Sensei Diet Program

Sensei Diet Program
Dr. Robert Schwarzberg

Det Sensei kost program er som at have en personlig kost coach direkte på din computer eller mobiltelefon. Ordet Sensei er japansk for lærer. Det er en nøjagtig betegnelse for denne meget unikke vægttab program. Få flere oplysninger i følgende interview med Dr. Robert Schwartzberg, formand for Sensei, Inc.

Den Sensei Diet Program

For nylig LoveToKnow kunne tale med Dr. Robert Schwartzberg af Senei Vægttab om hans unikke kost program. Han ikke alene delte hvordan hans program virker, han tilbød også nogle nyttige tips til at hjælpe Dieters se succes.

Interview med Dr. Robert Schwartzberg

Om Sensei

Hvad er Sensei kost program? Sensei er en helt ny tilgang til langsigtet vægttab. Det kombinerer den nyeste teknologi med gennemprøvede vægttab og adfærdspåvirkning strategier til at hjælpe folk med at nå deres vægttab mål. Sensei bemyndiger og uddanner brugerne at udvikle sunde vaner, som varer hele livet.

Det er som at have din egen ernæringsekspert og sundhed coach ved hånden, der leverer tilpassede måltid planer, ugentlige indkøbslister, mål sporing og motiverende support lige til din computer og mobiltelefon.

Sensei blev dannet i 2005 med fokus på sundhed og wellness løsninger. Sensei udøvende team består af erfarne fagfolk inden for trådløs teknologi, adfærdspsykologi, medicin, ernæring og softwareudvikling.

Er det en erstatning for andre kost programmer?

Ja, Sensei er en omfattende vægttab program. Sensei Programmet opretter en personlig plan, der giver alle de værktøjer, du har brug for at nå dit vægttab mål under hensyntagen til personlige præferencer, behov og daglige livsstil.

Du vil ikke have at tælle point eller købe boxed måltider med vores program. Sensei passer perfekt ind i din dag ved at tillade dig at spise, hvad og hvor du gerne samtidig med rådgivning og støtte undervejs. Sensei giver dig selv frihed til at spise på fastfood og sidde ned restauranter, der giver dig de sundeste muligheder, plus tips til bestilling.

Hvordan kan det forbedre andre kost programmer?

Sensei er personalisering og fleksibilitet gør det til en fantastisk tilføjelse til enhver kost program. Det tager gætte arbejde ud af planlægning ved at give ugentlige menuer og indkøbslister. Tilpassede Sensei underretninger bliver sendt direkte til din telefon for at tilskynde sundere valg én måltid ad gangen. Næste generation motivation, når og hvor du har brug for det baseret på dine mål og udfordringer.

Hvordan var det udviklet?

Sensei blev udviklet af et team af læger, ernæringseksperter, adfærdsmæssige psykologer og software ingeniører med det mål at skabe innovativ løsning til sundhed og velvære, omdanne din mobiltelefon og pc i en personlig coach, en sensei.

Hvad er fordelene ved at bruge Sensei?

  • Sensei skaber en personlig plan baseret på personlige præferencer og livsstil.
  • Sensei fremmer langsigtet succes gennem livsstilsændring. En ændring, der opstår som en del af oplevelsen af ​​at have sunde, attraktive menuer og fremme af en sundheds coach når og hvor du har brug for det.
  • Sensei hurtigt tilpasser sig planlægge ændringer eller uventede trang, så du kan. Du kan erstatte enkelte fødevarer, måltider, tjekke din indkøbsliste og mere på din telefon eller computer når som helst.
  • Sensei giver dig frihed til at spise ude på restauranter, lave mad derhjemme eller finde den rigtige køkken i lufthavnen. Sundere livsstil for os er lidt sundere version af hvad du kan lide at spise og gøre.
  • Sensei er en langsigtet løsning. Med dette program, du lære de sunde vaner, store måltider, du har brug for at tabe sig og holde det ud for et helt liv. Ikke mere yo-yo slankekure eller magiske piller. Sensei er en reel plan for virkelige mennesker.

Hvor lang tid tager en person er nødt til at forpligte sig til dette program?

Sensei er ikke et hurtigt fix eller fad kost. Vi ønsker, at du mister vægt og holde det ud. Det tager tid at ændre vaner, der fik dig til at tage på i vægt i første omgang.

Derfor opfordrer vi brugerne til at gøre et minimum af en tre måneders engagement i programmet. Hvor længe de har brug for at blive på programmet afhænger også deres personlige mål, hvor meget vægt de skal tabe og hvor meget støtte, de har brug for, når de har tabt vægt.

Brug Sensei

Er Sensei overkommelig? Sensei er ikke kun overkommelige sammenlignet med andre populære vægttab programmer, men vi har taget omkostningsbesparelser et skridt videre med vores budget venlige program. Denne mulighed omfatter sunde, lækre måltider designet med fokus på prisbevidste ingredienser, shopping tips og fleksibilitet, der giver dig mulighed for at drage fordel af kuponer og gemme tilbud. Spar over 20 procent på din månedlige købmand regningen.

Er det svært at bruge?

Hvis du ved, hvordan man bruger en computer, du kan bruge Sensei. Når du tilmelder dig online, er information og interaktive beskeder sendt direkte til din mobiltelefon og deltagelse er et klik væk.

Hvilke fødevarer er på planen?

Alle Sensei måltid planer er baseret på sund mad valg, som er let tilgængelige. Ingen dyre boxed måltider, kosttilskud eller kost fødevarer kræves på dette program. Uanset om du spiser ude, få fastfood eller lide at lave mad derhjemme, Sensei tager din livsstil og præferencer i betragtning.

Er det svært at følge, mens fodring en familie?

Fordi Sensei plan er baseret på sund mad valg, som er let tilgængelige, kan alle nemt følge denne plan og brødføde familien. Du kan endda forberede hvad du spiser for din familie med vores store udvalg af måltider og opskrifter. På den måde alle spiser sundere!

Kost tips

Hvilke tip kan du tilbyde at hjælpe folk holde sig til deres kostvaner?

  • Vælg en kost, der passer til dine behov og livsstil. Hvis din kost er arbejdskrævende eller svært at følge du vil være meget mindre tilbøjelige til at holde sig til det.
  • Stop tænke over det som en kost og vedtage din nye sunde vaner som en livsstil.
  • Find support. Trække på hjælp fra en ven eller coach til at holde dig motiveret og på sporet.
  • Gå let på dig selv. Du har ikke få vægten natten over så skære dig selv nogle slæk når det kommer til at miste det. Fokus på mindre mål (måske bare miste 10 procent af din nuværende vægt til at starte) og fejre dine succeser undervejs.
  • Tillad dig selv en "snyde dag" om ugen. På denne dag kan du forkæle dig selv med dine livretter (i moderate mængder), så du ikke føler frataget efter din sund kost plan for resten af ​​ugen.


Hvis du leder efter en ny kost program, giver Sensei kost program en chance. De tilbyder endda en gratis to uger forsøg på deres hjemmeside. LoveToKnow takker Dr. Schwartzberg for at tage sig tid til at diskutere hans kost program.

.