Siamese Katteri Kentucky

Siamese Katteri Kentucky
Patricia McGraw og Candice Orm

LoveToknow havde fornøjelsen af ​​at interviewe opdrætter Patricia McGraw fra hendes Siamese katteri i Kentucky. Emerald Isle Farms Siamese katteri er medejer af Patricia og hendes datter, tyve-årige University of Louisville sophomore Candice Orm. Candace øjeblikket tjener som Vice President for Northern Kentucky Region Fremtidens Landmænd of America (FFA). I 2005 Candace vandt FFA national lille dyrehold pris for sit arbejde med siamesere.

Emne: Siamese Katteri i Kentucky

Patricia McGraw, ville du fortælle os lidt om, hvordan du kom ind i forretningen af ​​ynglende siamesiske katte ...

Candice og jeg er tredje og fjerde generation opdrættere af disse katte. Jeg har været involveret hele mit liv tid og så min mor og bedstemor race Siamese også. Candice har været aktivt involveret som en co-opdrætter for de seneste ti years.The Siamese er virkelig til dato den ældste kendte katterace. Den har bidraget genetisk i udviklingen af ​​mange andre eftertragtede dejlige racer af katte-en af ​​de racer, som har farve punkter såsom Himalaya, orientalsk Kort hår og mange flere. Siamese er loyale over for deres familier, meget intelligente, vokal og helt fortryllende og kongelige i deres tilstedeværelse. De har en let pleje pels og er kendt for deres meget lange levetid.

Den balinesiske (Siamese variant) er fremstillet af et recessivt langt hår gen, der er til stede i nogle af de siamesiske genetiske linier. Balinesisk har al den skønhed af en siameser, men har længere, fyldigere pels med meget blød længde ikke-måtter af hår mere til stede omkring deres hals, ben og hale. Det er vores erfaring, temperament og egenskaber er de samme som den traditionelle Siamese.

Hvor mange dronninger du i øjeblikket ejer?

I øjeblikket har vi seks modne Traditional Siamese Queens. Vi har lige for nylig beholdt to dejlige unge kvinder til fremtidige Queens, da vi er tæt på pension et par af de nuværende modne producere Queens, og vi har to Toms så godt.

Vi har kun en balinesisk dronning og en Tom, som vi vil gå på pension snart. Vi ikke længere kommer til at forfølge Balis og vil i stedet udelukkende koncentrere os om vores traditionelle Siamese.

Vi er i øjeblikket at hæve kun 4-6 kuld om året, i gennemsnit fem killinger per kuld.

Hvorfor er nogle siamesiske katte få mørkere med alderen? Jeg havde en siameser ved navn Priscilla som en ung pige, men hun var meget mørkere!

Siamese Katteri Kentucky

Siamesiske katte har tendens til at erhverve farve og skygge op til omkring fire år. Vores Priscilla er en rigtig forkælet blå punkt kvinde, der "ejer" Candice (mindst det er ifølge Priscilla univers). Jeg finder det interessant, at af de fire genetiske linier vi har hæve, to af blod linjer og deres afkom har en tendens til at favorisere / foretrækker Candice mere og de to andre blodlinjer favorisere / foretrækker mig. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg formoder fra mange, mange år tilbage deres Mommas og grand-Mommas og store-Grand-Mommas stillede som de sad på. De formentlig favoriserede husstand plejere de spiller med og sove med, og afkommet gennem generationer har fulgt denne præference ved at efterligne deres forældre og så videre. Jeg finder det ganske interessant.

Siamesere har disse større end livet personligheder. Hvad kan du fortælle os om denne race, og deres temperament?

Vores er meget familie orienteret og loyal, og yderst intelligent. De minder mig mere af en hund iført en kat jakkesæt end nogen andre katte jeg har været rundt. De er gode familiens kæledyr og god med børn, når rejst som sådan.

Hvad skal folk kigge efter, når du besøger en siameser opdræt på jagt efter en ny kæledyr? Hvad er nogle af dine krav, før den vedtager ud en af ​​dine katte?

Se efter:

 • Rengøring
 • Glade katte
 • Sundhed registreringer
 • Skriftlige kontrakter
 • En forædler, der bekymrer sig om deres killinger efter du forlader med dem
 • En opdrætter, der kan og gerne giver referencer
 • En opdrætter, der ikke huske at dele viden og erfaring

Jeg anbefaler folk gøre nogle forskning gennem bøger og pålidelige tilgængelige internetkilder, der henviser til dette emne.

