Sidder i en stol hele dagen? 6 grunde Hvorfor du skal bruge Office Strækker Øvelser

Hvis du er bundet til et skrivebord hele dagen lang, chancerne er de sidste ting på dit sind er kontor stretching. Ikke at gøre det, men kan føre til en række problemer. Office stretching behøver ikke at tage en masse tid, og det er bestemt ikke behøver at være alt for indlysende. Ingen grund til dit aflukke nabo (eller din chef) for at vide om det. Tage fem minutter hver en halv time til at strække dine arme, ryg og nakke. Du kan også gøre finger og ben strækninger endda uden at forlade din stol. Brug grunde til at strække? Her er et par stykker.

1. Undgå Pain

Ikke strækker regelmæssigt kan føre til spændinger i dine skuldre og øvre ryg, især hvis du arbejder på en computer, og forblive i den samme position i længere tid. Selv dine håndled og fingre kan ende stram og smerte uden nogen ordentlig stretching. Hvis du sidder hele dagen, stå op så dine ben og fødder får også den ekstra fordel af strækningen.

2. forbedre blodcirkulationen

Resterende i samme stilling i længere tid kan forårsage dine ekstremiteter til "falde i søvn." Den prikkende fornemmelse, du oplever, når dine muskler falder i søvn er ubehageligt og kan slå smertefuldt. Strækker vil forbedre blodcirkulationen ikke kun til dine ekstremiteter, men også til din hjerne. Dette kan hjælpe, når du føler dig træt.

3. Nem Stress

Strækker kan hjælpe dig med at håndtere stress af arbejdet. Som du strække, trække vejret dybt og lethed ind i stretch så meget som muligt. Lad dit sind vandre væk fra, hvad der er omkring dig og til en roligere, enklere sted. Træk vejret dybt gennem næsen og ånde ud gennem munden. Mens du udånding, skubbe lidt mere ind i stretch.

4. reducere din risiko for Gentagne skade

Hvis du bruger mange timer at skrive eller gøre det samme arbejde igen og igen, er du i risiko for en stress skade. Wrist personskader den mest almindelige, men du kan også skade dine skuldre eller albuer, hvis du ikke passer på. Stræk og rotere dine håndled og arme i et par minutter mindst en gang i timen.

5. forbedre kropsholdning

Bruge for mange timer sidder og du vil sandsynligvis ende med at hunching frem over tastaturet. Strækker der er målrettet din øvre og nedre ryg samt dine skuldre og bryst kan hjælpe med at forbedre kropsholdning og bekæmpe spændingen i ryggen. Hvis dine muskler er spændte, vil strække løsne dem op, hvilket gør det nemmere at vedligeholde din rygsøjle lige efter det.

6. Boost energiniveauer

At være i samme stilling og gøre det samme arbejde igen og igen kan forlade dig følelsen køre. Strækker kan energize dig på den måde, at udøve ville. Strækker fjerner giftstoffer fra din krop, navnlig toksiner akkumuleret i dine led og muskler. Hvis du føler dig søvnig, kan du prøve at strække armene over hovedet. Denne enkle bevægelse er energigivende og vil vågne op både krop og sind.