Senior rejsegrupper

Senior rejsegrupper


For pensionister, der har ventet for deres gyldne år for at rejse, senior rejsegrupper tilbyder en række fordele socialt såvel som økonomisk.

Senior Rejser Grupper med Purpose

For enlige eller enker seniorer, senior rejser grupper giver muligheder for at møde andre i deres aldersgruppe, der holder samme interesser. Men rejsegrupper for seniorer er meget mere end en måde at møde folk. De giver muligheder, der appellerer til en bred vifte af interesser fra at lære ture til adventure rejser og frivilligt arbejde muligheder.

Learning Tours

For dem, der tror, ​​du er aldrig for gammel til at lære, eller nyde rejser til forfølge en interesse eller hobby, læring ture giver unikke rejseoplevelser.

The Road Scholar program, tidligere kendt som Elderhostel, Inc., giver mindre grupperejser i USA, Canada og internationalt. Programmer omfatter alt fra udendørs eventyr-type ture til krydstogter, tog treks, historiske undersøgelser eller besøg nationalparker. Tjek deres rejse hjemmeside for det fulde spektrum af valgmuligheder.

For dem på et begrænset budget, AARP foreslår at drage fordel af gratis vandreture findes i en række byer i USA såvel som i udlandet. Disse ture er ledet af lokalbefolkningen, der kan give interessante detaljer at turister ikke vil høre andre steder.

Ture omfatter, såsom:

 • Global Greeter Network: Touring Chicago, Houston og New York sammen med byer i Australien, Canada, England, Frankrig og Holland
 • Sandemans New Europe: gratis vandreture ledet af lokalbefolkningen i Amsterdam, Berlin, Bruxelles, Dublin, Edinburgh, Hamburg, London, Jerusalem, Madrid, München, Paris, Prag og Tel Aviv
 • The Learning Medlemsvurdering: Lær et sprog, mens nedsænket i kulturen med 50-plus programmer fra The Learning Traveler

Senior Group Adventure Travel

Masser af store årgange aldre 50 og derover vil ikke kun rejse med en gruppe mennesker i deres aldersgruppe, men også ønsker deres rejser at være eventyrlystne. Dette kan omfatte aktiviteter, der er vand-relaterede, såsom: kajak, kano, fiskeri og rafting, eller kan omfatte at tage i kulisser med en vandretur, ridning på hesteryg eller en anden fysisk aktivitet. Det vigtige ting at overveje, når du rejser med en højtstående gruppe på et eventyr som dette er, at du bliver nødt til at være i moderat god fysisk form. Du kan finde en række ressourcer, der leverer eventyrlystne grupperejser for seniorer. Her er et par af dem:

 • 50 plus Expeditions
 • Ældste Treks
 • Row Adventures
 • Gåture the World

Senior frivillige ferier

Mange seniorer frivilligt i deres samfund, men ikke alle er opmærksomme på mulighederne for at arbejde frivilligt på ferien. En række projekter og agenturer har en historie af langsigtede projekter perfekt for seniorer til at bidrage med deres kompetencer og tid på ferien:

 • American Vandring Society
 • ERIK Pop Holidays
 • Rejs med en udfordring

At finde den rigtige Travel Group

En række faktorer skal tages i betragtning, når du vælger den rigtige rejsekoncern for dig. Først, hvis du ønsker at rejse med seniorer, vil de første kriterier være at overveje grupper bestående af personer 50 år og ældre. For det andet, vil du ønsker at afgøre, hvad der er vigtigt for dig, når du rejser. Dette kan omfatte ting som dit budget for turen, samt hvad du ønsker at gøre på din ferie, og hvor du vil hen. Når du planlægger, at poster overveje omfatte:

 • Fri tid til rådighed vs. planlagte aktiviteter
 • Sværhedsgrad af og tempoet i, aktiviteter
 • Høje ende, altomfattende vs. budget ture

Fordele ved rejser som en gruppe

Rejser som en gruppe har en række fordele. Grupper kan spare penge på transport og hoteller og ture er en fantastisk måde at møde andre seniorer. En anden fordel ofte overses, er sikkerheden gav, når de rejser som en gruppe. For eksempel ture kræver forskellige niveauer af fysisk formåen. Gruppe rejseledere vil gøre sværhedsgraden kendt for grupper, disse oplysninger ofte er overset for dem, der rejser på egen hånd.

Planlæg Ahead

Ligegyldigt hvilken slags gruppe, du beslutter dig for at rejse med, er det vigtigt at planlægge i god tid før de forlader. Hvis du har særlige behov, kan du kontakte rejsekoncern koordinator for at finde ud af, om turen eller turen kan imødekomme dine behov. For information om tilgængelighed, når de rejser, besøg Access-stand Travel Source at se, om de områder, du planlægger at besøge, kan imødekomme dine behov. Hvis du aldrig har rejste med en gruppe, kan du overveje en højtstående rejse klub for at gøre processen lettere. Når du får information om en gruppe, læse litteratur, herunder det med småt, og sørg for at tjekke med Better Business Bureau for at være sikker på den gruppe, du har valgt, er hæderlige.

Nyd din ferie

Planlægning af din rejse godt vil sikre, at ferie er ikke kun sjov og informativ eller eventyrlystne, men også afslappende og energigivende samtidigt. Ture, der går ud uden en hitch forlade dig fri til at nyde hvert minut af hver aktivitet.