SEO: Korrekt Sammenkædning Tips

Generer kvalitet indgående links

Kvalitet indgående links kan have en betydelig effekt på din placering på søgemaskinerne. De fleste af søgemaskinen algoritmer placere en vis værdi af mængden og kvaliteten af ​​indgående links, der peger i retning af dit website. Rangordningen af ​​hjemmesiden, hvor der er et link til din hjemmeside faktorer i mængden af ​​vægt, at søgemaskinen steder på denne indgående link ved fastsættelsen din rang. Kontakt til hjemmesider, der supplerer, men ikke konkurrerer med din hjemmeside og foreslå et link udveksling er en måde at opnå kvalitet indgående links. Denne symbiose giver jer begge en indgående link, der kan hjælpe dig med at øge din søgemaskine placeringer.

Undgå Broken Links i at optimere din hjemmeside

Brudte links på dit websted kan have en skadelig virkning på din søgemaskineoptimering (SEO). Et vigtigt skridt, der bør tages i at optimere din hjemmeside er at teste alle de links på dit websted for at sikre, at de fungerer korrekt. Der er to hovedårsager til, at brudte links kan have en negativ indflydelse på din placering på søgemaskinerne. Brudte links er meget frustrerende for besøgende. Besøgende kan overse en eller to brudte links på dit websted, men hvis du har mere end at de sandsynligvis vil forlade dit websted hurtigt. Søgemaskiner vil typisk automatisk afslutte din hjemmeside efter de møder deres første brudt link. Hvis dette sker på et tidligt side af din hjemmeside søgemaskinen kan ikke kravle størstedelen af ​​din hjemmeside.

Må Indsend dit websted til mapper

Ved at optimere din hjemmeside er det værd at indsende dit websted til mapper som Yahoo! og DMOZ. Disse mapper kan have en betydelig effekt på din søgemaskine optimering. En måde, de kan hjælpe dit website er gennem den øgede trafik, de kan give. En anden måde at indsende til mapper er en fordel er, at en notering i en af ​​disse mapper vil gøre det muligt for søgemaskiner at indeksere dit websted.

Skaber et Sitemap

En af de dos af søgemaskineoptimering (SEO) omfatter oprettelse af et sitemap for dit websted. Et sitemap er hovedsagelig en liste over alle siderne på dit websted. Grunden en sitemap er vigtigt for SEO er det giver søgemaskinen til at gennemgå alle de sider på dit websted hurtigt og effektivt. Der bør dog sikres, at sitemap ikke indeholder brudte links. Brudte links kan resultere i søgemaskinen afslutter dit websted, før kravle resten af ​​siderne.

Deltag ikke i Link Farms

Den vægt, der lægges på indgående links af søgemaskiner fået mange website ejere til at deltage i link gårde i et forsøg på at styrke deres placeringer. Denne teknik er ikke så effektiv, som det lyder. Dette skyldes, at mange søgemaskiner vægt indgående links baseret på kvaliteten af ​​hjemmesiden give linket. Link gårde betragtes ikke kvalitet hjemmesider af søgemaskiner og derfor er disse indgående links vil være meget mindre nyttigt end links fra andre top ranking hjemmesider. Indsende dit websted til link gårde kan være utroligt tidskrævende og ikke høste betydelige fordele i rankings.

Indsend dit websted til mapper

Indsende dit websted til mapper som Yahoo! og DMOZ kan være meget nyttigt for søgemaskineoptimering (SEO). Under dit websted er opført på disse mapper i høj grad kan øge web trafik til dit website. Derudover forelægge disse mapper sparer dig involveret i at indsende dit websted til søgemaskiner ressourcer. Der er ingen grund til at indsende din hjemmeside til søgemaskiner, hvis du allerede har afgivet det til mapper. Notering på disse mapper vil resultere i dine hjemmesider blive gennemgået og rangeret af søgemaskiner.