og hoved Protection Tips

Dem, der kræves til at bære en kasket

Den første registrerede byggeprojekt, der kræves brug af hardhats fandt sted i 1933, da byggeriet begyndte på Golden Gate Bridge i San Francisco. Chief ingeniør, Joe Strauss, ønskede arbejdstagere til at være sikker og krævede regelmæssige hårde hatte for alle arbejdstagere og personer med et ansigt skjold for at beskytte de mange sandblæsningsapparater.

OSHA (Occupational Safety & Health Administration) produceret en pjece i 2003, der skitserer alle personlige værnemidler (PPE) standarder for både arbejdstagere og arbejdsgivere. I denne publikation, OSHA, at "arbejdsgiverne skal sikre, at deres ansatte bærer hovedbeskyttelse, hvis noget af følgende gælder:

  • Objekter kan falde fra oven og slå dem på hovedet;
  • De kan støde hovedet mod faste genstande, såsom synlige rør eller bjælker; eller
  • Der er mulighed for utilsigtet hoved kontakt med elektriske risici. "

Den grundlæggende tommelfingerregel angiver, at hårde hatte skal bæres i alle situationer, hvor der er fare for genstande, der falder fra arbejde, der udføres over dig. OSHA også anbefaler kraftigt, at hardhats skal bæres med regningen vender fremad for at opnå maksimal beskyttelse. Hvis du er en bygningsarbejder, tømrer, linemen, rør montør, blikkenslager, elektriker, tømmer eller log arbejdstager, eller svejser, bør du bære en godkendt hjelm, mens på jobbet. Hvis du arbejder i en hvilken som helst funktion, selv ledelsen, men hyppige byggepladser med bevægelige eller papirvarer genstande, som kan vise sig farligt, er en hård hat kræves.

Få dækket med den rigtige form for Byggeri hårde hatte

På byggepladsen, personligt sikkerhedsudstyr er nøglen til at holde dig ud af skade på vej. Byggeri hårde hatte er afgørende for at beskytte dig fra at falde vragrester eller flytte objekter på jobbet. Sørg byggeriet hårdt hatte du slid er bedst for den aktuelle opgave. Der er to hovedtyper af byggeri hårde hatte kategoriseret efter type af påvirkning og er baseret på den amerikanske national standard for hovedbeskyttelse. Den første type konstruktion hjelm er en top effekt eller type I hård hat. En top effekt konstruktion hjelm er med til at beskytte dig mod et objekt, der kan komme fra oven, direkte på toppen af ​​dit hoved. Den anden type byggeri hjelm er en top og stød fra siden eller Type II hård hat. Den øverste og laterale hård hat gør dobbelt told ved at reducere virkningen af ​​et objekt, der kan direkte ramt toppen eller en off-center del af dit hoved.

Brief History of Hard Hats

Verdensberømt forfatter og professor, Peter Drucker, mener, at lige så berømte forfatter Franz Kafka var den første civile person til at udvikle hård beskyttelse hoved, mens han var ansat på Worker ulykkesforsikring Institute i Bøhmen omkring 1912. Dette kan være den første registrerede tilfælde af en tredjepart, der kræver denne beskyttelse i byggeri områder. ED Bullard Company, en mineudstyr producent i Californien, generelt får ros for at producere den første amerikanske arbejdsmarked hovedbeskyttelse, der producerer hatte, først i læder, så i stål, til civile i Amerika. Bullard hardhats blev den bedst kendte i byggebranchen.

Opførelsen af Golden Gate Bridge i San Francisco, påbegyndt i 1933, er den første byggeplads, hvor arbejderne var forpligtet til at bære hårde hatte. Omkring 1938 aluminium erstattet stål i hårde hatte (undtagen for arbejdstagere, der beskæftiger sig med elektricitet af indlysende grunde), og i midten af ​​1940'erne, glasfiber blev det foretrukne materiale. Nu er hardhats regel lavet af High Density Polyethylen (HDPE), ofte med en skum indvendig foring lavet af ekspanderet polystyren (EPS) for komfort og øget sikkerhed.

