Sexaholics Anonym

Sexaholics Anonym


Sexaholics Anonym? Er det for real? Ja, det er-og der er kapitler i hele USA og rundt omkring i verden. Sex afhængighed er et reelt problem, og SA er et sted, hvor narkomaner kan få hjælp.

Sex Addiction

Sexaholics Anonymous definerer en sex narkoman som en, der "har mistet kontrollen, ikke længere har magt valg, og er ikke gratis at stoppe." Sex misbrugere føler begær, hvordan narkomaner føler en trang til deres stof.

Koncernen er ikke et sted for folk, der er simpelthen seksuelt promiskuøs. Ifølge deres litteratur, der er en forskel mellem den person, der ønsker at fortsætte med at være promiskuøs uden at blive kontrolleret af den og den person, der indser, at han eller hun har udviklet et problem, der skal stoppes.

Hvad er Bag Addiction

Ifølge Sexaholics Anonymous, for mange mennesker afhængighed stammer fra en følelse af usikkerhed eller utilstrækkelighed. Den "høj" af et seksuelt møde-eller, for nogle, blot onani-bringer en midlertidig følelse af forbindelse eller magt, men i sidste ende forlader narkoman følelse skyldig, angerfuld, og tomme.

Gruppen mener, at usunde seksuelle møder baseret på begær, fantasi, eller afhængighed styrke misbrugerens problemer, og kan faktisk ødelægge hans eller hendes evne til at have intime relationer.

Den Goal

SA forsøger at hjælpe medlemmerne afdække årsagen til deres sex afhængighed, lære at håndtere de underliggende problemer, og tilgang sex på en sundere måde. Der er en stærk vægt på monogami.

Tilgangen omfatter hjælpe misbrugere til at blive fortrolig med sig selv og andre, gøre det godt igen med dem, de har ondt, tilgive dem, der har såret dem, og lære at give og modtage kærlighed.

The Steps

Ligesom andre inddrivelse programmer, Sexaholics Anonymous bruger tolv trin for at vejlede medlemmer. De er tilpasset, med tilladelse fra den anonyme Alkoholikere trin, selv om grupperne ikke er tilknyttet. Medlemmerne forventes at afslutte hvert trin som en del af helbredelsesprocessen.

Specifikt Om Sexaholics Anonym

Medlemskab er gratis. Møde har ingen faglige ledere. Enhver, der indrømmer at have en sex afhængighed og anfører et ønske om at holde op med lusting og bliver seksuelt ædru kan blive medlem. De kan forblive anonym, hvis de ønsker. "Sponsorer," Folk, der er ved at komme med koncernens hjælp, hjælpe nye medlemmer. Små donationer til at holde gruppen kørende anmodes men ikke påkrævet.

SA kan ikke være for alle. Ligesom Anonyme Alkoholikere, deres andet trin kræver "at tro, at en magt større end os selv kunne give os vor sunde fornuft." Henvisninger til at dreje sit liv over til Gud ske flere gange. Også SA beder medlemmerne om at afholde sig fra enhver sex, undtagen måske med en ægtefælle, under restitution. Og de specifikt, at de definerer ægtefælle som det modsatte køn partner i et ægteskab mellem en mand og en kvinde.

Nogle værktøjer til overvindelse Lust

SA foreslår følgende værktøjer til at hjælpe medlemmerne med at overvinde deres afhængighed:

  • Ærlighed. Medlemmerne anmodes om at dele sandheden om deres handlinger med andre medlemmer og med de vigtige personer i deres liv.
  • Undgå udløser. Medlemmerne opfordres til at tænke over de ting, der udløser deres begær. Dette kan omfatte at se film, se på billeder i magasiner, surfe på internettet, eller opholde sig bestemte steder. Når udløsere er identificeret, bør de undgås, mens personen arbejder på bedring.
  • Bøn. SA foreslår nogle enkle bønner, såsom at bede Gud om at velsigne den person medlemmet lusting efter.
  • Sponsorering. En sponsor, der kan stadig være i bedring, og faktisk har en sponsor af hans eller hendes egen, kan hjælpe et medlem blive på sporet.

Er du en Sex Addict?

Du kan finde en 20-spørgsmål test på Sexaholics Anonymous hjemmeside. Spørgsmål omfatter:

  • Har du nogensinde troede, du havde brug for hjælp til din seksuelle tanker eller adfærd?
  • At du ville være bedre stillet, hvis du ikke holde "give efter"?
  • At sex eller relaterede stimuli styrer dig?
  • Har du nogensinde prøvet at stoppe eller begrænse gør, hvad du følte var forkert i din seksuelle adfærd?
  • Har du ty til sex for at undslippe, lindre angst, eller fordi du ikke kan klare?

Møde steder er noteret på SA hjemmeside. Som hovedregel, kun mennesker, der er virkelig interesserede i at søge hjælp er velkommen på møderne. Andre, herunder terapeuter, studerende, familiemedlemmer og medlemmer af medierne, ringe til det lokale kontor for information. Nogle grupper vil arrangere møde med medlemmer, der har meldt sig til at svare på spørgsmål om sex afhængighed og omkring SA.