Sequoia

Sequoia


'' 'Se Redwood for aktuel information om Rødtræ og Mammuttræ. '' '

Fra den victorianske Gardener

Sequoia - Enorme kegle-bærende stedsegrønne træer i Stillehavet kyst Nordamerika, bare hårdfør nok til at være genstand for en lang række eksperimenter i England, langt fra en succes, enten fra et kunstnerisk eller de fleste andre synspunkter. I nogle af de bøger, det siges, at disse store træer let formeres ved stiklinger indsat under glas i efteråret, men vi ville tigge alle aldrig at plante noget træ af den art, undtagen fra frø.

Relaterede Planter

Big Tree

Big Tree (Sequoia Gigantea) - En kolossal træ i sit eget land, bebo det meste, i spredte grupper eller lunde, de californiske bjerge for en afstand på over 250 miles i længden, eksisterende træer er over 300 meter høje. Ingen træ nogensinde introduceret har ophidset så meget interesse eller været genstand for så megen kostbar eksperiment i dette land. Det lykkes godt i forskellige distrikter, men er dårligt behandlet som "fastsat" i "prøve" måde. Den rigtige måde er at plante den skov mode-Say ved 5 meter fra hinanden-med Larch mellem, der skal skæres ud i god tid, at det store træ fortyndes som årene gik. Syn., Wellingtonia gigantea.

Red Wood

Red Wood (Rødtræ) - En ædel stedsegrønt træ, trives noget bedre i England end det store træ, men plantet som det normalt er i sig selv, er det ofte splittet om ved slud storme i vores klima, som er så meget anderledes end for dens hjemland. Stadig det vokser hurtigt i gode gratis jord, og er værd at prøve dyrkes i et træ eller lund, så træerne kan husly hinanden. Ly lunde eller skove det ville give god træ i hurtig tid, da det er en meget hurtig producenten. Coast række W. America. Syn., Sumpcypres sempervirens.