Sig farvel til Boring Cardio gange

Der er få ting mere kedelige end jogging eller cykling for en solid 45 til 60 minutter - den anbefalede tid til seriøs fedtforbrænding / vægttab. Du kan bruge alt dette tid på at lytte til musik, læse en bog, eller se tv, men forestille sig, hvordan uaktuelle og tør, som kan blive efter et par uger eller måneder at gøre det samme igen og igen.

Sig farvel til Boring Cardio gange

Med de seks øvelser nedenfor, kan du gøre det sværere for din træning, og derved reducere mængden af ​​tid, du skal bruge laver cardio. Det er tid til at sige farvel til kedelige cardio træning for evigt!

 1. HIIT / Sprint Training

  Sæt fart på dit løbebånd til 3,8 (en hurtig gåtur) og indstille hældning til 0. Walk på dette tempo i 90 sekunder, og derefter skrue op for hastigheden til 8 mph i 30 sekunders sprint. Drej den tilbage ned til 3,8 i 90 sekunder, og derefter igen op til 8 i 30 sekunder - denne gang tilføje nogle hældning i blandingen. Gentag denne cyklus 10 gange, og du har fået en solid 20 minutters HIIT træning, der vil brænde flere kalorier, end du ville gøre i 45 minutter af jogging.

 2. Vægtet stepmaskine

  Træt af at ramme stepmaskine på samme måde hver dag? Grab dig selv et par temmelig lys håndvægte (5 til 10 pounds, ikke mere), og komme på stepmaskine. Hold hastigheden håndterbar, men lad den ekstra vægt af håndvægte øge intensiteten af ​​din træning. Ved den tid, du er halvvejs færdig med din almindelige træning, vil dine arme og ben være i brand. Bonus: Hvis du kan forcere REAL trapper, bedre for dig!

 3. Militær Run

  Ønsker du at fordoble intensiteten af ​​dit løbebånd træning? Snup en let vægtstang (ikke mere end 10 til 20 pounds bør gøre), og hold den over hovedet i den militære Press position. Lås dine albuer til at reducere belastningen, og gå, jogge og løbe i den militære mode. Arme og skuldre vil brænde, og den ekstra vægt vil gøre dette en killer cardio træning!

 4. No-Power løbebånd Run

  Reducer hældning løbebåndet til 0, og sluk for maskinen. Få på den og begynde at gå, arbejder til magten maskinen ved hjælp af dine ben og fødder. Du vil finde dig selv at trække vejret hårdt på ingen tid, og dine ben vil gøre ondt på den usædvanlige øvelse. Det er en fantastisk måde at gå low-tech og øge intensiteten. Bemærk: Der er også egen strømforsyning løbebånd, der ikke bruger en motor, men tvinge dig til magten bæltet selv. En anden mulighed at overveje.

 5. Kettlebell Intervaller

  Grab dig selv en tung kettlebell, og gøre Kettlebell Gynger for en optælling af 30 sekunder. Følge det op med en løbetur (ikke jogge, ikke sprint, bare en hurtig kørsel) på 400 meter. Gør dette i 20 minutter for at føle brænde!

 6. Burpee Kører

  Kom ud af gymnastiksalen og på køresporet for denne træning. Kør eller sprint for 100 meter, og tage en pause for at gøre 10 burpees. Gentag denne cyklus i 20 minutter for en solid, høj intensitet HIIT træning.

Sig farvel til Boring Cardio gange

Kost Soda Kunne være stigende din risiko for diabetes