Som industriel hovedbeskyttelse har udviklet sig fra læder hjelme til hardhats, kreative producenter tilbyder nu custom hårde hatte med firmalogoer, NFL hårde hatte til at støtte dit favorit hold, og endda lyserøde hardhats for kvindelige bygningsarbejdere. Omkring 10 år siden, ANSI (American National Standards Institute) udstedt nye anbefalinger til byggeri hårde hatte, der ganske vist ikke obligatorisk, skitsere kvalitet hardhats og de fleste producenter nu overholder disse standarder.

Hat kontroltiden

Hvad med arbejde, vejr, og hver dag brug, kan en hård hat bliver gamle før sin tid. Du vil vide, hvornår det er tid til at få en ny hård hat, når:

• Revner vises i skallen.
• Skinnende overfladen ser kedelig eller kalkholdig.
• Shell bliver skør.

Mens du er ved det, så tjek din suspension. Du ved, når du har brug for en frisk, hvis:

• Suspensionerne blive skør
• Et eller flere af de mounts brækker
• Suspensionen vil ikke længere holde fast i hovedet
• De cradling stropper knække eller blive slidt

Det er generelt en god ide at inspicere din hjelm før og efter hver brug. Selv om der er ingen fast levetid for hårde hatte, producenter anbefaler udskiftning efter ikke mere end 5 år.

Typer af hårde hatte

Der er mange typer af hårde hatte, der anvendes i det arbejde i dag. Type 1 hatte er designet til at beskytte dig mod genstande, der kan falde fra oven eller hvor du måtte støde sammen. Type 2 hatte beskytte dig mod både lodrette og vandrette trusler. Fremstillingen og beskyttelse standarder for disse generelle kategorier offentliggøres af både Occupational Safety & Health Administration (OSHA) og American National Standards Institute (ANSI), hvilket giver dig en betroet guide, når du ønsker at købe hårde hatte.

Der er tre grundlæggende kategorier af hardhats, den vigtige forskel er deres modstandsdygtighed over for elektrisk stød og rystelser, som alle giver grundlæggende faldende beskyttelse objekt:

  • Klasse A - beskytter op til 2.200 volt elektricitet.
  • Klasse B - giver dig maksimal elektrisk beskyttelse, op til 20.000 volt.
  • Klasse C - beskytter dig mod genstande som de foregående to klasser, men ingen målbar elektrisk beskyttelse.

Der er nu hardhats der omfatter ansigt / sol skjolde, radioforbindelser, ørevarmere, og monteret lys. Som man kunne forvente, dine valg af "stilarter" er forbløffende. Der er mange hårde hat logo design, herunder NFL hårde hatte, NASCAR hardhats, cowboy hårde hatte og endda lyserøde hardhats. Alle andre basale farver er tilgængelige fra en række OSHA- og ANSI-kompatible producenter. De fleste har bredt justerbare hoved bands til at holde dig behageligt og sikkert, mens du arbejder.

OSHA forordninger om Hardhats

Occupational Safety and Health Administration (OSHA) håndhæver standarder for at sikre sikkerheden for arbejdstagere i hele USA. OSHA har kompetence i næsten alle sektorer af arbejdsgruppen af ​​amerikanske borgere fra bygningsarbejdere til kontoransatte. OSHA fastholder flere retningslinjer i forhold til brugen af ​​hardhats.

• Ethvert område, hvor der er en fare for nedfaldende genstande, der kan skade en persons hoved er et område, hvor arbejdsgiverne bør kræve, at medarbejderne bærer beskyttende hovedbeklædning, såsom hardhats.

• I områder, hvor elektriske farer er til stede, bør hardhats reducere faren for elektrisk stød.

• Eventuelle hardhats købt efter 5 juli, 1994 skal overholde American National Standard for Personale Protection-Beskyttende Hovedbeklædning for industriarbejdere-krav eller burde være lige så effektiv til at give hovedbeskyttelse.

