Senior Citizen Assistance Florida

Senior Citizen Assistance Florida
Florida har mange ressourcer til at tilbyde sine ældreboliger beboere.

Ud af alle de stater i USA, hvor du kan finde senior borger assistance, Florida er en af ​​de mest ressourcestærke dem derude. Det er ikke underligt, at mange pensionister flok til denne varme og solrige stat til at tilbringe resten af ​​deres liv.

Finde Senior Citizen Assistance: Florida Ressourcer

Når man ser for senior borger assistance, Florida har næsten alt hvad du behøver. Start din søgning ved at tjekke nogle af disse sites dedikeret til de ældre beboere i Florida.

Boliger Resources

 • Ældreboliger Locator

Har du brug for hjælp til at finde bolig? Prøv dette site for assisteret levende, hjemmepleje, uafhængighed, pensionering levende, sygepleje, genoptræning, fortsatte pleje pensionering samfund, eller multi-niveau pasningsmuligheder.

 • Assisted Living

Dette er en anden nyttig site for boliger muligheder for mennesker 55 år eller ældre.

Regeringen Aid

 • Fordele helbredsundersøgelse

Fordele Checkup er en stor hjemmeside for ældre voksne. Du kan tage online spørgeskema for at finde ud af, hvilke gavn programmer, du er berettiget til, og hvis du er berettiget til Medicare s ekstra hjælp program til at hjælpe med at betale for receptpligtig medicin.

Kørsel Information

 • Florida Ældre driver Program

Vidste du, du kunne få en rabat på din bilforsikring ved at tage seks timers Florida Ældre chauffør program? Gå til denne side for at finde ud af mere om denne fordel.

 • Florida Grand driver

Er du bekymret for din elskede ens kørsel evner eller om din egen? Gå til denne hjemmeside for at finde programmer i dit område for at køre evalueringer og andre køreprøver.

 • Florida Erfaren Safety Resource Center

Dette websted indeholder oplysninger om hvor man skal bo, hvor man kan få hjælp, og lære om emner, som muligvis påvirker dig eller din elskede.

 • Care.com Care.com har mange ressourcer, men denne specifikke webside giver dig alternative transport muligheder, hvis du er holdt op at køre.

Sundhed Information

 • Sundhed Finder

Mental sundhed hjælp er bredt tilgængelige i hele staten, finde links til psykiatrien, National Alliance for psykisk sygdom, og stofmisbrug og psykiske sundhed Services Administration på dette webpage.If du går til hjemmesiden for dette websted, vil du finde yderligere oplysninger om mange flere sundhedsrelaterede emner, finde læger i dit område og måder at håndtere dit helbred.

Law Resources

 • Boyer & Jackson, PA Elder Law Advokater

Har du brug for lovgivning hjælp? På denne side finder du links til The National Academy of Elder Law Advokater, Academy of Florida Elder Law Advokater, The Florida Bar Elder Law afdeling Specialundervisning Alliance, og websteder for information om værgemål, plejepersonale og ældre.

Find Senior Centers

 • Senior Centers

De er gode steder at møde folk, deltage aktiviteter, gå på udflugter, og drage fordel af tjenester såsom måltider på hjul.

Andre Hjælp

 • Institut for Elder Anliggender

Institut for Elder Anliggender hjemmeside tilbyder mange ressourcer til senior borger assistance i Florida. Du kan lære om Adult Care Food Program, information om hvad man skal gøre under en storm, service mapper, ressource guider, en liste over ressourcecentre og meget mere!

 • State of Florida.com

Denne hjemmeside har en stor liste over ressourcer til sine ældre beboere. Find telefonnumre til at hjælpe linjer i amter med stort set tætte ældre befolkningsgrupper, oplysninger om ledende centre, og så meget mere.

 • Florida Råd om Aging

Denne nyttige hjemmeside har oplysninger om rabatter på områdets butikker og links til andre store oplysninger.

 • Senior Mag

Dette websted har oplysninger om de aldrende centre rundt om i staten, bistået levende, bopæl pleje, sundhedspleje agenturer og wellness emner som

 • Senior Resource Alliance

Denne side henvender sig til centrale Florida beboere.

Yderligere måder at finde oplysninger

Start med at kigge efter "Senior Citizen Assistance, Florida" i telefonbogen. Du kan også finde oplysninger på steder som senior centre eller offentlige institutioner.

.