Senior Lejligheder i San Francisco

Senior Lejligheder i San Francisco


San Francisco, med sine travle gader og livlige kulturelle seværdigheder, god offentlig transport og let gågader er en stor by at tilbringe de gyldne år. Byen kan prale af mange højtstående samfund i hele dens forskellige kvarterer. Boliger til uafhængige seniorer spænder fra luksus højhus lejligheder og ejerlejligheder til overkommelige boliger for dem på et stramt budget. San Franciscos bestand af højtstående boliger muligheder er bred nok til at passe de fleste menneskers behov.

Højhus Urban Living

Hvis du ønsker at leve ret i tyk ting og være omgivet af konstant action, en lejlighed lige i hjertet af byen er, hvor du skal være.

San Francisco Towers

Hvis du er på udkig efter ægte uafhængighed, er San Francisco Towers beliggende i hjertet af byen tæt på museer, teater, offentlig transport og indkøb. Med denne ideelle beliggenhed, San Francisco Towers 'gør det muligt for seniorer at nyde mange by- og naturlige fordele lige uden for lobbyen. San Francisco Towers bryster sig af at være et sted, hvor mennesker kan leve et stress-frit liv i deres pension, få nye venner og forblive aktiv og sund i centrum af en pulserende by. Frynsegoder omfatter:

 • En bred vifte af faciliteter
 • Frisk-færdigretter
 • En tagterrasse-lounge
 • Betalt forsyningsselskaber
 • En kalender fuld af aktiviteter.
 • Små kæledyr er velkomne
 • En række af lejligheden gulvet planer med fuldt udstyret køkken eller tekøkken, væg-til-væg tæpper og balkoner eller terrasser
 • Sundhedspleje pakker, herunder wellness-programmer, faglærte sygepleje, rehabilitering og lægeydelser på stedet
 • Life pleje samfund, der byder uafhængig lejlighed bor, samt bistået levende og dygtig pleje levende

San Francisco Towers drives af Episcopal Senior Fællesskaber, som driver flere andre højtstående boliger i hele Bay Area.

The Carlisle

Anbragt på toppen Cathedral Hill og tilbyder en fantastisk udsigt over San Francisco Bay, The Carlisle, 12 historier højt, blander opskalere senior lever med førsteklasses beliggenhed og fleksibilitet i boliger muligheder. Bor på Carlisle vil give mulighed for masser af selvstændighed, med et udvalg af en-eller to-værelses lejligheder med eller uden et køkken. Boligen indeholder onsite måltider for dem, der ikke ønsker at lave mad, plus, kan dens onsite 24-timers concierge sørge for transport til offsite steder. Den Carlisle tilbyder mange faciliteter, herunder:

 • On-site salon
 • Fitness center
 • Bibliotek
 • Vin værelse
 • Aktiviteter som cocktailparties, foredrag, diskussionsgrupper, kunst klasser, koncerter og udflugter.

Beboere har sagt, at de nyder samfunds fremme af uafhængighed og de mange venner, de gør. Boligen er ejet af Sunrise Senior Living, der understreger en uafhængig tilværelse, valgfrihed og familie engagement.

Mens dyrere end nogle boliger, The Carlisle accepterer langvarig pleje forsikring og VA fordele, men ikke Medicare.

The Broadmoor

Også en tårnhøj pensionering hotel beliggende på Sutter Street, The Broadmoor tilbyder luksuriøse værelser med en placering, der er tæt på alt. Broadmoor kokke bage brød hver dag for beboerne, og en kreativ menu giver tre, afbalancerede måltider hver dag. Med en måned-til-måned lejeaftale, vil beboerne ikke betale så meget som andre luksus ældreboliger, fordi der ikke er nogen på stedet lægehjælp. Hotellet er imidlertid tæt på St. Francis Hospital og California Pacific Medical Center, og det har nem adgang til offentlig transport.

Værelse møbler er inkluderet i den månedlige husleje, som er de måltider, der kan forbruges i hotellets spisesal eller leveret via roomservice. Beboerne kan slappe af på hotellets terrasse skulpturhave, socialisere under cocktailparties, eller komme ud på et eventyr til nærliggende attraktioner, såsom Napa Valley.

Low-Key Livsstil

Vintage Golden Gate

Senior Lejligheder i San Francisco

Vintage Golden Gate Apartments

Lige syd for Golden Gate Park i Sunset District, Vintage Golden Gate ophold tilbyder senior lever med lethed. I denne mindre travle område i San Francisco, kan uafhængige seniorer nyde kommer og går, udforske den nærliggende park, socialt samvær med andre beboere og deltage i de mange aktiviteter, der tilbydes. Bygningen er en historisk milepæl, tidligere Shriner Hospital, og beboere siger, mens de nyder en høj livskvalitet, de nyder de attraktive grunde og bygning. Beboerne kan vælge mellem en studio lejlighed til en-eller to-værelses stalde og pet-venlige opholdsrum.

