Siding etageadskillelsen Repair

Siding etageadskillelsen Repair

Spørg sidespor etageadskillelsen reparation kan forhindre yderligere skader på tag-systemet. En hurtig patch kan mindske hjem reparationsomkostninger, så længe der detekteres og fjernes før reparationer foretages årsagen. Forsømte tagudhæng kan være et fristed for små dyr, insekter og råd, der kan skabe problemer i den overordnede struktur af huset.

Typer af etageadskillelsen Skader

Før du starter et sidespor etageadskillelsen reparation, er det vigtigt at identificere og rette, hvad der forårsagede skader på etageadskillelsen.

Rot: Våd forrådnelse er usædvanligt at finde på en passende beskyttet etageadskillelsen. Men dry rot og nedbrydning forårsaget af svampe, kan være et problem for træ tagudhæng. For at behandle dette problem den berørte træ skal fjernes og de omkringliggende områder malet med en svamp drab fugemasse.

Insektangreb: Insekt skader bør behandles af en exterminator før eventuelle reparationer er forsøgt. Igen er det vigtigt at fjerne det angrebne træ og behandling af de omkringliggende områder for at forhindre yderligere skade.

Revner: Revner i en vinyl etageadskillelsen er forårsaget af meget lave temperaturer eller virkning. Revner i træet kan være forårsaget af forkert krydret træ eller af ekstreme klimaer. I begge tilfælde kan den berørte etageadskillelsen udskiftes uden yderligere foranstaltninger.

Små Dyr: Små huller eller revner i et etageadskillelsen er ofte udvidet med dyr såsom fugle, mus og egern. De yngler i spær og kan skade konstruktionsdele. Fjernelse eventuelle redemateriale og reparation tagudhæng hurtigt vil forhindre betydelig skade.

Vinylbeklædning etageadskillelsen Repair

Reparation af en vinyl sidespor etageadskillelsen er en simpel reparation at gøre, især hvis du allerede ved, hvordan du installerer vinyl sidespor. Hvis du vil udskifte vinyl sidespor, en specialiseret udstyr, der kaldes en zip værktøj, vil være forpligtet til at adskille vinyl sidespor paneler.

Fjernelse af beskadigede Panel

Det er ofte lettest at fjerne en hel panel i stedet skære det beskadigede område. For at fuldføre denne opgave skal etageadskillelsen fjernes fra J-kanaler, der holder den på plads. En zip-værktøj skal bruges til at frigøre det fra de omkringliggende etageadskillelsen paneler.

Installation af nye etageadskillelsen

Vær sikker på, at udskiftningen etageadskillelsen panelet matcher panel, der blev fjernet. Derefter placere det nye panel ind i J kanaler på det ydre af hjemmet og i nærheden af ​​fascia. Brug zip værktøj til at låse panelkanter på plads med de omkringliggende paneler.

Træ etageadskillelsen Repair

Selvom træ etageadskillelsen reparation er lidt sværere end at udskifte en vinyl etageadskillelsen, er det stadig et rimeligt job for en boligejer at foretage uden professionel hjælp.

Fjernelse af beskadigede område

Begynd med at fjerne enhver støbning på fascia eller ydre væg af hjem, der støder op til etageadskillelsen. Ved hjælp af en stiksav, skåret ud den beskadigede etageadskillelsen sektionen, hvilket skaber et rektangulært hul at lappe. Husk at for at skære så tæt som muligt på de spær kanter og spær udkig. Hvis etageadskillelsen er fremstillet af fjer og not træ, er det vigtigt at skære et hul, som følger rillerne i træet.

Patching etageadskillelsen

Tilføj sømning strips ved kanterne af hullet i etageadskillelsen, fastgørelse til spær eller spær udkigsposter. Mål hullet grundigt og skære en lap til at passe. Plasteret skal være lidt mindre end hullet, for at tillade ekspansion. Der bør udvises omhu for at matche en fer og not patch til den eksisterende etageadskillelsen. Nail eller skrue plasteret på plads.

Finpudsning

Udfyld huller mellem plasteret og omgivende etageadskillelsen med akryl caulk. Glat caulk linjer før caulk sæt. Lad caulk tørrer, og prime og male plasteret til at matche etageadskillelsen.

Afsluttende betragtninger

Før lapning af tagudhæng, tage et kig på ydersiden af ​​huset. Hvis det ydre af huset er generelt i dårlig stand, overveje at kontakte en professionel til at udskifte hele etageadskillelsen og eksteriør. En etageadskillelsen er ofte udskiftes, når et hjem er beklædt eller når andre udvendige hjem renoveringer forekomme. Boligejere, der er ubehageligt at arbejde på en stige, bør også kraftigt overveje hjælp fra en professionel.