Senior Citizen Financial Assistance

Senior Citizen Financial Assistance


I en tid, hvor mange seniorer kæmper for at få enderne mødes, kan senior borger finansiel bistand give pensionister med den ekstra hjælp, de har brug for at opfylde deres månedlige udgifter.

Finansielle Struggles

Ifølge det nationale råd for Aging, fra januar 2011, 3,8 millioner amerikanske seniorer i alderen femogtres og ældre lever på eller under fattigdomsgrænsen. Dette antal stiger til 16,1 procent, eller 6,1 millioner seniorer, når lægehjælp og andre leveomkostninger betragtes. Men seniorer behøver ikke at leve på eller under fattigdomsgrænsen at lide økonomisk. Der er også mange pensionister, der har lav eller moderat indkomst, der kæmper for at betale regninger, købe medicin og sætte mad på bordet.

De fleste seniorer bor på en fast indkomst og står over for hyppige stigninger i udgifterne til fødevarer, hjem fyringsolie og generelle forsyningsselskaber. Deres medicinske regninger montere som aldersrelaterede forhold og sundhedsspørgsmål forværres. Udgifterne til lægebehandling og receptpligtig medicin er støt stigende. Hver dag seniorer i hele landet træffe vanskelige valg om, hvor at skære ned på udgifterne.

Senior Citizen Financial Assistance

Selvom der er mange programmer, der giver seniorer med økonomisk støtte, som hver har sine egne regler for kvalifikation. I nogle programmer den finansielle bistand en højtstående modtager kan ikke være i form af penge; I stedet kan deres indkomst suppleres med ting såsom gratis måltider eller nedsatte satser på tjenesteydelser.

Afhængigt af de særlige omstændigheder i den enkelte, der er programmer der yder økonomisk støtte til seniorer på føderale, statslige og lokale niveau.

HUD

USA afdeling af boliger og udvikling, generelt betegnes som HUD, tilbyder lav indkomst almene boliger til kvalificerede seniorer i lejligheder i hele nationen. Lejen kvalificerede seniorer betale for HUD boliger er begrænset til 30 procent af deres indkomst. For at kvalificere sig til HUD-subsidieret ældreboliger, skal enkeltpersoner være 62 eller flere år og opfylder kravene indkomst for støtteberettigelse er specifikke for det lokale område.

Reverse Mortgage

Baseret på mængden af ​​egenkapital, der er i dit hjem, kan senior husejere kvalificere sig til en omvendt pant. En omvendt pant er en FHA lån, som er helt forskellig fra en traditionel pant. Banklån boligejer penge, der kan tages i et engangsbeløb eller månedlige betalinger. Lånet går ikke ind tilbagebetaling indtil låntager bevæger sig ud af huset eller går væk. På det tidspunkt, hjemmet går til långiver som fuld betaling for lånet eller arvingerne kan betale lånet og holde huset. For at kvalificere sig til en omvendt pant, skal seniorer være mindst 62 år og bor i deres hjem i mindst en del af hvert år.

SNAP

Oprindeligt kendt som Food Stamp Program, Supplemental Nutrition Assistance Program, eller SNAP, giver midler til seniorer med lave indkomster til at købe mad. SNAP er den føderale navn til programmet, men de enkelte stater kan anvende forskellige navne.

Måltider på hjul

Fra de vigtigste måltider på hjul hjemmeside, kan du finde en lokal Meals on Wheels program i dit område. Det skønnes, at de cirka 5.000 lokale tjenester, giver mere end en million nærende måltider hver dag for at kvalificere ældre borgere. Afhængigt af behovene i den øverste samfund, serveres måltider på steder som senior centre eller leveres til hjem seniorer med begrænset mobilitet. Mange grupper giver begge typer tjenester.

Assistance med prisen på Utilities og Fuel

Mange statslige og amter tilbyder programmer finansiel bistand, der giver hjælp i flere udgifter dagligdags som:

 • Energi
 • Brændstof
 • Boliger
 • Juridiske tjenesteydelser
 • Lægebehandling
 • Skatter
 • Telefon tjenesteydelser

For at finde ud af om disse programmer i dit område kontakte kontoret på Aging - Institut for Sektor i din egen tilstand, da disse former for bistand varierer meget fra land til land. For at se et eksempel på de udbudte tjenester, besøg Institut for aldrende Hartford County, Maryland.

Partnerskabet for Prescription Assistance

For seniorer og andre patienter, der ikke har receptpligtig medicin dækning, Partnerskabet for Prescription Assistance hjælper de ældre får deres medicin til en nominel pris eller gratis. Virksomheden arbejder med:

 • Farmaceutiske virksomheder
 • Udbydere af sundhedsydelser
 • Læger og andet sundhedspersonale
 • EF-grupper
 • Senior og patient støttegrupper

Partnerskabet for Prescription Assistance også hjælpe med at finde billige eller gratis klinikker.

Yderligere ressourcer

 • The National bofællesskaber Resource Center
 • The Low Income Home Energy Assistance Program
 • Senior Community Service Beskæftigelse Program
 • Trængende Meds

Lokal Information

For at finde ud af mere information om senior finansiel bistand i dit område, ringe til din lokale eller statslige kontor Aging, eller besøge en højtstående center i nærheden af ​​dig. Selv om det kan tage lidt tid at finde og kvalificere sig til lokale programmer, kan de økonomiske besparelser være betydelige.