Senior: Ældre og shopping tips

Du har tjent tid

Spare penge til at købe noget til børnene? Hvad med at gå shopping for dig selv! Du er blevet behov for en ny kjole eller bukser, eller sko ... eller hvad. Måske vil du ikke engang købe noget, men hvor afslappende det ville være at gå på indkøb bare for dig selv. Ingen tidsfrister, ingen skarer, ingen rushing omkring. Walking gennem den kølige mall og ser kan være meget afslappende, hvis du bare tage din tid. Gå og nyd dig selv ... og ingen skyldfølelse!

Separat kolde og tørre dagligvarer

Dette er en sikkerhedsforanstaltning, især i varmt / varmt vejr. Når ved købmand check-out tæller, har din 'kolde' dagligvarer sække i plast derefter i papirpose (adskilt fra 'tør' dagligvarer). Varer forbliver koldere ... længere. Så tage disse i hus først at gemme i køleskabet.

At få det bedste for dine penge

Kontroller altid søndag papir til et godt salg. De fleste papirer bære mange reklamer pamfletter af forskellige butikker. Nogle papirer også bære butik annonceringer på onsdage (især købmænd). Tjek dem for elementer, du har brug for / ønsker at købe; stopper ikke med en, tjek alle butikker pamfletter. Du vil være sikker på du får mest besparelser for dine penge, især på apparater eller elektriske produkter. Tænk fremad til dine behov, derefter vente på salget. Derefter sammenligne dem til samme produkt på internettet. Må en søgning efter butik / produkt / mærke.

Køb Krydderier

Jeg håber du har Mellemøsten (ME), indiske (I), eller asiatiske (A) købmandsforretninger forholdsvis tæt på dig. Her kan du købe dine krydderier, ris, eksotiske grøntsager og konserves på sådan en besparelse; mange til halv pris du ville betale med jævne købmænd. Du kan finde disse særlige poster, her, at du ikke kan finde andre steder. De fleste asiatiske markeder har også et bageri, hvor jeg køber 12 "frisk bagt fransk brød 5 / $ 1.00 (US). Jeg gør mindst en tur om måneden til en af ​​disse butikker for at købe brød, svinemørbrad, dåse kokosmælk og dåse halm svampe til asiatiske supper (Tom Kha Gai), karry, pitabrød, hele cardamon, paprika, ris og frisk lam nedskæringer (ME eller I) på en virkelig godt køb. Tjek disse butikker ikke kun for gode priser, men udvide din kendskab til forskellige krydderier og fødevarer.

Sack 'em up

Hvis det er muligt (når dagligvarer), taske dine egne dagligvarer, så du kan gruppere elementer, som du gemme dem i dit køkken. Sparer tid og kræfter.

Huske det arbejdende folk

Jeg gør alle mine shopping på et tidspunkt, hvor den person, der er på arbejde. Deres tid er begrænset, og jeg husker, hvordan det var at være i en fart! Som pensionist har jeg ingen grænser for min tid (normalt: o), så jeg planlægger alle mine indkøbsture før 17:00, og meget sjældent om lørdagen. Gør ikke ondt lidt at være hensynsfuld.

Sparsommelige indkøbsture

Planlægning dine forskellige indkøbsture vil spare dig Slid, penge (gas), og tid. Kombiner to eller tre korte ture i en. Jeg holder en liste over ting, jeg købe til forskellige butikker: en tur til banken er efterfulgt af en tur til discountbutik efterfulgt af en tur til supermarkedet ... alle inden for 2-3 mile radius af mit hjem. Tre eller fire dage senere jeg hovedet i en anden retning til en gave butik, dyrehandel (jeg har 7 katte!), Og håndværk-eller-bog butik. På det mest, jeg gør kun 2 indkøbsture om ugen, nogle gange kun en gang hver anden uge. Planlægning giver denne skjulte besparelser!