Shipping: Fokus på: Shippers Tips

Beskyt dig selv ved brug af en Online Shipping Company

Ved hjælp af en lille virksomhed rederiet eller enkelte udbyder, som du finder online kan spare dig penge. Men, hvordan kan du være sikker på, at den valgte leverandør ikke vil køre ud med din indbetaling og din vare?

Hvis du har fundet dit rederi gennem en åben markedsplads websted, har du en række beskyttelsesforanstaltninger muligheder for at sikre, at rederiet du arbejder med, er ærlige og troværdige.

Webstedet selv kan tilbyde deres egen beskyttelse politik for afskiberne. Kan gælde visse begrænsninger, så sørg for at læse det med småt.

Websteder har normalt et ratingsystem for deres shipping udbydere. De ratingsystemer giver dig mulighed for at læse anmeldelser fra tidligere brugere, før de træffer en beslutning.

Disse beskyttelser er på plads, så du har ro i sindet, når du bruger en lille virksomhed rederi eller person, der du finder gennem en online markedsplads.

Ved hjælp af et rederi at hjælpe med at køre din Small Business

Hvis du kører din egen lille virksomhed eller at sælge genstande via eBay, ved hjælp af et rederi, som du finder online kan være en omkostningseffektiv måde at sende dine forsendelser. Disse virksomheder tilbyder en god rabat i forhold til skibsfart kæder, og kan også være et sikkert valg.

Du kan endda få tilbud fra flere af disse selskaber og vælge den, der passer bedst med dine behov. Dette giver dig mulighed for at læse feedback og anmeldelser af et rederi, før du opretter en transaktion, og hvis du nævner i din anmodning om, at du har planer om skibsfart flere elementer på en regelmæssig basis, kan du være i stand til at få en endnu større rabat .

At finde en leverandør, som du kan arbejde tæt sammen med dig for at håndtere alle dine forsendelser vil tage en vægt ud af dine skuldre.

Konkurrencen i en åben markedsplads

En online markedsplads er en fantastisk måde at finde den form for service, du kan modtage en pris, som du har råd fra forskellige rederier. Online auktioner tillade kvalificerede og erfarne rederier til at konkurrere om dit job ved at sende finansielle bud. Disse "bud" er den pris, du vil betale for det flytter virksomheden, hvis du accepterer deres bud.

Brug af denne indstilling giver dig også mulighed for at forske et rederi anmeldelser og referencer fra andre. Disse anmeldelser vil blive offentliggjort nær hver udbydere bud, så du kan læse dem, før du beslutter dig for hvilken rederi til at ansætte.

En åben markedsplads er en fantastisk måde at spare penge på dine forsendelsesomkostninger, samt modtage personlig service fra en kundeorienteret rederi.

Fordelene ved at bruge en Shipping Model

Hvis du er bekymret for forsendelse valueable poster, eller er uklart, den bedste måde at pakke dine emner, så spørg din rederi for en forsendelse model. En forsendelse model giver tips og råd til emballering din vare på samme måde et rederi ville. Dette er afgørende for at sikre dine emner ankommer sikkert, selv om virksomheden tilbyder forsikringsdækning.

En forsendelse model vil guide dig i at bruge de emballagematerialer korrekt. Kvaliteten af ​​boksen, at du køber kan være med til at beskytte dine emner, da nogle er lavet af tungere materiale end andre. Dette vil beskytte din tegnebog, samt give dig fred i sindet.

Rating Omdømme & priser

Når leje en rederi, bør du overveje virksomhedens omdømme, sammen med deres pris. Det er vigtigt at vurdere værdien af ​​dine emner, og interviewe rederier for deres bud.

I de fleste situationer, omdømme tilsidesætter pris. Nogle elementer er dyre, og nogle er uvurderlig, så ved hjælp af en bevægende selskab med en fremragende kundetilfredshed rekord vil sikre din vare er sikkert i transit. Overvej at købe forsikring for din afsendt emner, også. Det er tilrådeligt at læse rederiets vilkår og betingelser omhyggeligt, før der indgås en forsikring mulighed. I sidste ende forsøger at spare penge, kan ende med at koste dig.

At vælge en Flyttefirma baseret på pålidelige Referencer

Når man ser for et rederi at flytte dine ejendele, er det vigtigt at vælge en virksomhed, der er ansvarlig og pålidelig, og som kan gøre arbejdet for en rimelig pris. Af denne grund er det vigtigt, at du vælger et rederi baseret på uredigerede og pålidelige referencer.

Det bedste sted at finde sådanne anmeldelser er på en Internet forum for dem, der har haft erfaringer med forskellige rederier. Du kan altid bede et familiemedlem eller en ven, der har haft en nylig bevægende oplevelse for en henvisning.

Forsendelse en stor eller usædvanlige Item

Selv om det kan være svært at finde en udbyder til at sende din store eller usædvanlige element, såsom en bil, klaver, eller husdyr gennem en forsendelse kæde, har du flere muligheder.

Der er mange små virksomheder rederier eller individuelle udbydere, der er udstyret til at påtage sig sådanne overførsler, og de kan som regel til det til en rimelig pris.

For at finde sådanne udbydere, så prøv at sætte din fortegnelse op i en åben markedsplads, hvor potentielle leverandører kan give dig et tilbud på din forsendelse, og du kan tjekke deres feedback rating. Dette vil give dig mulighed for at vælge en troværdig udbyder, som har erfaring skibsfart relaterede emner, og det vil gøre det til en pris, du kan betale.

Dette kan være en omkostningseffektiv og sikker måde at få din store eller usædvanlige element er afsendt til den placering, du har brug for.

Kom flere Shipping Citater Ved at udfylde en form

En enkel løsning på at finde et rederi til at flytte dine ejendele er at få flere citater ved at udfylde en formular. Når du udfylder de nødvendige oplysninger om din forsendelse, og krav, vil potentielle rederier ser det igen og lade dig vide, hvor meget de ville kræve at få arbejdet gjort. Ud fra disse citater kan du derefter beslutte, hvilken rederi ville være bedst for dig baseret på deres omdømme, pris og nogen garantier, de kan tilbyde.

Dette kan være den hurtigste og mest pålidelige måde at finde et rederi til dit behov. Det kræver lidt tid fra din side, da virksomheder vil komme til dig, og du kan være i stand til at finde individuelle vurderinger af de enkelte selskaber på det websted, hvor du først udfyldt formularen.

Ved at bruge denne indstilling, vil du også have kontrol over, hvor meget du betaler for at have dine emner leveret, da du vil have flere citater at vælge imellem.

Placering af et depositum på din forsendelse

Placering af et depositum på din forsendelse kan være nødvendigt for at få kvalificerede tilbud fra de bedste individuelle udbydere, som du kan finde. I modsætning til skibsfart kæder, enkelte udbydere eller små business rederier nødt til at holde alle planlagte forsendelse på deres rute for at sikre, at de gør en fortjeneste ud af turen. Hvis du annullerer din forsendelse i sidste øjeblik, kan det skade selskabet. Derfor vil mange ikke tage forsendelser, der ikke inkluderer indskud.

Hvis du lader udbydere vide, at du er villig til at foretage en indbetaling, vil dette hjælpe dig til at modtage bedre citater fra kvalificerede og erfarne rederier. Ellers kan du være begrænset til citater fra nye udbydere med ingen feedback eller dem, der har mindre end perfekt feedback, som både kan være risikabelt. Hvis du ved, at du helt sikkert vil skibet din vare, så dit sikreste valg er at tilbyde et mindre depositum.