Siddemøbler

Siddemøbler


Banquette siddepladser er en stilfuld løsning til snævre rum og skaber intime samtale områder i dit hjem.

Banquette siddepladser muligheder

Afledt af det franske ord for "bænk", en banket er ganske enkelt en polstret bænk placeret langs væggen af ​​et rum. Typisk banketter indbygget eller fastgjort til væggen, men nogle gange er de fritstående. Den mest behagelige banketter har polstring og betræk på både sæde og ryg.

Banquette siddepladser kan linje en væg eller wrap to eller tre hjørner. Det giver mulighed for flere mennesker til at samles rundt om bordet uden at føle overfyldt, og giver mulighed for en uformel spisning indstilling. Selvom banquette siddepladser er populær i restauranter, det tilpasser sig forskellige rum i dit hjem.

Køkken

Så dit køkken er bare en smule for lille til at være en sand "spise-i-køkkenet." Ved at installere en banquette, kan du maksimere hvad plads du har. Placere din banquette i et lille hjørne, helst med et vindue.

Spisestue

Snarere end at købe en traditionel spisebord, overveje at bruge banquette siddepladser i din spisestue. Sæt den ene side til væggen og bruge fritstående stole på den anden side af bordet, som du ville se i en elegant restaurant. Det frigør den anden side af lokalet til et vitrineskab eller sidebar.

Window Seat

Banketter bruges ofte til at oprette vinduet siddepladser. Tilføj masser af pyntepuder kan forbedre din komfort, og bruge rummet under bænken for indbygget opbevaring. Installer døre eller skuffer, som findes i yacht design.

Banquette Polstring

Banketter kan købes med en række betrækmuligheder, og hvis du brugerdefineret rækkefølge eller bygge din egen, mulighederne er uendelige. Vinyl er en overkommelig mulighed, der giver en retro-look, men på den anden ende af spektret, ægte læder er rig og sofistikeret. Tilføj detaljer som tufting for et elegant look, eller tilføje tekstur ved at vælge en lækker ruskind.

Du kan også vælge at polstre din banket med stof, men vær sikker på, det er behandlet for at blive smudsafvisende. Canvas og denim er populære valg for deres holdbarhed. Vælg en farve til en moderne plads, eller gå med en fed mønster for en retro eller traditionelt udseende.

Banquette Table

Når du bruger en banquette, skal du beslutte, hvilken form for tabel at bruge: cirkulær, rektangulær eller kvadratisk. Husk, at standard højden af ​​en spisestuestol er 18 inches, og ideelt set din banquette top bør være den samme for at give plads til dine knæ under bordet.

Byg din egen Banquette Seating

Banketter får en dårlig rap for at være ubehageligt. Traditionelt blev banquette bænke kun polstret med omkring to inches af isolering. Byg din base lavere, så der er plads til fire eller fem inches af polstring, hvilket vil gøre en langt mere komfortabel sæde, og vil invitere din familie og gæster til at blive hængende. For detaljerede instruktioner om, hvordan man opbygger en banquette, besøg HGTV.com

Design Inspiration og købe Banquettes

Se disse steder for design inspiration eller at bestille banketter, hvoraf nogle kan tilpasses:

  • Jay møbler Produkter
  • Patricia Gray taler banquette spisestue
  • Galaxy Tilpassede Booths