Klasser uanset hårde hatte

Baseret på revisionerne ANSI Z89.1-1997 og ANSI Z89.1-2003, hårde hatte kan deles yderligere baseret på spænding. I revisionen ANSI Z89.1-1997 er hårde hatte klassificeret i henhold til klasse E, G og C:

· Klasse E eller elektrisk - hårde hatte i denne klasse er i stand til at udholde 20.000 volt.

· Klasse G eller Generelt - hårde hatte i denne kategori beskytte mod 2.200 volt.

· Klasse C eller Ledende - hårde hatte, der ikke kan beskytte mod elektrisk spænding falder ind under denne kategori.

Klasserne fra 1997 blev bevaret i revisionen i 2003, men hårde hatte blev yderligere klassificeret af "Type" i revisionen i 2003:

· Type I hårde hatte anvendes til at beskytte toppen af ​​kun hovedet.

· Type II hårde hatte giver evne til at beskytte siderne af hovedet samt.

Beskyttende Hovedbeklædning af industriarbejdere

ANSI Z89.1-2003 er berettiget, "Protective krav til beskyttelsesudstyr Hovedbeklædning af industriarbejdere," og er en revision af den tidligere standard ANSI Z89.1-1997. Denne standard skrevet af American National Standard Institute skitserer klasser af hårde hatte baseret på risikoen for fare for person.

ANSI Z89.1-1997 var en revision af en tidligere standard at omfatte retningslinjer for hårde hatte i tilfælde af slag til den laterale side af hovedet, eller slag på toppen af ​​hovedet.

Der var kun en lille revision af ANSI Z89.1 fra 1997 til 2003. Formålet med revisionen i 2003 var at angive kun retningslinjerne, hvilket gør hårde hatte mere effektiv for brugeren.

Heads up!

Det siger sig selv, at vores hoved er værd at beskytte. Den indeholder vores hjerne og andre vigtige ting, som vi er nødt til at gøre ting som at se, tale, høre og spise. Det er derfor, iført en hård hat på byggepladser og andre steder, hvor tingene kan falde uden varsel ud af himlen er en no-brainer. En enkelt hovedlæsion kan hæmme en person for liv eller endda være dødelig. Ifølge Bureau of Labor Statistics, kan skader på arbejdstagere, der ikke iført hårde hatte kommer fra stort set alle vinkler. Mere end halvdelen af ​​de ansatte fik bankede på noggin, mens de kigger ned. Omkring tre tiendedele søgte bare ligeud passede deres egen virksomhed. Mens en tredjedel af de ubeskyttede arbejdere blev såret, da de stødte ind stationære objekter. Moralen af ​​historien? Hold dit hoved op, åbne øjne og hård hat på.

Den ABCs af hovedbeskyttelse

Ja. Hårde hatte er opdelt i tre industrielle klasser:

Klasse G hårde hatte giver god beskyttelse mod stød, men begrænset spænding beskyttelse. De er bedst til brug i minedrift, bygge og anlæg, skibsbygning, kluntet, og produktion.

Klasse E hjelme giver fremragende beskyttelse til elektriske arbejdstagere i, at de beskytter mod faldende genstande og højspænding stød og forbrændinger.

Klasse C letvægts hjelme giver begrænset beskyttelse. De beskytter arbejdstagere mod at støde imod faste genstande, men beskytter ikke mod faldende genstande eller elektrisk stød.

De fleste hårde hat hårde hatte dag tilbyde alle 3 kategorier, og kaldes en type 1 hård hat klasse C, E, og G.

Hard Hat Vedligeholdelse

Hårde hatte bør regelmæssigt rengøres for at forbedre deres anciennitet. Rengøring hård hat og suspensioner er ret enkel. De hårde hatte med eller uden logoer kan rengøres med enkle sæbe og vand, eller ved hjælp af en fugtig klud. Den plastiske suspensioner kan rengøres på samme måde; Men de fleste moderne suspensioner nogle med en svedbånd på forsiden eller bagsiden af ​​hatten. Disse svedbånd kan forsigtigt vaskes i hånden, men de vil sandsynligvis ikke vare så længe den hårde hat. Flere universelle pande puder er tilgængelige på en økonomisk pris.

