Sexy Håndlavede Kostumer

Sexy Håndlavede Kostumer


Sexy håndlavede kostumer kan spare dig tid og penge uden at ofre andet blikke. I stedet vælger en butik købte ensemble, være kreativ med disse lokkende idéer, der passer næsten ethvert budget.

Fordele ved Sexy Håndlavede Kostumer

Uanset om du ønsker at krydre dit kærlighedsliv eller vise din flirtende side ad kostumebal, sexede kostumer er altid et populært voksen valg. Hvis du overvejer at købe en pre-made kostume, vil du ikke få problemer opspore en lang række sexede tema dragter på internettet. Mens der er intet galt med at vælge en premade kostume, hvis du virkelig ønsker at blænde i en brugerdefineret ensemble, overveje følgende fordele ved at gøre en sexet håndlavet kostume:

 • Kvalitet materialer: Kostume fabrikanter ofte vælger de laveste omkostninger materialer ved beregningen sexede kostumer. Polyester og skratter blonder er normen for off the rack dragende design. Hvis du ønsker en mere dekadent og luksuriøse stykke, vil en håndlavet sexet kostume giver dig frihed til at lege med farver, begreber og tekstiler til din smag.
 • Korrekt dimensionering: Standard kostume dimensionering varierer fra producent, hvilket gør sexet kostume designs endnu sværere at opnå en perfekt pasform. Dine chancer for at finde en ordentlig pasform er langt større, når du handler i lingeri stedet kostume afdelinger.
 • Smart investering: I modsætning til "slid en gang" mentalitet de fleste kostume indkøb, sexet lingeri, der står i for kostume slid kan genbruges og returneres til dit lingeri skuffe, vil det vil tjene dine behov med respekt for dit budget.

Sexy Idéer

Sexy Håndlavede Kostumer
Vis din sexede side!

At samle et par sexet ideer fra din pre-exsisting lingeri er nemt. Overvej nogle af de mest populære sexede tema ideer og være kreativ. Følgende sexede kostumer er sikker på at behage!

 • Sexet sygeplejerske
 • Playboy bunny
 • Devil
 • Fransk stuepige
 • Dominatrix

De fleste af de ovennævnte kostume idéer kan begynde med et par lingeri hæfteklammer. Tjek din lokale fint lingeri butik for korsetter, bamser og chemiser, fladere din krop type.

 • Sygeplejerske kostume: Hvis du vælger en sygeplejerske kostume, kan en monteret hvid skjortekjole parres med hvide netstrømper og en bustier bh for at tilføje kurven og appellere.
 • Devil ideer: En djævel kostume er nemt at lave med sexede røde lingeri hæfteklammer. En blonde-up sexet korset kan parres med røde dreng trusser og røde netstrømper til en varm ensemble.
 • Sexy Bunny: Playboy Bunnies er nemt at oprette, selvom du mangler grundlæggende håndværksmæssige færdigheder. Bare parre en lys fluffy lyserød hale til en hvid bamse og tilføje nogle elegance med et par hvide højhælede plateausko.
 • Dominatrix: Hvis du beder læder og blonder, kan en sexet domina udseende være perfekt. Hvis du vil starte, købe flydende latex eller læder bustiers og korsetter. Par med sorte fishets, en ærbar ansigtsmaske, og en legende pisk!

Finpudsning

Sexy kostumer, herunder håndlavede sort, stole på masser af klokker og fløjter at tilføje efterbehandling suggestive touch. Hår skal stylet i en sexet måde, hvad enten det er med masser af backcombing og løse bølger, eller simpel, lige og chic. Kosmetik bør også tilføje et lag af drama til dit look, så er du velkommen til at Dapple i forskellige makeup teknikker, herunder katten øje og en pouty læbe stilarter.

Sexy kostumer er en fornøjelse at have på og endnu sjovere at skabe. Brug lidt tid raiding din lingeri skuffer og velkommen til at top ethvert outfit med en fjer boa, hvis det ønskes. Mens sexede udseende er mest populære omkring Valentinsdag, hvorfor begrænse dig selv til kun én dag af sjov? En skuffe propfyldt med lingeri basics og legende legetøj er sikker på at antænde din kreative ønske uanset hvad den lejlighed!