Sikkerhed Produkter: Beskyttelsesudstyr Tips

Forebyggelse er bedre end helbredelse

Beskyttelsesudstyr bør ikke bæres kun i det øjeblik, at interagere med industriel risiko, men snarere personlige værnemidler skal bæres længe før medarbejderen kommer til at komme i kontakt med den industrielle risiko. Under den beskyttelsesudstyr på plads hele tiden vil sikre maksimal sikkerhed er opnået.

Et eksempel på dette koncept ville være at have beskyttelsesbriller på plads, før du håndterer et kemikalie. Forsøger at sætte briller på, mens et kemikalie er sprøjt vil ikke beskytte dit ansigt. Så husk at bære beskyttelsesudstyr, før der ulykker.

Vedligeholdelse af beskyttelsesudstyr

Uden ordentlig vedligeholdelse, vil beskyttelsesudstyr ikke være i stand til at tilbyde det samme beskyttelsesniveau. Udføre vedligeholdelse af værnemidler ved:

· Eftersyn af beskyttelsesudstyr med hver brug for at garantere din sikkerhed er ikke blevet omfattet.

· At sikre der ikke er revner, tårer, eller huller i udstyret.

· Vask det i varmt sæbevand, hvis genbruges, og lade det tørre. Dog kontakte producenten, før du forsøger dette.

· I slutningen af ​​dagen, skal værnemidler opbevares på et køligt tørt sted.

Yderligere beskyttelsesudstyr oplysninger

Forskellige hjemmesider er til for at give yderligere oplysninger om beskyttelsesudstyr. Imidlertid er den bedste kilde til information placeret på den føderale regerings OSHA hjemmeside [http://www.osha.gov]. Den mest up-to-date information om værnemidler er til rådighed på denne hjemmeside.

Når at overveje at bære beskyttelsesudstyr

Personligt beskyttelsesudstyr bør anvendes, når der er en risiko for en anden persons helbred på grund af deres job. Beskyttelsesudstyr bør også bæres, når en medarbejder udsættes for farlige kemikalier, der forårsager skader på huden eller i øjnene. Denne type udstyr spænder fra hårde hatte og beskyttelsesbriller til skoovertræk og gummihandsker. Beskyttelsesudstyr er særligt nødvendigt i områder, hvor temperaturen er for høj eller to lav.

Et andet område, at overveje iført beskyttelsesudstyr vil være under brug af lasere eller stråling. Beskyttelse af øjne og krop mod de skadelige virkninger af en laser eller stråling, kan garantere sikkerheden i industrielle situationer.

Personligt beskyttelsesudstyr Uddannelse

Uddanne dig selv og andre er en af ​​de første skridt til at sikre et sikkert miljø opretholdes. Medarbejderne bør gøre det til et punkt at holde sig ajour med de nuværende eller reviderede OSHA regler.

Det er en fordel for dig at vide de rigtige retningslinjer for iført beskyttelsesudstyr, og sikre, at du overholder dem. Dit liv og sundhed er i fare ved ikke at overholde disse retningslinjer. Derfor venter på din arbejdsgiver til at gøre noget, ikke gavne dig.

Beskyttelsesudstyr Træning

Beskyttelsesudstyr træning kan forekomme i mange former. Det kan udføres ved hjælp af en demonstrant, faste udgifter, en præsentation, eller DVD-video. Uanset den valgte metode, værnemidler uddannelse er noget, som ikke kan overses.

De grundlæggende elementer i beskyttelsesudstyr uddannelse omfatter uddannelse af medarbejdere til effektivt at bære beskyttelsesudstyr, uddannelse af medarbejdere til at opretholde beskyttelsesudstyr, og uddanne dem på evnen til at vurdere, hvornår beskyttelsesudstyr er nødvendigt.

Personligt beskyttelsesudstyr uddannelse bør også kunne overbevise ansatte, at de ikke er uovervindelige, mens iført beskyttelsesudstyr, og der er begrænsninger for det beskyttelsesniveau, de besidder.

Design din egen beskyttelsesudstyr Program

Industrielle sikkerhedseksperter anbefaler først vurdere områder, der bliver nødt til at blive behandlet, når du konfigurerer dit eget beskyttelsesudstyr program.

Opsætning af dit eget beskyttelsesudstyr program vil også indebære koordinering af højere ledelse og medarbejdere de lavere niveau, for det at være effektiv. Kommunikation mellem alle afdelinger til det beskyttelsesudstyr programkoordinator er vigtigt at sikre sikkerheds- behov bliver opfyldt.

Uanset, hvor godt planlagt ud en beskyttelsesudstyr program, den sande test af dens succes er i tilbagegang i mængden af ​​skader, der sker, ved at overvåge statistik som programmet gennemføres.

Beskyttelsesudstyr - En oversigt

Beskyttelsesudstyr refererer til apparater eller udstyr beregnet til at beskytte de ansatte i forskellige brancher. Beskyttelsesudstyr henviser sædvanligvis til elementer såsom 3M åndedrætsværn, Tyvek dragter, sikkerhedsbriller, ørepropper, arbejdshandsker og skoovertræk, og støvmasker.

Formålet med personlige værnemidler er at beskytte kroppen fra en række skader som følge, for eksempel fra mekaniske, kemiske og termiske risici.

Et eksempel på en Personligt beskyttelsesudstyr Program

Center for Disease Control (CDC) kan bruges som et eksempel på en vellykket "Personligt beskyttelsesudstyr Program." CDC er ansvarlig for at teste effekten af ​​farlige kemikalier på kroppen, og leder efter kur for infektioner og andre patogener.

CDC s beskyttelsesudstyr Programmet er opdelt i to dele - en personlige værnemidler program for hoved, hals, og ekstremiteter, og en anden del af det beskyttelsesudstyr program for det auditive og åndedrætsorganerne.

Den føderale regerings "Office of Health and Safety" (BST) er blevet tildelt æren af ​​at administrere CDC s "Personligt beskyttelsesudstyr Program." The OHS er flittige i opdatering, gennemgang og overvågning af beskyttelsesudstyr programmet på grund af de sikkerhedsmæssige risici .

OSHA forordninger om personlige værnemidler

De fleste af de forordninger, som er skrevet med hensyn til personlige værnemidler findes i OSHA regulering 29 CFR 1910,132 Subpart I.

Den vigtigste forudsætning for dette OSHA forordning, nødvendigheden af ​​arbejdsgiverne til løbende at overvåge og vurdere sikkerheden af ​​arbejdspladsen miljø. På grundlag af denne vurdering bør arbejdsgiverne give beskyttelsesudstyr til alle sine medarbejdere i de områder, som kræver det - under overvågning sikkerhed på arbejdspladsen.

Reglerne er fastsat af OSHA kan synes generelt, men det angiver arbejdsgiverens ansvar at sørge for den nødvendige miljø og udstyr til deres ansatte.