Shipping: tjenesteudbyderne Tips

Fremme din Shipping Company i et åbent marked

En måde at fremme din rederi er gennem markedsoperationer websteder. Disse websteder er steder, hvor rederier og dem, der har brug for rutefart kan mødes og forhandle en pris, der er acceptabel for begge parter.

Disse websteder give dem, der har brug for en vare (r) sendt til placere en synlig og derefter potentielle bevægelige virksomheder vil stille forslag om, hvor meget de vil skulle betales for tjenesten. Den person på udkig efter et rederi vil derefter vælge et bud, og transaktionen vil blive oprettet.

Et par ting at huske på:

- Sådanne websteder opkræve en lille del af det beløb, du får, men det er nødvendigt for dem at holde deres døre åbne.

- Du kan have til at placere et bud på et lavere beløb end det, du normalt ville opkræve, men det er en god måde at få dine tjenester og rederi set af dem, der er i markedet for dem straks eller til at fylde ekstra plads på en rute, du vil tage alligevel.

- En afskiber kan være tilbøjelig til at basere mere værdi på kvaliteten af ​​den service, du vil give dem, og din samlede tilfredshed rating, snarere end at snuppe det laveste bud.

Spar penge og tid når man planlægger Trips

Når du planlægger en tur, husk at planlægge for myldretidstrafikken, og tage turnpikes når du er på en tidsplan, eller når du er i et område, hvor gassen er højere end gennemsnittet.

Hvis du rammer en by eller store by i myldretiden, kan det tage en luns ud af den tid du har afsat til at gøre din resten stopper. Populære motorveje ofte gange har stand-still trafik på toppen af ​​myldretiden, især hvis der som sket en ulykke. Prøv at tage en mindre populære motorvej hvis du befinder dig i nærheden af ​​i en stor by eller en by i myldretiden eller forsøge at undgå byer, på dette tidspunkt helt.

Turnpikes koster penge, men de kan også være en bedre løsning for dem, der er på en stram tidsplan, eller når du tager en længere, ville strækning være lige så dyrt som følge af gaspriserne i området. I disse tilfælde betalingsveje kan faktisk spare dig penge.

Du kan også ønsker at planlægge ruten, så du kan fylde op på tankstationer, der har lave gaspriser (sammenlignet med andre tankstationer i området). Du kan finde ud af, hvor disse kan være ved hjælp af et websted, såsom www.gasbuddy.com, og planlægge din tur omkring dem. Denne idé kan også hjælpe dig med at spare penge.

Planlægning Trips at spare penge & Bring i Business

Der er mange måder at planlægge en tur og forskellige ruter, som et rederi kan kortlægge hver tur.

At sammensætte en rute til følge for flere stop på den samme rejse, eller ved at planlægge alle dine stopper i en uge på to eller tre specifikke dage, kan hjælpe din rederi spare på gas (som vil spare penge), tid (som vil give du planlægge flere forsendelser om ugen), og hver time driver løn (hvilket også vil bidrage til at spare penge).

Planlægning af en bestemt rute i forvejen, vil give dig mulighed for at placere stop i en rækkefølge, der vil give dig mulighed for at få mest ud af at en rejse. Ved at spare penge, vil du være i stand til at videregive en del af disse besparelser til kunden, hvilket vil sænke dine priser og hjælpe med at få nye kunder.

Brug bannerannoncer til at fremme din Shipping Company

En måde for et rederi at tiltrække kunder er gennem brug af bannerreklamer. Disse kan placeres ved dig, ved en affiliate (som du bliver nødt til at dele en del af overskuddet med), eller via en banner udveksling på relevante websteder. Der er tre måder at sikre en placering til dit bannerannoncer:

- Send en forespørgsel til Webmasters af relaterede hjemmesider og se om de har en prisstruktur for annoncering på deres hjemmeside.
- Oprette et lille affiliate program. Dette kan kræve, at du hyre en professionel til at forvalte programmet, men du kun skal betale affiliate, når de laver en sælge. Dette vil spare penge på mængden af ​​reklamer koster parabol ud, før du ser et overskud.
- Tilmeld dig med et banner udvekslingsprogram for relevante websteder. Dette er en af ​​de få gratis markedsføring muligheder, der kan være tilgængelige for dig.

Du skal bruge bannerreklamer der Grib en besøgende opmærksomhed, men ikke en, der har en "i dit ansigt" tilgang. Endelig er det vigtigt at annoncere en forfremmelse eller rabat på dine bannerannoncer. Besøgende vil være mere villige til at tjekke dit websted og tjenester, hvis de føler, at de får en god handel.

Hvis dit ikke sikker på, hvilken form for bannerreklame markedsføring strategi vil være mere indbringende for dig, så prøv dem alle ud i et par måneder og se, hvilken en udfører bedst. Dette vil hjælpe dig med at indsnævre den rigtige løsning for din rederi.

Forgrening ud med din Shipping Company

Voksende en virksomhed kan være en vanskelig opgave for nogle nystartede virksomheder. Der er mange store rederier, der startede ud som et par personer, med et par lastbiler, på ét sted. Nøglen til din voksende opstart rederi er at forgrene ud til et nyt område, hver gang du har de økonomiske midler til at gøre det.

Som resultat kommer ind, kan du være i stand til at leje en kontorplads, købe nogle flere lastbiler, og ansætte en manager og flere bilister i et nyt område. Det bedste sted at gøre dette ville være mindst 30 miles væk fra nogen af ​​dine nuværende steder, i en stor by. Dette vil give dig et nyt område, hvor at annoncere, fremme din virksomhed, og få kunder.

Når du har flere steder, kan du begynde at kombinere dine ruter, så du kan dække de mest mængden af ​​plads med en driver. Dette vil hjælpe din rederi spare penge, der kan bruges til reklame eller til at etablere en anden placering.

Udvidelse af din Shipping Company Gennem Great Service

En af de mest effektive måder at vokse kundeunderlaget af dit rederi er at sørge for dine nuværende kunder er tilfredse med den kvalitet og service, de modtager til den pris, de betaler.

De højere et rederi satser, den bedre service en kunde kan forvente. Dette er vigtigt at huske på, når der beskæftiger sig med en utilfreds kunde.

Hvis du kan lykkes at gøre din kunde gåtur væk tilfreds med transaktionen, vil de være mere tilbøjelige til at give dig returnere forretning, næste gang de er på jagt efter de samme ydelser. Desuden, hvis de har familie, venner eller medarbejdere, der har brug for noget afsendt, vil de være mere tilbøjelige til at henvise dig til disse potentielle kunder, hvis de var tilfredse med den service, de modtog fra din rederi.