Beboere har sagt, at de nyder den aktive livsstil Vintage Golden Gate bestemmer, de velholdte grunde og venlige personale. Familier kan føle sig sikre, at dette ophold tilbyder et kontinuum af pleje for aktive seniorer til dem, der har brug for dygtige sygepleje eller hukommelse pleje.

Budget-Friendly Housing

Byen San Francisco har en løbende søgen efter at øge sin bestand af billige boliger. Den amerikanske boliger og byudvikling programmer har skabt en lang række tilskud billige boliger til lav indkomst seniorer. Denne udvikling kræver, seniorer til at blive placeret på en venteliste eller gå gennem et lotteri for at sikre en lejlighed. Her er et par muligheder for støttede ældreboliger i byen.

Presidio Gate Apartments

Bygget til at huse meget lav indkomst seniorer, Presidio Gate Apartments i Presidio kvarteret, giver et-værelses og studio lejligheder. En aktiviteter direktør og en service koordinator hjælpe beboerne forbinde med ressourcerne i samfundet, hvilket giver en sikker og aktiv sted at kalde hjem. Beboere får regelmæssig rengøring, adgang til samfundet bibliotek, motionsfaciliteter og en multipurpose spisestue.

Beboere kan nyde transport til shopping, kulturelle begivenheder eller andre kommunale udflugter, kunst og uddannelsesprogrammer og aktiviteter, Kapel tjenester, og for en lille ekstra omkostninger, kan beboerne få frokost fem dage om ugen.

Kandidater til opholdstilladelse skal have en årlig indtægt, der ikke overstiger 50 procent af den lokale medianindkomsten, og husleje er 30 procent af en beboers justerede bruttoindkomst.

El Bethel Arms

El Bethel Arms giver billige boliger for seniorer, der ønsker at leve uafhængigt og har let adgang til alle de faciliteter i byen. Fællesskabet er placeret på Golden Gate Avenue og Steiner i Western Addition kvarter.

Hver etværelses lejlighed har et fuldt udstyret køkken med energieffektive apparater, væg-til-væg tæpper, onsite vaskeri og community rum til socialt samvær. Beboere betaler en leje, som justeres ved deres månedlige indkomst.

Crocker Amazon Senior Apartments

Crocker Amazon senior lejligheder har 36 overkommelige lejligheder til seniorer med meget lav indkomst. Boligen, som ligger i den ydre Mission District, tilbyder senior support on-site og off-site, herunder helbredsundersøgelser, sundhedsplejersker, adgang til mad bank og transport. At leve her, beboerne betale op til 30 procent af deres justerede bruttoindkomst og skal vælges af et lotteri system til at bevæge sig i.

Valencia Gardens

Senior Lejligheder i San Francisco

Valencia Gardens Apartments

Valencia Gardens er en revitalisering projekt, der raserede faldefærdige lejligheder i Mission District i 2006 og bygget mere end 200 nye forener, herunder 42 etværelses senior lejligheder i en separat bygning. Resten af ​​lejlighederne er beregnet til familier med lav indkomst. Med nem adgang til offentlig transport, kan seniorer komme rundt i byen og føler uafhængig i dette samfund. Komplekset omfatter en computer / teknologicenter, et medborgerhus og anlagte haver.

Valg ældreboliger i San Francisco

Bestemmelse det rigtige valg for ældreboliger i San Francisco vil afhænge af placeringen, om en bolig accepterer forsikring eller bare privat betaling, og hvis miljøet matcher forventningerne. Besøg boliger inden der træffes afgørelse, vil bidrage til at give en dybere forståelse af befolkningen, personale, faciliteter, layout og placering.

Idéen om et ægte fællesskab er højt værdsat på mange af de boliger, og de fleste vil være vært for en sværm af aktiviteter på og uden for. Tal med personalet til at bestemme dine behov. Tal med beboerne eller læse testimonials online for at opdage den livsstil og kultur i en bestemt bolig.

Udforske til fods og Online

San Francisco er et geografisk lille og nemt at navigere by med god offentlig transport. Residences tilskynde tage ture, stille spørgsmål og møde beboerne. Brug internettet som en ressource, men også få en fysisk fornemmelse for samfund ved at tage et besøg. Tag dig tid til at træffe den rigtige beslutning om at finde det perfekte sted at tilbringe din gyldne år i byen ved bugten.