Senior Citizen Gæld Assistance

Senior Citizen Gæld Assistance
Seniorer har en række muligheder for hjælp med gældsproblemer.

Hvis du leder efter pensionist gæld bistand, er der nogle muligheder.

Senior Citizen Assistance Gæld Options

Seniorer, ligesom folk fra andre aldersgrupper og enhver indkomst niveau, kan få i over deres hoveder, når det kommer til gæld. Fast indkomst, udgifter til lægebehandling, hjem reparationer - disse og mange andre faktorer bidrager til stigende gæld. Hvis gælden er et problem, kan du overveje følgende løsninger.

Home ansvarlig lånekapital

I en situation, hvor en højtstående har egenkapital bygget op i hans eller hendes hjem og udestående gæld, tage ud et hjem egenkapital lån kan være en løsning. Låneprovenuet anvendes til at betale gælden, og den fælles lån betaling ville på nuværende tidspunkt være lavere end de flere betalinger, der gøres.

Husk dog, at i at tage ud denne type lån, er du sætte dit hjem op som sikkerhed. Hvis du ikke kan foretage betalinger på lånet, kan du miste dit hjem.

Udsættelse af Ejendomsskat

En metode til at reducere det samlede gæld belastning som en form for senior borger gæld bistand er at udskyde ejendomsskat. At gøre dette selv for et år kan give dig mulighed for at overføre disse midler til andre høj gæld, der bærer renter.

Personlige lån

Hvis du har en stabil indtægtskilde, kan du kvalificere dig til et personligt lån. Igen, gør en betaling vil sandsynligvis være billigere end at foretage betalinger på flere gæld hver måned. Besøg din bank for at finde ud af, om denne indstilling er rigtig for din personlige situation.

Assistance gælden selskab

Gæld assistance virksomheder tilbyder tjenester til folk, der har akkumuleret en betydelig mængde, ofte tusindvis af dollars i usikret gæld. En gæld assistance firma kan tilbyde senior borger gæld bistand på følgende måder:

  • Rådgivning om spørgsmål omkring budgettering og gældsforvaltning
  • Etablering af en gæld forvaltningsplan

Gæld Management Plan

En gæld forvaltningsplan er en proces, hvor du vil, og kredit rådgiver afgøre, hvor meget du har råd til at betale mod din gæld hver måned. Du giver de penge til gælden assistance selskab, der skal allokere det beløb mellem dine kreditorer hver måned. En fordel at mobilisere hjælp af konsolidering af gælden selskab er, at det kan være muligt at reducere eller fjerne sent gebyrer og renter på din gæld. Kreditorer er mere villige til at forhandle en alternativ betalingsplan, fordi de ved de vil modtage til tiden betalinger.

Være Patient

Hvis du vælger at arbejde med en gæld bistand selskab, være forberedt, for processen med at behandle din gæld kan tage mellem tre og seks år. Da gælden fortsat udbetales ned, vil din kreditvurdering gå op. Pas på virksomheder, der tilbyder at reparere din kredit for dig. Ingen virksomhed kan passe dette for dig. Kredit reparation er muligt, men det tager tid og et mønster af til tiden betalinger at udføre denne opgave.

Når du har indgået en aftale med en gæld assistance selskab, bekræft med dine kreditorer, at de modtager regelmæssige betalinger fra selskabet. Du vil også ønsker at kontrollere dine udtalelser for at se, om renten er sænket og / eller sent gebyrer er blevet frafaldet.

Overvejer Konkurs

Når det kommer til at håndtere gæld, bør konkurs holdes som en sidste udvej. Det er en måde at komme fri fra gæld, men denne frihed kommer med en pris. Den konkurs arkivering vil blive behandlet af både en dommer og dine kreditorer.

Hvis du vælger denne rute, vil det være en lang tid, cirka 10 år, før du vil være i stand til at kvalificere sig til enhver form for ny kredit. Du kan blive bedt om at sælge, belåne eller afhænde dine aktiver, herunder pension. Mulige undtagelser omfatter dit hjem eller køretøj.

Derudover er der retsafgifter forbundet med at erklære konkurs. Hvis du vælger at beholde en advokat til at repræsentere dig, så han eller hun bliver nødt til at blive betalt så godt - når du har lidt i vejen for midler til at gøre det.

Senior borger gæld bistand er tilgængelig. Overvej alle dine muligheder og vælge den fremgangsmåde bedst til netop din situation.