Shipping: Generel Shipping / Pakning Detaljer Tips

Antikke China og Glass

Hvis du pakning skrøbelige stykker til forsendelse, husk posthuset regel: "Hvis du kan ryste det, kan vi bryde den." Følgende procedure tager tid, men skaber en næsten idiotsikker beskyttelseslag omkring dine værdifulde genstande:

- Pak brik i små bobleplast. (Hvis det er malet, pak det ind i et lag af kraftpapir første til at beskytte finish.)

- Følg med et lag af store bobleplast. Du kan kombinere som elementer, såsom skåle, på nuværende tidspunkt.

- Pak de resulterende pakker flere gange i strækfolie, går i mindst to forskellige retninger.

- Vælg et robust kasse med mindst to inches af plads på hver side af din indpakket parcel. Tape kassen bund med to lag tape.

- Fyld bunden med et lag af emballage jordnødder. Sæt din indpakket parcel på toppen, derefter udfylde med jordnødder fra toppen. Brug kun nok jordnødder at fylde rummet - hvis du nødt til at skubbe ned for at få kassen lukket, fjerne nogle jordnødder i stedet lægge indre tryk på kassen.

- Forsegle det med to lag tape. Mærke det "Fragile" på mere end én side.

Stor møbler

Møbler skibsfart kan være dyrt og tidskrævende, men de fleste professionelle afskibere kender de bedste praksis for at transportere ulige formet og moderne stykker. Mest billige moderne møbler er lavet af spånplade snarere end træ, og er lavet til at være "flad-pakket" i adskilt stand. (Faktisk sådanne stykker har en foruroligende tendens til at falde fra hinanden, når de leveres samlet.)

Antikviteter blev dog oftest at blive sat på ét sted og holdes der. Det betyder, at flytte eller fragte dem giver særlige udfordringer. Et stykke, der ser solid og velbygget kan være af tilstrækkelig alder, at det er sårbare over for skader, når de flyttes.

I de fleste tilfælde, med mindre du er meget erfaren i sådanne sager, vil du finde det mere sikkert at hyre en professionel med ekspertise i antikviteter til at håndtere dine møbler shipping.

Typer af Shipping Boxes

En kasse er en kasse er en kasse, ikke? Ikke nødvendigvis. Brug den rigtige kasse kan gøre en stor forskel i den lette pakning og udpakning, samt sikkerheden for de overførte genstande.

For husholdningernes flytter, garderobeskab kasser - som har en bar inde på, hvilket tøj kan hænges, skab-stil - kan være meget praktisk. Strukturen af ​​kassen skal understøtte baren, så sørg for ikke at overbelaste bunden af ​​kassen med sko eller tunge genstande.

Mirror kasser, til rådighed på lastbil leje faciliteter, kan også bruges til malerier, mens super-robust bokse er tilgængelige for store eller tunge forsendelser.

Mens mange kasser kan genbruges, Undgå levering i kasser der er blevet brugt til væsker. Enhver spild i transit vil have svækket kassen. Sørg for at bruge en permanent markør for at skjule eventuelle stregkoder på kassen, for at undgå forvirring i transit.

Forsendelse hvidevarer

Før du flytter en stor apparat, skal du sørge for at måle og en ny måling apparatet og plads til at være sikker på det vil passe. Også måle eventuelle døråbninger hvorigennem det bliver nødt til at passere på vej til sit bestemmelsessted. Endelig skal du sørge der er en stikkontakt med jordforbindelse, som matcher de beslag på apparatet.

Apparater skal være godt emballeret i kasse før forsendelse. Vær særlig forsigtig med glas kogeplader. I mange tilfælde kan det være at foretrække at have en professionel træk og sende sådanne poster.

Når man arbejder med en fragt afskiber på en stor-apparat flytte, skal du sørge for du forstår, hvor langt de vil transportere apparatet - vil de forlade det på fortovet for din mor til at kæmpe ind i huset af sig selv, eller vil de bringe det i og sætte det op?

Lad ikke levering teams til Uncrate og oprette apparater uden at være der selv. Hvis apparatet er beskadiget, afvise forsendelsen og insistere på at returnere den til en ubeskadiget en.