Udskift dine hårdt hat, når:
* Revner i skallen.
* Shiny overfladen ser kedelig eller kalkholdig.
* Shell bliver skør.

Udskift dit Suspension når:
* Suspensionerne blive skør
* En eller flere af holderne brækker
* Suspensionen vil ikke længere holde fast i hovedet
* De cradling stropper knække eller blive slidt

Undersøg dine hårde hatte før og efter hver brug. Selv om der er ingen fast levetid for hårde hatte, producenter anbefaler udskiftning efter ikke mere end 5 år.

Iført hårde hatte med stil

Hårde hatte bliver normen på arbejdspladsen. Jeg ved, hvad du tænker. De fleste mennesker hader at bære deres hårde hatte. Her er et godt tip. Hvis du bliver nødt til at bære en af ​​dem hele dagen lang, i det mindste lade de hårde hatte vise din personlighed.

Hårde hatte i dag er tilgængelige med din favorit sport teams design og selvfølgelig et væld af forskellige farver. Har en favorit NFL hold? NFL hårde hatte kan brugerdefinerede gjort for at opfylde OSHA regler og er konstrueret til stil og brugervenlighed. Med en af ​​disse hatte, vil du være den snak om arbejdsstedet.

Suspensionen historie

A for virkelig hårdt hat er mere end blot en hård polyethylen shell. Inde hver enkelt finder du et system til fastgørelse af hjelm til dit hoved. Der er to grundlæggende måder dette er gjort:

Pin-lock suspension er dybest set som en mands bælte, der tillægger brugerne hovedet med en låsemekanisme. Hvis du ønsker at justere din hjelm, skal du tage det ud og fjern suspension.

Ratchet suspension har en hurtig skralde justering knop. Hvis du ønsker at løsne eller stramme den hårde hat "på farten" du blot dreje på knappen.

Den typiske hjelm vil have enten fire point suspension / seks point suspension. Det er det faktiske antal klip, monterer vugge suspension til skallen af ​​hård hat.
Producenter som MSA og andre tilbyder "V-guard" beskyttelse, en stor præget V designet ind i hatten for ekstra beskyttelse. Og det er sandsynligvis alle vil du nogensinde ønsker at vide om hårde hat affjedring.

OSHA hovedbeskyttelse forordninger

Ifølge OSHA forordninger titlen "hovedbeskyttelse - 29 CFR 1910,135," sikres det arbejdsgiverne tage en aktiv rolle i deres ansatte iført hårde hatte, i områder, hvor de er i fare. Disse områder omfatter steder, hvor tunge genstande kan falde på dem, eller hvor der er en risiko for at falde på jorden.

Et vigtigt krav til tage notits af i OSHA regulering titlen "hovedbeskyttelse," er 29 CFR 1910,135 (b) (1), hvori det hedder, hårde hatte købt siden 1994, skal overholde den standard ANSI Z89.1-1997 "American National Standard Personale Beskyttelse-Beskyttende Hovedbeklædning for industriarbejdere-krav. "Dette er især vigtigt for arbejdsgivere, der giver hårde hatte for deres medarbejdere.

Uddannelse din Medarbejdere Om hårde hatte

Som arbejdsgiver, især inden for byggeri eller produktion, uddannelse dine medarbejdere til korrekt brug en hård hat er afgørende. Nogle eksempler på måder at træne medarbejdere om hårde hatte inkluderer:

· Uddannelse dem til at identificere revner eller brud i den hårde hat skal.

· Uddannelse at hjælpe dem med at afgøre, om et problem eksisterer med suspensionsordningen.

· Uddannelse personale at bære hjelm på den korrekte måde.

· Uddannelse personale til at identificere, hvilke områder eller situationer er potentielt farlige, og hvor eller hvornår de skal bære en hjelm.

· Træning på, hvorfor det er vigtigt at bære en hjelm til beskyttelse.

