Senior Citizen Klubber

Senior Citizen Klubber


Blive involveret i ældreboliger klubber er en fantastisk mulighed for at lære lederevner, fremme fortalervirksomhed, socialisere, få rabatter og betroede oplysninger om emner af interesse.

Klubber til seniorer

Mængden af ​​tid eller energi forbrug med en klub er op til den enkelte. Klubberne vi listen i nærværende artikel er blot et par af dine muligheder, og du kan vælge mange niveauer af involvering. Se hvilke du bør blive en del af at hjælpe berige dit liv og give dig de tjenester du behøver som en sund senior.

AARP

AARP er den største medlemsorganisation i USA for over 50 menneskemængde. Denne klub er en nonprofit, med den mission at "forbedre livskvaliteten for alle, som vi alder, lede positiv social forandring og levere værdi til medlemmer gennem information, støtte og service." Nogle af fordelene ved medlemskab omfatter:

  • Rabatter på en bred vifte af ydelser og produkter, herunder logi, sundhed og hjem ejer forsikring, biludlejning, og endda juridiske tjenester, for at nævne et par stykker. Alle udbydere er godkendt af AARP organisation.
  • Publikationer og adgang til målrettet information for seniorer gennem deres magasin, nyhedsbreve, tv-udsendelser og radioprogrammer. Den ansete navn gør denne klub en stor for seniorer.

Amerikanske seniorer Association

Den amerikanske seniorer Association er en voksende klub, der byder på mange store fordele, der ligner AARP. ". Den konservative alternativ til AARP" Faktisk er det blevet kendt nationalt Nogle af tilbud omfatter:

  • Medlemmerne får adgang til sundhedspleje, forsikring og receptpligtig rabatter, rejser og bilværksteder. Der er også nyttige oplysninger for de mange spørgsmål, som ældre borgere støder på.

Nationale råd for Aging

Det nationale råd for Aldring er en almennyttig og advocacy organisation med en mission for at hjælpe med at forbedre tilværelsen for de ældre borgere og især dem, der er dårligt stillede. Det gør de ved at give:

  • Hjælp med at finde job, der lever selvstændigt, være aktiv, hushjælp, konferencer, webinars og andre ressourcer til empowerment

Andre Senior Citizen Klubber

Der er andre lokale og nationale grupper, seniorer kan deltage og være en del af ved at deltage i møder og frivilligt arbejde for lederstillinger. Mange af disse klubber er landsdækkende, men de vil sandsynligvis have kapitler i de fleste byer. Nogle af disse klubber er åbne for medlemmer i alle aldre.

  • Toastmasters er en offentlig taler og lederskab klub med kapitler over hele verden. Diverse medlemmer, aldre fra unge til gamle, og ugentlige møder gør denne klub en vinder.
  • Red Hat Society er en populær 50-plus klub for damer til at mødes, have det sjovt, og slid kunstfærdige røde hatte og lilla kjoler i offentligheden.
  • Senior Net er en klub afsat til at hjælpe bringe computer teknologi og viden til 50 plus tilskuerne.
  • Pensionister Meetup grupper har medlemmer over hele verden, der er over 50, og har en fælles interesse.

Medlemskab Deltagelse er nøglen

Ligesom noget, du tilmelder dig, skal du sørge for at deltage i ældreboliger klubber, når du bliver medlem. Kender fordelene, rabatter, og støtte, at organisationen vil give dig, så du får din tid og penge værd. Senior klubber er både en fantastisk måde at få nye venner, få nødvendige ressourcer, og lære om fortalervirksomhed og lederskab.