Senior: Ernæring for seniorer Tips

Senior Health Care og Ernæring

Vi har alle bekymre sig om vores vægt, når vi bliver ældre. I dagens verden, restauranter serverer store portioner, men du behøver ikke at blive offer for disse problemer! Selvom "Kost" er ikke altid den nemme måde at opretholde en sund vægt for senior sundhed, spise mindre kan være. Brug salat plade til vores måltider snarere end middag plade; mindre overflade, mindre fødevarer. Dit system vil snart tilpasse sig dette fald og "mindre" vil være masser! Du vil se de overskydende pounds smelter langsomt væk. Par dette med en tur hver dag, og du vil se og føle sig bedre!

Spis sundt for dit hjerte

Jeg deler information givet til mig af hospital ernæringsekspert, da jeg havde min by-pass operation:
Lidt eller ingen rødt kød
TRIM overskydende fedt fra kød
NEJ - hotdogs, bacon, pølse, Bologna, frokost eller forarbejdet kød
('Tho hun ændret til at sige "en gang om ugen OK")
NEJ dyb stegte fødevarer
INGEN fastfood-restaurant måltider
FISH, muslinger - 5+ hver uge
OST - 1 eller 2 gange om ugen
INTET tilføjet på toast eller sandwich (gelé, marmelade, mayo, etc.), 'tho smør / margerine & salatdressing ok 1-2 gange om ugen
SNACKS - friske grøntsager eller frugt; nødder OK 1 gang om ugen
BREAKFAST - hele kornet korn / toast
Ørken - frugter
BØNNER / LINSER - 3 gange eller mere om ugen
MILK - Skim eller 1% fedtfattig (ugh!)
ÆG - godt, hvad er beslutningen om denne dag? Jeg fik at vide 4 år siden 2 eller mindre er god: o), nu de siger 4-5 uge OK ...

Bemærk: disse er grundlæggende retningslinjer, og du virkelig har brug for at rådføre sig med din læge, hvad der er bedst for dig! Jeg havde skåret ned på mine rødt kød, og nu fortalte at spise mere: o) Hmmmm ... god grund til en bøf, hva?

Vitaminer-A og betacaroten

Vitamin A og beta-caroten opretholde en god vision og sund hud, hjælper knogler og tænder udvikle sig, og hjælper kroppen modstå infektioner. Kosten kilder er lever, æggeblomme, bladgrøntsager grønne grøntsager, dybe gule eller orange grøntsager, søde kartofler og abrikoser.

Vitamin D

D-vitamin hjælper kroppen bruge kalk til at opbygge stærke knogler og tænder. Kilder er mælk, æggeblomme og fiskeolier. Dette vitamin aktiveres af sollys på vores hud ... bare ikke overdrive sollyset.

Forsøger noget andet

Thailandske fødevarer - Har du prøvet en Thai Restaurant? Hvis du kan lide kinesisk mad, vil du elske Thai !! Og meget sundere præparater (hvis ikke amerikaniseret). Mine foretrukne retter er Pad Thai (kylling eller rejer), med vermicelli risnudler / peanut sauce / grønne løg / nogle æg; Krydret oksekød med ris (side), asiatiske basilikum, løg, speciel sauce; Tom Kah Gai suppe med kylling / halm svampe / kokosmælk / koriander / citrongræs / galanga (krydderi rod ligner ingefær - du behøver ikke spise de sidste to, men jeg elsker at tygge på dem); Spring Rolls enten almindelig eller dybe stegt (meget, meget bedre end æg ruller!) Suppen er .... "himmelsk" !!
BEMÆRK: Thai fødevarer er meget ~ varme ~, krydret ~ hot ~! Anvendelse af Phrik Lueng (hotteste chili rundt) er rigelige, så når du bestiller Sørg og stat "medium" eller "mild", derefter anmode om en "side" af chili at tilføje, hvis du ønsker. Jeg bestiller medium med side, og jeg har en tollerance for "varme" fødevarer. Thai 'hot' er ikke det samme som amerikanske "varme" !!! Oooooweeee ... Jeg lærte ret off!

Fødevarer med højt kalium

Disse er nogle fødevarer, der indeholder et prægtigt mængde kalium, naturligvis:

Abrikoser, Avacado, banan, bønner (tørret), broccoli, Brussel render, melon, gulerødder, Grønne, Honeydew, Mælk, svampe, appelsiner, appelsin juice, Kartoffel, svesker, sveskejuice, rosiner, spinat, jordbær, sød kartoffel, tomat , Tomatsaft, vinter squash.