· Uddannelse at informere medarbejderne om, hvad den hårde hat vil ikke beskytte dem fra.

Historien om The Hard Hat

Den Bullard Selskabet er krediteret med at være den første til at udvikle hårde hatte til industriel brug. Virksomheden blev grundlagt i 1898, med hårdmetal lamper og udstyr til minen bliver deres vigtigste fremstiller produkter.

Designet til en hård hat til at beskytte hovedet af minearbejdere blev startet i 1915. På dette tidspunkt minearbejdere havde en regelmæssig blød kasket, der ikke tilbyder en hovedbeskyttelse. I 1919 blev den hårde hat designet afsluttet, og det blev kendt som "Hard-Boiled Hat." Patentet blev givet for "hårdkogte Hat" lavet af lærred, som blev dampet, og derefter dækket med sort maling. En suspension system blev føjet til det før den første hjelm blev solgt til industrier.

I året 1938 Bullard Company gik på at frigive den første aluminium hat. Den blev siden erstattet af glasfiber hatte af 1940'erne, i sidste ende fører til termoplastiske hat af 1950'erne - 1960'erne.

I 1982 ændrede Bullard Company den hårde hat affjedringssystem til en skralde suspension, sig at fungere bedre i konstruktion og produktion.

Den første Hard Hat Area

Det første område, hvor hårde hatte blev brugt i USA, var i opførelsen af ​​Golden Gate Bridge i San Francisco. Golden Gate Bridge byggeri begyndte på 1933.

Den ledende ingeniør på opførelsen af ​​broen så det er nødvendigt at garantere sikkerheden for sit personale, ved at bede Bullard Company til at designe en hård hat, for beskyttelse. Den resulterende metal hat designet beskyttede arbejderne, da de bygget broen.

Prissammenligning af hårde hatte

Hårde hatte især købt på bulk-priserne er meget overkommelige. For eksempel MSA Hard Hats med fuld affjedring, en type I klasse E og G, vil detail for $ 9,50, hvis seksogtredive eller flere er købt.

Dette er i forhold til den Pyramex mærke af hårde hatte med en PIN-lås suspension, og sælge for $ 3.95 hver for en bulk orden af ​​seksogtredive eller mere.

De Omega II sikkerheds- Hatte koster mindre end MSA mærke, men koster mere end Pyramex mærke på $ 5,75 for seksogtredive hatte med pin-lock suspension. Disse hårde hatte er type I klasse C, E og G.

Personligt tilpassede hårde hatte, såsom Jackson headturner Hellraiser, koster lidt mere med en bulk pris på 21,00 dollar for seksogtredive hatte.

Intern viden

Det er nemt. Du behøver ikke at ringe OSHA eller sende et brev til din kongresmedlem. Bare se på indersiden af ​​enhver beskyttende hjelm du overvejer for dine medarbejdere. Du bør se en etiket med producentens navn, ANSI standard den opfylder, og sin klasse. De fleste hårde hat hårde hatte i dag er en type 1 hård hat klasse C, E, og G. Og de fleste af dagens hårde hatte bør opfylde ANSI Z89.1-1997 standarder. Glem ikke at forlade tags i hatten bare i tilfælde af en inspektion.

Mere om hårde hatte

I modsætning til en cubansk cigar, en god hård hat er ikke svært at finde. Beskyttelseshjelme eller hårde hatte skal have en hård ydre skal og en stødabsorberende foring. Foringen bør indeholde et pandebånd og stropper, der suspenderer skallen fra 1 til 1 1/4 inches (2,54 cm til 3,18 cm) væk fra brugerens hoved. Dette design giver stødabsorbering under anslaget og ventilation under brug. Desuden bør hårde hatte modstå gennemtrængning af objekter, absorbere stød af et slag, være vandafvisende og langsomt brændende og komme med anvisninger forklarer korrekt justering og udskiftning af suspensionen og pandebånd.

Hårde hatte

Dagens hovedbeskyttelse kommer i mange forskellige stilarter, der er relateret til den type arbejde, der udføres.