Shipping Antikviteter

Flere mennesker er shipping antikviteter end nogensinde før, mest på grund af Internet auktion samt salg websteder, der har revolutioneret antikviteter og samlerobjekter handel.

Naturligvis ingen ønsker at modtage en antik post, der er brudt, ridset eller på anden måde beskadiget under forsendelse.

Et par tips til at komme i gang:

- Hvis du ikke er sikker på, om den har brug for endnu et lag af bobleplast, det gør.

- Vær sikker på din boks er robust. Mange pakker afskibere giver gratis kasser i populære størrelser. Hvis du skal genbruge en kasse, være sikker på det ikke oprindeligt indeholder spiritus, øl, eller ætsende væsker, som alle er ulovligt at sende. Du kan få din boks returneret til dig!

- Hvis du ryger, skal du ikke gemme dine forsendelsesomkostninger forsyninger i et rum, hvor tobak er brugt. Nogle mennesker er følsomme over for lugt og måske endda afvise et element, der lugter som røg.

Forsendelse et poolbord

Det er en dårlig idé at bare få nogle venner og en pickup truck og forsøge at flytte poolbord. At gøre dette risikerer revner skifer og popping tabellen leddene. Leje en professionel til kasse og flytte bordet kan være den bedste vej at gå.

Hvis du har erfaring til at håndtere møbler, har flere mennesker med stærke, sunde rygge, og har adgang til en lastbil, der kan bære mindst 1.000 pounds, så kan det være værd at forsøge at flytte det selv. Først måle både bordet og dens bestemmelsessted for at være sikker på det vil passe. Tag alle normale sikkerhedsforanstaltninger, såsom at bære en støtte bælte, når du løfter de tunge stykker.

Skil tabellen omhyggeligt, mærkning hvert stykke, så du ved præcis, hvor det vil gå. Fjern først de bolte, der holder skinnerne på plads, og fjern lommerne. Brug en elektrisk boremaskine med en skruetrækker bit for at fjerne skifer. Transporter skifer lodret, ikke vandret. Hvis det er nødvendigt, skal du fjerne benene.

Når din tabel er på sit bestemmelsessted, hvis det overhovedet er muligt, leje en pro til niveau og firkantet det ud, så det giver den bedst mulige spillefladen.

Forsikring af din forsendelse

De fleste afskibere tilbyder en form for forsikring, men du kan føle sig mere komfortable med dem, der også tilbyder trackingnumre og nogle garanti for godtgørelse for tabte genstande. Men luftfartsselskaber har tendens til at sætte lave grænser på deres eget ansvar.

Hvis du sender en stor mængde af værdifulde varer, kan du ønsker at købe særskilt forsendelse forsikring. Kig efter en virksomhed, der tilbyder "primære" i stedet for "betinget" forsikring - sidstnævnte dækker dig, hvis din udbyder benægter påstanden, hvilket kan efterlade dig med utilstrækkelig beskyttelse.

En række virksomheder nu findes at forsikre forsendelser lavet som en del af online-virksomheder. Sørg for at sammenligne forskellige tilbud, så tjek virksomhedens omdømme, og undersøge, om dine forsendelser kunne dækkes som en del af din almindelige virksomhed eller boligejer forsikring.

Forsendelse et kamera

De fleste kameraer kan leveres med ikke mere end samme omhu, du ville give til nogen værdifulde enhed. Men antik eller fine fotografisk udstyr kræver ekstra opmærksomhed.

Ved forsendelse en moderne kamera, skal du fjerne batterierne og hukommelseskortet, før pakning. Forsegl kameraet i en plasticpose for at holde støv og emballage fra at komme i kontakt med linser.

Hvis du sender dit kamera til reparation, mange virksomheder beder, at du får et autorisationsnummer via telefon eller e-mail, før du sender et produkt tilbage til dem. Vær sikker på at inkludere din adresse, telefonnummer og en fuldstændig beskrivelse af problemet.