Vær forberedt. Må ikke være i en fart. De gode sunde traditionelle siamesiske Opdrættere normalt ikke har killinger til rådighed 365 dage om året. Være parat til at vente på en god en, fordi de er det værd. Tilføj dit navn til deres fødsel bebudelse liste og venteliste.

Hold dig væk fra opdrættere, der:

Siamese Katteri Kentucky

 • Må ikke holde alt ren
 • Må ikke holde optegnelser
 • Har du ikke en acceptabel vaccinationsprogram
 • Har ikke meget erfaring (medmindre de har en erfaren anerkendt opdrætter mentor hjælpe dem)
 • Må ikke villigt besvare alle spørgsmål.

Gør din forskning i bøger og på pålidelige uddannelsesmæssige Internet websteder. Heldigvis er der masser af værdige kilder derude i disse dage.

Inden vedtagelsen af ​​en af ​​vores katte, kræver vi en fuldtids indendørs kærligt hjem, og folk, der kan forpligte sig til på lang sigt følelsesmæssige og økonomiske ansvar PET ejerskab. Folk skal acceptere at sterilisere / kastrere disse kæledyr, da vi ikke sælger killinger uden spay / kastrat aftale. Folk har brug for at forstå, hvad den Siamese racen er virkelig ligesom. En Siamese kan være en vokal familiemedlem, fordi han eller hun er meget kommunikative, og nogle kræver direkte opmærksomhed fra deres familie.

Bemærk venligst, at langt de fleste af killingerne, vi rejser tilladelse til boliger, som jeg kalder "tidligere ejet af Siamese". Det er mennesker / familier, der har levet med Siameser og ikke er interesseret i at leve med nogen anden race. Disse folk anerkender og værdsætter de kvaliteter af denne race. Siamese tendens til at synes at vide, "at de er royalty og særlige". Jeg formoder deres enten deres mødre gør visse af denne og / eller det er en del af deres genetiske sammensætning.

Hvad er det at arbejde så tæt sammen med din datter avl disse katte?

Arbejde med min datter er et stort privilegium og glæde. Hun er en meget omsorgsfuld og artikulere ung, og hendes integritet overstiger værdien af ​​næsten enhver person, jeg nogensinde har arbejdet with.Candice virkelig bekymrer sig om succes og kvaliteten af ​​vores avlsprogram. Hun har været involveret i det hele sit liv, og hendes engagement og erfaringer viser, at. Hvis jeg havde brug for at hyre en god hjælp til dette ville jeg tvivler på, at det samme ønske og engagement Candice bidrager kunne dyrkes fordi det allerede er indpodet i hende gennem hendes liv oplevelse med vores katte. Hun er en søgende af fortsat uddannelse og viden, er meget opmærksom på alle de sundhedsmæssige behov og velvære af vores katte. Hun er villig til at ofre personlige tid, mister søvn når det er nødvendigt at håndtere "queening" et kuld killinger eller hvad det tager at gøre det bedste job, vi kan.

Candice har har fremmet "The Traditional Siamese Breed" i hendes liv hvor det er muligt, herunder hendes FFA karriere forankringen Lokale (Courier Journal Unge Achievers Awards, 2005), og FFA National Vindende status (Small Animal Care og Produktion Entrepreneurship, 2005).

Candace Orm Aktier et par tanker på FFA

Siamese Katteri Kentucky

FFA er verdens største ungdomsorganisation, der består af mere end en halv million medlemmer, kvaliteter 7-12. Unge er stadig berettiget til at konkurrere efter gymnasiet, lige som jeg er, indtil deres enogtyvende fødselsdag eller fjerde nationale konvent. Vores organisation når ud til alle 50 stater, herunder Puerto Rico og Jomfruøerne.

Vores katteri forretning ikke ville være lige så udvidet og vellykket i sin nuværende form, hvis jeg ikke var blevet inddraget i denne organisation på grund af den nationale støtte og endeløse afsætningsmuligheder for reklame og markedsføring, som vi får tilbudt fra min succes i National FFA Organization. Denne organisation har hjulpet mig til en stor business kvinde, leder, foredragsholder og bedre person som helhed.

Den endnu større del af at være involveret i FFA er, at min mor har delt oplevelsen med mig, som har beriget vores forhold som mor og datter samt landbrug fortalere. Jeg vil opfordre de unge til at deltage i at være innovativt, og hvis det sker for at være med dine forældre (r), så jeg håber du har den succes, vi har.Du kan se flere billeder af Emerald Isle siamesere på deres hjemmeside.