Sexy vinter sko

Sexy vinter sko

Den bedste af Sexy vinter sko

Hvad er det ved sexet vinter sko, der gør du føler sofistikerede, varm og helt i live på trods af den kolde luft og de dystre grå himmel? Det er svært at sætte fingeren på, men det er nemt at finde de sko, der vil gøre det!

Støvlerne

Støvler er altid indbegrebet af sexede vinter sko. Du kan ikke hævde at have den mest sexede vinter sko garderobe tænkelige uden en misundelsesværdig udvalg af støvler. Her er et par ting at huske på:

  • Enhver højde går. Men højere støvler er bedst til at holde dig varm. Prøv knæ høje støvler til den optimale kombination af komfort og varme. Hvis du føler dig lidt vilde, glide på et par Lårlange dem.
  • Sort er stadig stor til vinter; det ikke gå ud af stil med udgangen af ​​efteråret. Køb en god, uden besvær, Flade sko par sorte støvler, og du vil takke dig selv mindst en gang om ugen i hele den kolde tid. Som en ekstra bonus, vil de stadig være i stil næste år. Sorte støvler aldrig falme fra modescene.
  • Lilla nuancer og nuancer er i dette år, så hvis du ønsker at spendere, finde en tekstureret par med en kile hæle, i en farve du normalt ikke ville se på et par sko. Det er ikke tarvelige - det er trendy og sjovt - og det er hvad splurging handler om.

De Dressy Shoes

Medmindre du bor i syd, har du sandsynligvis ønsker at forlade disse stilethæl sandaler derhjemme. Du vil have dem pakket væk, sikker og forsvarlig, afventer de første grønne blade og antydninger af græs toppet fra under sneen og isnende slam. Hvis du vil være at gå uden for en meget, vælge en stabil, tykkere hæl i modsætning til stilethæle, medmindre du går efter virkelig kort stiletter. Selv da, er det bedst at have den mest trækkraft, du kan få, og den mest balance. Jorden er klæg og glat ganske ofte, takket være den grimme vintervejr.

Sexy vinter sko er ikke det samme som sexet sommer sko, det er helt sikkert! Du kan stadig se varm når det er koldt udenfor, selv om. Bare holde din sikkerhed i tankerne. En ting du kan gøre, hvis du dø for at bære din høje, sexede sko, og det er væmmeligt ud, er sat på nogle uggs. Kom til hvor du skal hen, og derefter glide på din dressier sko.

Afslappet vinter sko

Sexy vinter sko i afslappede omgivelser er meget simpelt. Pointen er at holde dine tæer dækket, så de ikke fryser. Mens træsko og muldyr ikke skrige sexet, kan du blive overrasket over nogle af dine andre muligheder. Her er et par:

  • Den DKNY Gwen i Kasena (lyserød) eller militært udstyr (dæmpet olivengrøn)
  • Michael Michael Kors Fairbanks High Belted Clog i sort eller brun

Hvor handler du

Generelt overalt fra Payless til Nordstrom vil bære sexede vinter sko. Du kan også shoppe online på følgende steder:

  • Zappos.com
  • Overstock.com
  • Shoes.com

Sexy vinter sko er overalt. Bare holde øjnene åbne for sjove teksturer og farver, samt praktiske stilarter, der vil vare dig for år.