Sick Puppy Spørgsmål

Sick Puppy Spørgsmål

Der er næsten ikke noget mere trist end en syg hvalp. Del disse besøgendes spørgsmål.

Besøgende har en syg hvalp Spørgsmål

Jeg tager sig af en elleve måneder gamle Dværgpinscher mens ejerne bor hos venner. Denne hund havde ikke nogen skud, da hun ankom, og jeg insisterede på, at de tager hende med til dyrlægen, fordi jeg har en seksten år gammel Toy Poodle.

I løbet af de første par dage, hun syntes at have disse hvæsende vejrtrækning angreb, når hun kører rundt, men hendes ejere sagde, var normal. Hun begyndte også hendes første sæson, og nu er hun ser ud til at køre en feber, sløv, og ikke spiser.

Jeg kender hendes ejere ikke har råd til at betale for en dyrlæge, hvis der er noget galt. Skal jeg være bekymret og insisterer de lave en aftale for hende?

~~ Katie

Ekspert Svar

Hej Katie,

Jeg har brug for mere info. En hunds normal temperatur løber rundt 100-101 grader F.

  • Hvad er hvalpens rektal temperatur?
  • Hvilken dato fik hvalpen få hende skudt?
  • Hvor mange dage har hun gået uden at spise?
  • Er hun drikker noget vand?
  • Er hun stadig lindre sig selv, når du tager hende udenfor?

Nogle gange, når en hund modtager en vaccination kan det føles under vejr for et par dage. Men hvis denne hvalp har været virkelig sløv i mere end en dag, og ikke drikkevand heller, så en tur til dyrlægen er i orden.

Tak for spørgsmålet,

~~ Kelly

Hvalp har diarre

Jeg har en seks måneder gammel hvalp, der er halvt King Charles Cavalier Spaniel og halvdelen Shih Tzu. Indtil nu har han spist regelmæssigt to gange om dagen, men denne sidste uge, han kun spist en gang om dagen og på ulige tidspunkter. Vi bemærker han har heller ikke været så aktiv som han normalt er, og han har haft diarré de sidste par dage.

Jeg spørger mig selv, om det er noget jeg bør være bekymret og tage ham til dyrlægen, eller hvis det er bare en del af den voksende fase.

Tak ~~ Bcerdenola

Ekspert Svar

Hej B.,

Selvom faldet fra to måltider om dagen til en er undertiden en del af modning, diarré er ikke. Det er typisk et tegn på en mave forstyrret eller en mere alvorlig sygdom.

Er din hvalp stadig drikker normalt? Dette er vigtigt, da diarré kan føre til dehydrering, hvis det forekommer ofte. Jeg tror din oprindelige instinkter er rigtige, og en tur til dyrlægen er i orden. Forhåbentlig er det ikke noget alvorligt, men det er værd at lade dyrlægen undersøge ham bare i tilfælde. Prøv at øse op en prøve i en zip-loc taske, så din dyrlæge kan analysere det.

Min bedste ønsker for din hvalp er bedring ~~ Kelly

Bekymringer besøgende Om forstoppelse Pup

Min ven tog sin hvalp ud på vejen med ham, og de har været væk for omkring en uge nu. Bare i går, hunden stoppet spise. I dag er min ven bemærkede blod, når hvalpen træt til at have en skål bevægelse. Kan du fortælle mig, hvad der er galt?

~~ Laura

Ekspert Svar

Hej Laura,

Det lyder som om hvalpen er blevet forstoppet. Det kan have stoppet spise, fordi dens mave gør ondt, og blødningen kunne være fra en revne forårsaget af en skammel, der er for svært at passere.

Rejser med hunde kan være en udfordring, og din ven kan være nødvendigt at stoppe og vand sin hvalp oftere. I mellemtiden er det vigtigt at hjælpe hvalpen passere afføring. Den bedste løsning er at finde en dyrlæge i området, der kan administrere et lavement, men hvis dette ikke er muligt, bør din ven kunne finde en børns lavement i ethvert apotek. Han skal være meget forsigtig, mens administrative hensyn, og give hvalpen masser af tid til at tømme ud inden han rammer vejen igen.

Tak for dit spørgsmål, og jeg håber, din ven finder dette forslag nyttige.

~~ Kelly