Tilbehør Slots / Slotted Hard Hats- Dette er et slot på siderne af mange cap-stil hjelm som tillader tilbehør som høreværn, ansigter skjolde, og anden hovedbeklædning.

Bump Caps- tilbyder lette beskyttelse, men beskytter ikke mod stød eller slag til toppen eller på siden af ​​hovedet.

Cap Style hård hats- Type af hård hat præget af et lovforslag i front. Mest hjelme bruge dette design. Designet ligner meget en baseball cap.

Fuld Brim hårdt hats- Type af hård hat med en skygge, der ombrydes helt omkring hatten. Dette hjælper til at dække halsen og ører fra solen og andre elementer.

Hårde hatte med firmalogo

I løbet af de sidste par år, har virksomhederne været at få bedre og bedre til at sætte logoer på sikkerhedsprodukter som hårde hatte. Pad udskrivning skaber en permanent, høj kvalitet aftryk til en overkommelig pris. Tilpassede logoer eller slogans kan trykkes på forsiden, bagsiden og siderne af de fleste sikkerhedsmæssige hardhats. Desuden har flere lager logo er ligesom det amerikanske flag, Tænk sikkerhed mv

Grunde til at udskrive logoer på de hårde hatte ...

* Brug for virksomhedernes identitet
* Ideel til salgsfremmende produkter på markedet
* Perfekt til at mindes ceremonielle og særlige begivenheder
* Worker / identifikation eller differentiering område
* Yderligere markedsføring for selskabet af erhvervslivet

At vælge den rigtige kasket

Der er ingen debat om hårde hatte er i stand til at redde dit liv. Dette gælder især i brancher, der kræver dig til at arbejde enten på en stige eller stillads. Som med noget, der vil blive båret i en beskyttende måde, er det nødvendigt at vælge den rigtige hjelm til at beskytte dit hoved.
Når du vælger en hjelm er det meget vigtigt den hårde hat, du vælger være behageligt at have på. Der er mange mærker af hårde hatte rådighed, alle fremstillet af forskellige materialer. Den hårde hat du køber skal være lavet af et materiale, der ikke er for tung i hovedet, men er også i stand til at beskytte dit hoved i tilfælde af et fald.
Kig efter en hård hat med en foring, der er holdbart nok til at absorbere stød ved et slag i hovedet eller falde. Denne foring skal være knyttet til et band med suspension stropper, der holder den hårde hat sikkert på plads.
Det anbefales også, når du vælger en hård hat, bør en svedbånd medtages til at indsamle fugt, og holder hovedet koldt på samme tid. For eksempel med byggeri hårde hatte sved er ikke tilladt at løbe ind i øjnene.
Et enestående træk ved nogle hårde hatte er evnen til at bære dem bagud. Mens du gør visse opgaver, kan det være nødvendigt at gøre dette. En hel producentens mærker som "The American Omega II" er hårde hatte, som er godkendt til at bære baglæns. Det er imidlertid usikkert at bære regelmæssige hårde hatte baglæns, hvis de ikke er certificeret til at bære dem på denne måde.

Ren og ryk

Rengøring hård hat og suspensioner:

De hårde hatte med eller uden logoer kan rengøres med enkle sæbe og vand, eller ved hjælp af en fugtig klud. Den plastiske suspensioner kan rengøres på samme måde; Men de fleste moderne suspensioner kommer med en svedbånd på forsiden eller bagsiden af ​​hatten. Disse svedbånd kan forsigtigt vaskes i hånden, men de vil sandsynligvis ikke vare så længe den hårde hat. Flere universelle pande puder er tilgængelige på en økonomisk pris.

Hvor hårde hatte tilbyde beskyttelse

Standard hårde hatte, der er OSHA kompatibel tilbud beskyttelse på grundlag af den måde, de er konstrueret. Næsten alle hardhats består af et termoplastisk materiale, såsom polyurethan Shell, som er let, men giver varig beskyttelse.