Sundhed agenter i kirsebær

Ifølge undersøgelser foretaget af laboratorier og forskellige universiteter, kirsebær (især tærte kirsebær) er en rig kilde til antioxidanter, der kan hjælpe med at bekæmpe kræft og hjertesygdomme. Kirsebær også indeholde forbindelser, der hjælpe med at lindre smerten ved arthritis, gigt og endda hovedpine.

Vitamin C

C-vitamin er vigtigt for sunde tænder og tandkød, hjælper kroppen bruge jern, og hjælpemidler i sårheling.
Skørbug er almindeligt forekommende i de mennesker, der mangler vitamin C. Naturlige kilder omfatter citrusfrugter og juice, jordbær, cantaloupe, tomater, broccoli, grønne grøntsager og kartofler.

Fuldkorn og hjerte sundhed

Ældre kvinder og mænd, der spiser den rigtige mængde af fuldkorn skære deres risiko for en fatal hjerteanfald markant. På aldre 55-69, dem, der spiser fuldkorn i mindst tre af deres daglige kulhydrat portioner viste sig at være i bedre hjertesundhed i løbet af de næste 10 år. Fuldkornsbrød, kiks og korn - fremstillet af korn, der ikke er frataget deres klid og kim - beskytter mod hjertesygdomme og diabetes. Det er uklart, hvilken del af hele korn - fiberen, vitamin E, folat, magnesium eller nogle af de sundhedsmæssige beskyttende fytokemikalier -
giver de sundhedsmæssige fordele. Læs omhyggeligt etiketterne. Kig efter "fuldkorn" eller "fuldkornshvedemel" som den første eller anden ingrediens.

Mange tak til Mrs.Skeffington thru Nurse Guru for dette tip.

Hold en Ernæring Dagbog

Ved at holde en "ernæring dagbog" dagligt, vil vi være i stand til at analysere vores gode / dårlige spisevaner. Start med en "normal" uge (ikke helligdage osv), og skrive ned alt, hvad du har lagt i din mund ... sodavand, sød iste, snacks ... etc. (jeg mener alt). I slutningen af ​​ugen kontrollere de samlede rødt-kød, fjerkræ, brød, mejeriprodukter fedtstoffer (mælk, smør, is), friske grøntsager, etc. vi har spist. Er der en dårlig-vane tendens, vi har brug for at rette? Gøre det nu ... starte med at købe mindre af den "dårlige", og flere af de "gode" når dagligvarer. Hvem ved, måske vi blive belønnet med lavere kolesterol og vægttab!

Fødevarer med højt calcium

Disse fødevarer vil give dig en god idé om, hvad de skal spise, hvis du har brug for mere calcium (ikke en komplet liste):

Oste og mejeriprodukter (lavt fedtindhold hvis ser kolesterol, men mejeriprodukter er bedst calciumkilde da de let optages i kroppen), mælk, bælgfrugter, laks, sardiner (med ben), tofu, yoghurt, mandler, broccoli, og mørke bladgrøntsager (grønkål eller Collard greens).
Vær sikker på at du er i stand til at tolerere disse fødevarer, og hvilke der er godkendt / foreslået af din læge, før 'dykker' ind til dem: o)

Få at vide din mad

God ernæring og mad-typer, hver enkelt af os har brug for, vil variere med hver person. Ernæring er gjort i forbindelse med ordentlig mad input til vores krop, der fungerer bedst til vores behov, dvs. vækst, udskiftning af væv mv typer fødevarer (ud over at være den mælk, kød, grøntsager / frugt og brød / korn-grupper) er dybest set, hvad vores Senior krop har brug for en sund væsen. Kød kan være brug for nogle af os, en absolut no-no for andre. Det er vigtigt at huske på, at hver personer behov varierer, og det er lige så vigtigt at tjekke med din læge lige hvad fødevarer, du har brug for (eller kan tolerere) for netop din sundhed vedligeholdelse. Jeg fandt denne interessante hjemmeside om ernæring, du måske ønsker at kontrollere: http://www.nutritionnewsfocus.com/ du kan abonnere (gratis) til deres ernæring nyhedsbrev. Men at tjekke med din læge er den prioritet!

Mineraler-kalium og natrium

Kalium og natrium er livsvigtige mineraler, vi har brug for at opretholde balancen i væsker i vores krop og støtte i muskelsammentrækninger og nerve transmission. Frugt, mælk, kød, korn, grøntsager og bælgfrugter er kalium-kilder. Salt er natrium, men ikke overdrive dette indtag; Amerikanere har tendens til at indtage for meget natrium i forarbejdede fødevarer og bordsalt.