Valg af et Art Shipping Agent

Nogle gange kan det være nødvendigt at sende et kunstværk, der har væsentlig betydning, størrelse eller værdi. Hvis du ikke har tillid til et sådant værk til din standard forsendelsesmetoder, kan det være værd at leje en virksomhed, der har specialiseret sig inden for skibsfart kunst.

Få flere tilbud for dette arbejde - det er dyrt nok til fortjeneste shoppe rundt, men den laveste pris kan ikke give den bedste beskyttelse til din kunst. En erfaren kunst afskiber vil være i stand til at besvare alle dine spørgsmål om Tremmekasser, pakning, klimaanlæg og kommunikation under transit.

Det kan især være nyttigt at overveje en agent for shipping kunst internationalt. Et velrenommeret kunst rederi vil være i stand til at møde andre landes krav til told, Tremmekasser, og papirarbejde.

Tips til Frequent Transportkunder

Hvis du går i gang med en venture, der vil involvere hyppige forsendelser, er det en god idé at oprette en konto hos den eller de virksomheder, du bruger mest. Nogle virksomheder vil give dig en rabat bare for at oprette en konto; andre vil give dig adgang til gratis levering.

Prøv at gå til det samme kontor eller imødegå hver gang, og opbygge et venskabeligt forhold til clerks. Ikke spilder deres tid; har din forsendelse klar til at gå, når du ankommer.

Spare tid ved at udskrive professionelle etiketter (eller mere sparsommeligt, købe en Selvfarvende stempel) med din afsenderadresse oplysninger. Også inkluderer et visitkort eller kvittering med dit navn og adresse i hver pakke i tilfælde etiketten er beskadiget.

Må ikke sjuske med tape. En kontinuerlig indhyllingsafstand pakken giver en væsentlig forstærkning til minimale omkostninger.

Grundlæggende om Shipping etiketter

Hvis du har en konto hos den amerikanske postvæsen, UPS, Fedex, eller mange andre populære rederier, kan du bruge afsenderens hjemmeside for at udskrive bar-kodede forsendelsesetiketter på din egen computer, så du sparer tid og besvær ved forsendelse counter . Du kan købe specielle etiketter til udskrivning, eller blot udskrive etiketten på almindeligt papir. Tape papir etiketter ned godt med klar tape, for at forhindre fugt i at tilsløre dine oplysninger. For ekstra beskyttelse, indeholde en kopi af etiketten inde i pakken.

Hvis du hånd-skrive en etiket, skal du bruge en stor, mørk markør, og skrive i store, tydelige bogstaver.

Vær forsigtig i notering det nærmere indhold af kasser. De fleste rederiets medarbejdere er ærlige, men hvis din pakke siger "Joe, her er det digitale kamera jeg købte dig" det kan give for meget fristelse.

Tremmekasser og boksning Møbler og kunst

Crating er den dyreste måde at transportere et stykke kunst eller møbler, men også den sikreste. Mange kunst og antikviteter afskibere vil tage sig af Tremmekasser dine brikker for dig, men hvis du er sikker på dit værk, kan du gøre det selv og spare nogle penge.

Først wrap stykket godt i en stødabsorberende materiale. Bobleplast kan være tilstrækkelig, eller du kan foretrække tæpper - ikke den slags på din seng, men særlige overdimensionerede dyner, som giver støddæmpning for store poster i transit. Du kan få disse på truck udlejningsselskaber eller fra en leverandør af bevægelige forsyninger. (Bemærk: Hold bobleplast væk fra malede overflader med et lag af papir eller stof.)

For ekstra beskyttelse, brug kraftige strækfilm til at holde støddæmperne på plads rundt om emnet.

I de fleste tilfælde behøver du ikke at opbygge et solidt træ kasse. I stedet opbygge en ramme af 1/4-inch træ eller strandboard (OSB) med en åben top og linje med en solid papkasse. Linje kassen med fast 1/2-inch polystyrenskum (du kan købe og klippe det til størrelse for hver side af boksen). Tilføj et lag af emballage jordnødder, placere din vare inde, og fyld med jordnødder. Top med et lag af polystyrenskum, derefter et lag af pap, både tapede på plads. Endelig konstruere den øverste del af kassen, og søm det på plads.