En anden måde, hvorpå en hård hat, såsom en NHL hård hat, vil tilbyde dig beskyttelse gennem affjedringssystem det er fremstillet med. De fleste hårde hatte er enten fire eller seks point affjedring, som absorberer den kraft, hvormed dit hoved.

En hård hat kan også tilbyde beskyttelse ved at blive bygget med skjolde bygget omkring hatten for at beskytte dig i tilfælde af et kemisk stænk. Disse skjolde vagt sårbare områder såsom øjne og hud.

Endelig kan standard hårde hatte tilpasses med ekstra sikkerhedsfunktioner til at beskytte dig. Disse sikkerhedsfunktioner omfatter elementer såsom nakkebeskyttere eller øre Muff vedhæftede filer.

OSHA og ANSI Anbefalet hårde hatte

OSHA (Occupational Safety & Health Administration) har udsendt regulering 1.910,135, som skitserer, hvilke personlige værnemidler (PPE) bør omfatte. Deres anbefalinger følger de af ANSI (American National Standards Institute), der sætter standarder for en række poster, herunder sikkerheds- hårde hatte. OSHA har også udgivet en "personlige værnemidler Uddannelse Guide", som dækker byggeri hårde hatte og andre beskyttende elementer (beskyttelsesbriller, handsker, etc.).

En MSA kasket, som et eksempel, er en kilde til et bredt udvalg af hårde hatte ANSI godkendt i mange farver og mønstre, herunder cowboy hårde hatte. Der er designs, der har fuld skygger, hatte med sunshields og kvindelige-orienterede hårde hatte, MSA har hovedbeskyttelse, der passer både dit arbejde og din personlighed. Jackson hårde hatte også producere high tech og høj "mode" hovedbeskyttelse for både mænd og kvindelige arbejdstagere. Da ANSI opdateret deres standarder i 1997, de fleste producenter gør både type 1 og type 2 (beskytter mod både lodrette og vandrette objekt problemer) hårde hatte pr disse henstillinger. North hårde hatte er en anden respekteret producent af kvalitet hovedbeskyttelse og tilbyder mange valg af stilarter og farver.

Når du køber hårde hatte, kigge efter eventuelle udtalelser, der sikrer dem, du overveje, er "OSHA-kompatibel" og / eller overholder gældende ANSI-standarder for fremstilling og beskyttelse. Når du er tilfreds dine valg opfylder disse henstillinger, kan du udvælge den stil og farve, der passer til dine behov og præferencer.

Hvorfor er en kasket Needed?

Hoved beskyttelse såsom hårde hatte skal bæres for at forhindre alvorlig skade i hovedet. Undlade at bære en hjelm i brancher som byggebranchen medfører risiko for at få en alvorlig skade eller død.

Gennemsnit hårde hatte arbejde for at beskytte det samlede overfladeareal af hoved og ansigt. De fungerer til at beskytte kraniet og bløde væv i ansigtet. Eksempelvis skjolde på brugerdefinerede hårde hatte beskytter det bløde væv af øjne og ører, som er modtagelige for spild og objekter inde dem hhv.

Men en af ​​de vigtigste grunde til, at en hård hat er behov, i potentielt farlige områder, er den mængde beskyttelse, det giver til hjernen. Mange hjerneskader har resulteret fra folk, der vælger ikke at bære en hjelm. De kan føle den situation, de arbejder i, er rutinearbejde, eller ikke farligt. Alligevel kan ingen forudsige, hvornår noget tungt vil falde på dit hoved. Så i stedet for bare diskuterer berettigelsen af ​​hårde hatte, sikre din sikkerhed ved at bære en.