En god kost

En »kost« er ikke kun for at tabe sig. Moreso, en god kost er vigtig for at opnå og bevare et godt helbred. Korrekt kost, sammen med motion, er så vigtigt for alle, og det omfatter seniorer! Hvis du har et særligt sundhedsproblem (diabitis, forhøjet blodtryk, hjerte kirurgi, osteosporosis etc.) spørge din læge til en bog / pjece (de er gratis) på ordentlig kost til dig ... så læs det og følge instruktionerne. Du vil virkelig føle sig meget bedre, og føje år til din forventede levetid.

Vitamins- B-vitaminer

B-vitaminer hjælper kroppen vende fødevarer til energi, så vi kan opretholde en sund nervesystem og hjælpe vores krop i at producere røde blodlegemer. B-vitamin findes i hele korn, kød, fisk, fjerkræ, bælgfrugter og mælkeprodukter.

Bestil mindre portioner

I almindelighed er restauranter, der serverer større og større portioner og opladning mere. Hvis du finder dig selv behøver en take-out box ofte, overveje at bede restauranten, hvis du kan bestille fra barnligt menuen. Ofte er disse størrelse dele er lige højre. Du `ll blive overrasket over hvor ofte de` ll enige.

Senior Health Care og Ernæring

Det er blevet sagt før, men her er en højtstående påmindelse sundhed: prøv aldrig at gå dagligvarer på tom mave! Du vil købe mere end du har til hensigt, at bruge flere penge, og muligvis har mere affald! Spis først, derefter købmand. Også bringe en liste. Realiseringen af ​​et indkøbsliste ikke kun holder dig på plan og på budget, vil du se, hvis du køber en afbalanceret vifte af fødevarer.

Mineraler-jern

Jern i vores kost er nødvendig for at producere sunde, energi rigt blod. Det er fundet i lever, kød, bladgrøntsager grønne grøntsager og fuldkorn. C-vitamin kan hjælpe med at øge vores kroppens optagelse af jern.

Senior Health Care og Ernæring

Med undtagelse af diabetikere, der er meget kontrolleret i deres indtag af "sukkerarter", god senior sundhedspraksis indikerer, at du skal begrænse dit indtag af sukker.

En nem måde at reducere dit indtag af sukker, hvis du ikke bruger kunstige sødestoffer er at købe en demitasse (eller baby) ske til at bruge, når at tilsætte sukker til kaffe, te, korn, eller hvad. Du vil løbende tilføje en skefuld sukker, men en mindre mængde! Også undgå slik og sodavand, der er et højt indhold af sukker. Vær ikke bange for at se på den ernæringsmæssige etiketten på alle dine fødevarer til at tjekke de sukker, vil du være glad for du gjorde!

Dele et måltid

Et fald i fysisk aktivitet, som vi alder, kan også mindske vores behov for kalorier. Når spise ud, overveje at dele et måltid med din ægtefælle eller en ven. Ofte `s" bare nok "og kan virkelig spare penge, også.

Vitamin E

Vitamin E fungerer som konserveringsmiddel i vores kroppe og forhindrer skader ilt til cellerne. Det forhindrer også angreb på vitamin A og C. Vitamin E findes i vegetabilske olier, hvedekimsolie, avocado, nødder, bælgfrugter og margarine.

Mineraler-Calcium og phosphor

Calcium og fosfor er mineraler, der arbejder som et team for at hjælpe vores hjerte fungerer normalt og at opbygge stærke knogler og tænder. For kvinder, calcium er en vigtig ingrediens i at forebygge knogleskørhed. Kilder til calcium er mælkeprodukter, greens, broccoli, sardiner og bælgfrugter. Kilder til fosfor er ost, æggeblomme, mælk, kød, fisk, fjerkræ, hele korn, nødder og bælgfrugter.

Overvejelse Time

Når vi stadig arbejdede uden for hjemmet, havde vi en time til frokost, og måtte vente på en tabel, eller gået i stå i kø ved cafeteriet, gad vide hvordan så mange mennesker kunne tage deres fritid. Nu, som pensionister, lad os sikre, at vi går ud til frokost enten kl 11:30 eller efter 13:00, så vi kan give 12-1 frokost time til dem, der stadig arbejder; deres tid er begrænset, vores er ikke. Lad os være hensynsfulde!