Hvis alt dette lyder som en masse arbejde, leje en professionel pakning selskab til at gøre arbejdet for dig.

Shipping Brude Kjoler og andre særlige beklædningsgenstande

Du fandt det perfekte kjole i Chicago, men du skal giftes i din hjemby i Arkansas. Hvad man skal gøre? Heldigvis vil de fleste saloner skib kjoler til out-of-town steder, ved hjælp af en speciel polstret beklædningsgenstand taske fyldt med væv og pap.

Mens denne service er meget mere pålidelig end at forsøge at pakke den kjole, kan det stadig resultere i uønskede folder. Tillad lidt ekstra tid, og omkring $ 100, for at få dit outfit professionelt presset på den placering, hvor du kommer til at bære det.

Hvis du sender vintage eller andre sarte tøj, være sikker på det er ren og fnugfri, før det får pakket. Hvis den har brug for strygning, give det lidt tid til at lufte ud for at lade nogen restfugt tørre ud før pakning.

Sørg for at bruge en vandtæt kasse (mange vintage tøj forhandlere foretrækker Tyvek feltet), som en våd boks kan forårsage blæk på etiketten til at køre og skader tøj. For maksimal beskyttelse, især for varer, der skal opbevares, få et arkiv kasse og pakke tøjet i syrefrit silkepapir.

Forsendelse Samlinger

Hvis du samler små objekter - frimærker, mønter, sport kort, etc. - før eller senere vil du står over for spørgsmålet om at flytte din samling.

En nyttig opfindelse er Riker fald først brugt af sommerfugl samlere i årtier tidligere. Disse flade tilfælde har beskyttende materiale indeni, og glas i låget. De er særligt effektive, hvis du ønsker at vise små eller flade emner efter at transportere dem, men har den ulempe at skulle pakkes forsigtigt for at beskytte glasset.

"Top hjul" er klare plast ærmer af varierende størrelser, der kan bruges til at beskytte de enkelte poster. Små antal toploadere kan pakkes ind i bobleplast og sendes i en polstret kuvert.

For større forsendelser, så prøv at finde en boks, der passer bedst til størrelse og form af den pakkede forsendelse. For ekstra beskyttelse, placere denne i en større kasse med fyldstof i mellem de to lag.

Hvornår at hyre en professionel Packer

Leje en professionel til at pakke og kasse dine antikviteter er en betydelig udgift, men det værd i nogle tilfælde.

Den første overvejelse, selvfølgelig, er værdien af ​​varen. Professionel pakkere er tilrådeligt for antikviteter, der er værd en masse penge, men også for dem, der har en stor del af sentimental værdi. Tag et øjeblik at forestille det værste. Hvis du vil blive ødelagt for at få en skramme på Great-tante Janes rolltop skrivebord eller Buddha statue dine forældre bragt fra Kina, derefter leje en pro.

For det andet, så tænk på, hvor skrøbelig dine antikviteter virkelig er. Dine gamle romerske mønter kan være værdifulde, men de er ikke så let at skade, og du kan være OK at pakke dem omhyggeligt selv. På den anden side kan der 1960 lilla Stratocaster guitar blive beskadiget i et vilkårligt antal måder. Ring til en professionel for at få det der intakt.

Sådan sender Malerier

Meget værdifulde malerier skal sendes af en professionel kunst flytter selskab, men mange værker, men elskede af deres ejere, som ikke kræver den hvide handske behandling. Heldigvis er der billigere muligheder.

Hvis det er muligt, at skibet malerier strakte og uindrammede, giver maksimal beskyttelse mod skader. I stedet rulle lærredet omkring et robust paprør, maling side i, så pak det ind i bobleplast, så indramme hele i en anden, større rør.

Hvis dette ikke er muligt - for eksempel i tilfælde af malerier om bord - du kan være i stand til at bruge en "spejl box" tilgængelig fra de fleste bevægende-forsyning butikker. Pad dette med bølgepap eller bobleplast. En anden billig løsning kommer fra Airfloat selskab, hvilket gør kasser med skumlag, som let kan tilpasses til den nøjagtige størrelse af din indrammet kunst og et beskyttende lag, der kan placeres på glas for at forhindre skader fra brud.