MSA Hard Hats For hver sikkerhed Behov

MSA leverer udstyr, der beskytter sundheden og sikkerheden for mennesker, fra bygningsarbejdere til minearbejdere og endda retshåndhævelse. Som et etableret mærke MSA hårde hatte er et smart valg, når situationen kræver sikkerhedsprodukter til at beskytte dit hoved. MSA hårde hatte leverer løsninger til en lang række tilfælde. Vælg mellem hårde hatte til industrielle applikationer, såsom deres V-Gard linje, som har en holdbar polyethylen konstruktion. For personer med behov for en mindre størrelse hovedbeskyttelse, MSA giver hårde hatte, der kan rumme en størrelse 6 cap størrelse. Hvis sikkerheden om natten er en overvejelse, mener MSA hart hatte, der lyser i mørke, såsom Glo-Mega Omega II Full Brim hård hat. Og ingen nogensinde sagt hårde hatte skulle være kedeligt, enten. MSA bærer hårde hatte med en Mylar belægning, der giver mulighed for unikke designs, såsom deres headturner Hellraiser hjelm, med et kranium, pigtråd og krydsede.

NFL hjelme for sportsfans

For die-hard fodboldfans, er der ingen grund til, at du ikke kan vise din holdånd på jobbet. NFL hårde hatte er tilgængelige for alle fodboldhold i ligaen. Lavet af MSA, NFL hårde hatte er en del af V-Gard linje af hjelme og komme med en justerbar rem med størrelser fra 6,5 ​​til 8. Alle NFL hårde hatte opfylder gældende ANSI sikkerhedsbestemmelser, så sikkerheden er aldrig et problem.

NFL hårde hatte er en måde at gøre iført sikkerhedsudstyr mere personlig og appellerer til arbejdstagere, der har brug for at bære dem. Du kan købe en individuel NFL hjelm baseret på en favorit fodboldhold eller købe dem i løs vægt til en rabat.

Tilpassede hårde hatte afgive en erklæring

Hvis du ønsker at afgive en erklæring med din sikkerhed gear, custom hårde hatte er en omkostningseffektiv måde at kommunikere selskabets anerkendelse eller tilpasse dit udstyr. Mulighederne for brugerdefinerede hårde hatte er rigeligt. Aftryk dit firmalogo, oprette speciel udsmykning, eller endda vise fotografiske billeder på brugerdefineret hårde hatte. En måde at få arbejdet gjort, er ved hjælp af en udbyder af sikkerhedsprodukter, der tilbyder skræddersyede udskrivning på hovedet sikkerhed gear. Texas America Safety Company (TASCO) giver bulk-udskrivning tjenester for brugerdefinerede hårde hatte til så lidt som under en dollar per logo. TASCO tilbyder et uforpligtende service, der giver dig et tilbud. Stock artwork fås som ekstraudstyr på hovedet sikkerhed gear, så godt.

Designer hårde hatte

Uanset om du ønsker at fremme din virksomhed med "sjove" hårde hatte eller er en konstruktion, el, VVS, eller anden professionel bearbejdning i tilstande, der kræver OSHA - eller ANSI - kompatibel hoved gear, kan du finde designer hårde hatte, der vil opfylde dine krav. Arbejde i Dallas? Du kan bære en cowboy hård hat til beskyttelse. Er du en NASCAR fan? Du kan købe hårde hatte med Dale, Jr., Tony Stewart og andre førerens farver og tal. Uanset om du er en fan af Patriots, Steelers, Jaguars, eller et andet hold, kan du købe NFL hårde hatte at vise dine farver og hård hat logo.

Grundlæggende plast hårde hatte (som ikke giver reel beskyttelse på arbejdspladsen) kan købes for virksomhedens formål public relations. For eksempel en nylig projekt på en New England kredit union involverede opførelsen af ​​en ekstra etage oven den nuværende. Lobbyen havde til at forblive åben, så kredit union tilbudt plast hårde hatte til sine medlemmer der handler virksomhed som en måde at gøre den tilsyneladende ulejligheden munter og sjov. Disse var ikke konstruktion hårde hatte, men lignede den ægte vare og skilter firmaets logo på forsiden.

Hårde hatte ANSI - kompatibel er lavet i alle regnbuens farver og fabrikanter som Bullard Hardhats, North hårde hatte, MSA hårde hatte, Jackson hårde hatte, og andre giver dig en bred menu af valg af stilarter og beskyttelsesniveauer for at sikre, vil du se godt på jobbet, og samtidig beskytte din sikkerhed.