Sengetøj til mindre

Sengetøj til mindre


Køb sengetøj til mindre behøver ikke at betyde kompromis med kvaliteten. Du kan finde attraktive, holdbare sengetøj, der er billigere, hvis du er villig til at investere mere af din tid til at finde dem.

Shop og sammenlign

Enhver erfaren shopper vil fortælle dig, at hvis du ønsker at få de bedste priser, er du nødt til at shoppe rundt for at sammenligne priser.

Der er visse rabat websteder, der er kendt for at have lave, konkurrencedygtige priser, såsom Overstock og sengetøj 4 Less. Tjek disse websteder regelmæssigt og derefter sammenligne priser linned af mærker og stilarter, de har til fælles. Husk dog, at jsut fordi en strøelse butik har ordene "for mindre" i deres navn, betyder ikke, at de priser, der faktisk vil være lavere.

Huske på detailhandlere ændre priser ofte, nogle gange endda dagligt. Priserne indsendt en dag kan være anderledes på den næste dag. Selv hvis du finder en hel del på et website, holde kontrol andre steder regelmæssigt. Shopping sammenligning websteder kan være nyttige, når du er på udkig efter en bestemt type strøelse eller sengetøj, som du kan sammenligne priser på tværs af flere butikker.

Linen Tilbud og særlige priser

Hvis du er ude efter dækketøj til en særlig begivenhed, såsom et bryllup, kan du spare en masse penge ved at tage sig tid til at sammenligne priser og opmærksom på særlige priser. For eksempel, hvis du bare købe en 70-tommer runde, elfenben. polyester dug, du vil finde, at de fleste af priserne er ens fra den ene hjemmeside til den anden. Men hvis du ændrer dine søgeord til at shoppe for bulk Pricing eller bryllup sengetøj, så du kan finde websteder, der appellerer til køb bulk- og ende med at spare en masse penge. Følgende hjemmesider er et godt udgangspunkt for dækketøj sammenligning shopping til:

 • Duge Factory
 • Linned dug
 • Sengetøj 4 Salg
 • eFavor Mart

Bedste tid på året for Sales

Ifølge gratis forsendelse, den bedste tid på året til at købe sengetøj er i januar. Traditionen med The White Sale er en marketing idé startet i 1878 af stormagasin ejer John Wannamaker. Selv den dag i dag, mange detailhandlere stadig udføre denne idé om nytår salg i sengetøj og linned.

Finde Tilbud med alternative materialer

Nogle gange kan du finde sengetøj for mindre ved at lede efter billigere materialer, der ligner de dyrere. Et godt eksempel ville være nede sengetøj. Down er den bløde, fine isolerende fjer fundet under de ydre fjer af ænder og gæs. Der er forskellige klassetrin for ned og den dyreste ned kommer fra modne gæs. Denne præmie ned kan få ganske dyre, når de anvendes i sengetøj. For eksempel prisforskellen mellem to konge størrelse ned og ned alternativ dyner kan være enorme. Luksus sengetøj fyldt med premium europæiske gåsedun og dækket af en aftagelig silke dæksel kunne nemt koste over tusind dollars for en konge størrelse. Prisen kunne være meget højere på grund af ikke kun præmien ned, men også silke dækker da silke strøelse er også en meget dyr stof. Hvis du har dit hjerte indstillet på en bestemt type eller stil af sengetøj, vente på en hvid salg eller kontrollere for de produkter til en discountbutik for at spare penge.

I modsætning hertil kan en dyne, der er fyldt med en mikrofiber ned alternativt materiale, der er omfattet af en 300-tråd count bomuld beklædning købes for under 300 dollars eller endnu mindre på en rabat strøelse butik eller hjemmeside. Et godt alternativ til silke ville blive satin. Satin har samme lysreflekterende egenskaber som silke og har også en lignende glat tekstur og er betydeligt billigere end silke. En mikrofiber syntetisk materiale kan have mange af de samme egenskaber og fordele reelle ned; men det vil være mere overkommelige og typisk nemmere at rengøre og pleje.

Samme idé gælder otehr typer sengetøj - hvis du overveje alternative materialer, kan du eild enorme besparelser på emner som håndklæder, lagner, sengetøj og gardiner.

Affordable miljøvenlig Sengetøj

Hvis du ønsker at købe miljøvenlige sengetøj, der er lavet af bæredygtige og vedvarende ressourcer til en overkommelig pris, der er et par gode valg. Du kan købe håndklæder og ark, fremstillet af bambus fiber eller økologisk bomuld.

Begge disse materialer er gode valg for grønne linned. Pure Fiber International er en miljøvenlig engros producent af bæredygtige håndklæder og gøre både bambus håndklæder og økologisk bomuld håndklæder. En sammenligning af de to typer af sengetøj fra et par andre online forhandlere viser, at økologisk bomuld er lidt billigere end bambus fiber. Du kan finde økologiske bomuld håndklæder online på:

 • Sears
 • Allergi Superstore
 • Enviro Products Verden

Du kan finde bambus fiber håndklæder ved disse online forhandlere:

 • Vintage Tub og Bath
 • Earth Tech Products Inc.

Flere tips til at finde Sengetøj for færre

 • Koder og kuponer: Kig efter online rabat koder og kuponer til stormagasiner og strøelse forhandlere. Seværdigheder som nuværende koder liste over alle aktuelle rabatter og tilbud fra en stor database med detailhandlere. Mange butikker tilbyder også early bird eller kunde påskønnelse salg samt.
 • Mail-advarsler: Tilmeld dig email eller snail mail-advarsler fra dine foretrukne sengetøj butikker. Mange butikker sende tilbagevendende kunder eller dem på deres postliste kuponer og særlige tilbud. Bed, Bath and Beyond, for eksempel, sender jævnligt kunder på deres postliste kuponer til 20 procent off.
 • Belønninger programmer: Mange varehuse tilbyder belønninger programmer, hvor du kan tjene kuponer eller butik 'kontanter ", som du cna bruge på en gentagelse køb, når du har brugt et bestemt beløb. Ved hjælp af disse programmer sammenholdt med en hvid Sale kan give store besparelser.
 • Udgåede sengetøj: Overvej at købe udgåede mønstre på gardiner, sengetøj, lagner og duge. Du kan spare en betydelig sum penge i at købe en stil, der er fra sidste år eller ikke længere gøres
 • Slutafregning butikker: Shop slutafregning mursten og mørtel butikker, såsom Big Lots, Marshalls og TJ Maxx. Selv om disse typer af discountbutikker bære meget mere end bare sengetøj, kan du ofte finde navn mærker på ark, gardiner, håndklæder og sengetøj på en kæmpe besparelse.
 • Sørg for at det er virkelig et godt køb. Tænk hvor ofte du bliver nødt til at erstatte strøelse du overvejer for at afgøre, om den billigere pris er din bedste satsning. En høj trådantal ark sæt, for eksempel, vil bære godt og giver utrolig blødhed efter adskillige vaske. En meget billig sæt plader med en lav tråd tælle, på den anden side kan pille og føle skrattende og ru efter kun et par vaske og du bliver nødt til at replce det.

Hemmeligheden til at finde sengetøj for mindre er at bruge mere tid shopping og være påpasselig, når man sammenligner priser. Den tid du bruger på at forske og sammenligne dine indkøb kan virkelig betale sig i at finde store linned til billigere priser.