Når du Uncrate eller udpakke et maleri, gemme kasse eller emballage, hvis du har brug for at sende den igen.

Spar på forsendelse

Den nemmeste måde at spare penge på skibsfarten er at planlægge. Hvis du ikke har brug for det der med det samme, behøver du ikke betale ekstra for rush forsendelser eller særlig håndtering.

Den første pund enhver afsendelse er den dyreste. Når det er muligt, konsolidere flere elementer i større kasser for at spare mere.

Mange rederier, herunder USA Post Office, tilbyder nogle forsyninger gratis. Gode ​​kasser kan ofte fås gratis fra lokale virksomheder (være omhyggelig med at undgå, der anvendes for alkoholholdige drikkevarer eller farlige stoffer).

I stedet for at købe pakning peanuts, krølle op plastik indkøbsposer eller puste zip-lukning fryseposer at udfylde mellemrum omkring dine emner.

Shipping Electronics

Først placeres løse eller små dele i plastposer, forsegle dem, og (dette er den vigtige del) mærke de poser tydeligt. Hvis det er muligt, fjerne eventuelle skrøbelige dele (f.eks vakuumrør i en antik radio) og pak dem separat. Bundle ledningerne med elastik eller twist-bånd og mærke dem, hvis nødvendigt.

Hvis din brik har en stor mængde tom plads inde i kabinettet (som for eksempel i en ældre tv-apparater), løst udfylde dette rum med bobleplast.

Klip et stykke bobleplast til at passe over en glasskærm, og tape det på plads før indpakningen hele stykket i flere lag bobleplast. Når du er færdig, kan du ønsker at mærke i toppen af ​​stykket, medmindre dette er indlysende. Pack som enhver skrøbelige forsendelse.

Skal du bruge en Drop Afsender?

For dem, der nyder at sælge produkter online, drop afskibere lyde som en ideel løsning. De materiel og leverer dine produkter, og du gør salg og ordre-satsninger.

Desværre falske drop-shipping virksomheder er en alt for almindelig fidus. De tager vordende detailhandlere penge (i "medlemskab" eller "setup" gebyrer) og derefter placere ordrer med ægte drop afskibere eller distributører. Fordi disse mellemmænd tage en nedskæring af indtægterne uden at udføre nogen faktiske tjeneste, deres kunder med at finde de nødt til at opkræve højere end markedet priser.

Pas på virksomheder, der tilbyder at oprette dit websted med produkter, der vælges af dem (du bør have ansvaret for at vælge produkter, der vil sælge), og enhver dråbe afskiber, der ønsker, at du betaler et gebyr up front.

Når du tjekker en potentiel dråbe afskiber for din virksomhed, foretage nogle undersøgelser. Vil du have et tracking nummer for hver forsendelse? Er der nogen klager mod afsenderen på fil hos lokale Better Business Bureau? Hvor lang tid vil det tage dem at sende dine emner til dine kunder?

For at beskytte dig selv, kan du ønsker at bruge mere end én dropshipper og sammenligne priser og leveringstider. Bestil et par af produkter fra hver afsender selv at teste deres løfter.

International Art Shipping

Hvis du sender kunst til en anden person eller institution - for eksempel at et museum, galleri eller privat køber - begynde med at klarlægge ansvaret med personen i den anden ende. Er de villige, for eksempel for at rejse til et lager at afhente varen, eller vil du eller din speditør har brug for at transportere det til døren?

Afhængig af værdien og sjældenhed af din kunst, kan du finde det nyttigt at anvende en kunst speditør. Der er mange virksomheder, der tilbyder denne service, fra basis Tremmekasser og pakning til fuld "hvid handske" behandling med satellitkommunikation og sikkerhedspersonale. Få en række citater, før du foretager dit valg.

Hvis du vælger at transportere din kunst selv, være meget sikker på at du er klar over alle told- og dokumentationskrav til bringe kunsten ind i din destination land. Ikke at følge disse kan resultere i illustrationen forsinkes eller beslaglagt på havnen i indrejse, eller endda miste din privilegium at importere kunst ind i landet.