Shark Costume Mønster

Shark Costume Mønster


En haj kostume mønster kan gøre en ilter og original kostume til Halloween, dress-up spil, eller andre lejligheder. Kids ofte gerne et kostume, der er lidt anderledes og på den eventyrlystne side, og en haj sikkert passer regningen.

Shark Costume opskrifter til børn

Børn i alle aldre er fascineret af havet og havets liv, og en haj kostume kan være en sjov måde at nyde den fantastiske verden af ​​havet. Tjek større mønster producentens hjemmesider for nye kostume mønstre, eller søg auktion og videresalg sites som iOffer og eBay for vintage haj mønstre så godt.

Burda Shark og Fish Mønster

Burda mønster 2436: Denne kostume mønster fra europæisk mønster selskab Burda tilbyder yndig haj og tropiske fisk mønstre. Disse buksedragt stil kostumer er perfekt til køligere om. Hajen af fisk kan bruges alene - eller overveje dette mønster for et par søskende som figurer fra Disneys Find Nemo Dette mønster er vurderet let..

Vintage Butterick Shark Costume

Vintage Butterick Pattern 6386 indeholder en sød åben mund haj mønstre, såvel som tiger, bat og dinosaur mønstre.

Enkelhed Shark Mønstre

  • Enkelhed mønster 4926 er faktisk en fisk dragt, men kan modificeres til at være en haj hoved. Dette mønster revideret som på den vanskelige side, men et stort projekt for avancerede kloakker. Den store, lyse slip-over skum hoved design er sikker på at gøre ethvert barn glad.
  • Vintage Simplicity Costume Mønster 0629 har et stort hoved haj mønster modelleret efter 1994-1995 animerede serie "Street Sharks".

Sørg for at tjekke dimensionering information grundigt for vintage eller udsolgt kostume mønstre, inden de køber, da de kan være forskellige fra moderne dimensionering. Brug de specifikke anbefalinger mønster til at bestemme det bedste materiale. Store haj farver omfatter blå, grå og mørkegrå.

Opret din egen Shark Costume

For dem, der ikke praktisk med en symaskine, med lidt snilde kan du stadig oprette en stor kostume mønstrede efter en haj.

Sweat Suit Shark

Byg en simpel kostume med sæder baseret på disse nemme haj kostume instrukser fra Stretcher.com er billigt Halloween kostume side. Bonussen er, hvordan økonomisk dette kostume er så godt!

For en endnu enklere design, simpelthen don grå sveder og tilføje aftagelige hajfinner, som findes på Oriental Trading Company. Eller brug en haj maske eller tilbehør til at fuldføre kostume.

Shark Attack Victim

Hvad er gorier end en frygtindgydende haj? En haj-angreb offer! Dette kostume kan ikke være egnet til yngre børn, men kunne være en mulighed for ældre børn, teenagere og voksne. Denne kreative kostume kan gøres ganske enkelt med gamle tøj og nogle falsk blod. For at skabe denne kostume, brug gammel eller genbrugsforretning rippet tøj og sprøjt eller dryp falsk blod strategisk omkring ensemblet. Dette kan også være en sjov hjemmelavet Halloween kostume for par - brug et mønster til at gøre en haj kostume til én person, og den anden person kan være offeret. Da voksne kostume mønstre for hajer kan være vanskeligere at finde, du et oprette dit eget mønster ved hjælp af simple no-sy materialer såsom filt, eller købe en haj eller maskot kostume fra en forhandler.

Du kan også ændre en haj kostume mønster for at gøre det til en offer kostume ved at knytte gamle jeans og sko til munden område af haj til at gøre det ud som om hajen er synke dens offer.Shark kostumer mønstre er ikke altid nemt at finde, men med lidt søge et passende valg kan være til rådighed. Eller blot bruge din kreativitet og nogle billige tilbehør til at skabe denne sjove og originale kostume.