Sengetøj: Børn Bedding Tips

Børn Dyner, Covers & Dyner

I en verden af ​​en kids soveværelse, drømmer har et par dimensioner. Der er drømme søvn, der kan skræmme dem fjollet eller drømme, der inspirerer dem til at være en superhelt, en prinsesse, en sport holdspiller eller lære om naturen omkring os. Kids dyner og sengetøj sæt er dækket med billeder, der kan afspejle barnets tarv og føre dem ind i voksenalderen. Opfordre børn til at udtrykke sig gennem billeder, der inspirerer dem til at være det bedste, de kan være.

Discount kids strøelse kommer i mange design, der er sikker på at sætte gang i fantasien hos alle børn. Piger sengelinned på mange farvevalg er designet til at komplimentere denne særlige barn, der vil vokse op til at være en kvinde en dag. Selvfølgelig er der det grundlæggende nødvendighed af et sted at sove, der er komfortable og ren. Et sted, hvor et barn kan skjules i og læse sengetid historier før overskriften ud til at sove. Det er øjeblikke, der vil blive husket for en levetid og videregivet fra generation til generation.

Designer produktlinier omfatter puder, seng i en pose, satin ark, dyner, tilbehør, møbler og specialiteter. De er klar til at give de bekvemmeligheder i hjemmet, som en voksen barn vil huske for evigt. Forbered dit barn for livet ved at gnister deres kreativitet. Giv dem noget at stræbe efter med fantasifulde billedsprog, der fylder deres soveværelse plads.

Drenge Will Be Soveværelse Designere

Du er en fyr. Sikker på at du kan lide at læse (Harry Potter) og sy (spejder overlevelse stuff). Men der er ingen måde, du plukke dreng sengetøj med køer og får på den, selv hvis din mor kan lide det. Du ønsker en NFL sengetøj ensemble. Din søster aldrig har noget problem wih hendes pige sengetøj. Mens din mor er den, der træffer beslutning om, hvor sent du kan holde op, har du vride plads på dit sengetøj dyne.

En denim NFL sengetøj sæt udtrykker netop dine interesser - fortæl din mor, du har lært at reparere det selv i spejdere. Du er en gør-det-selv, hvem der optjent ret til at vælge din egen dreng sengetøj. Her er nogle tips til at sikre, mor blødgør, når du er psyched om at Raiders denim strøelse talsmanden:

 1. Hold dit værelse rent. Hvis hun ikke behøver at gå derind og gør sengen, hun vil være lykkeligere.
 2. Du må ikke ramme dine brødre og søstre og mor vil ikke få presset fra Aunt Louise om "for meget vold i sport."
 3. Har retterne uden for meget brummende eller tilbyde at gøre dem, selv når det ikke er din tur.
 4. Gør dit hjemmearbejde til tiden og mor vil ikke komme derind for at minde dig og stønne om dit sengetøj.

Du er en cool fyr - din mor vil sværge på det, selv efter du bede hende om ikke at putte dig i Du kan lide din dreng strøelse den måde, det er.!

Himmelsenge til teenagepiger

Dine venner siger canopy senge er til babyer, men du ved, du har brug for dine personlige oplysninger. Du har købt din seng uden en baldakin, men nu du vil én. Hvad betyder den smarte pige gøre? Hun gør en baldakin!

Din bror får lov til at sætte årer og ski over hans seng, der passer sit aktive-tema dreng sengetøj, ikke? Så du kan tilpasse din pige sengetøj med en hjemmelavet baldakin. Sige du har en drømmende lyserød-og-lilla sengetøj dyne som en del af en lyserød og lilla sengetøj ensemble. Heldigvis, har du også masser af tørklæder, fordi pink og lilla er dine yndlingsfarver. Din mor har chiffon farveprøver af stof, eller du kan få nogle fra syning butik din bedste vens mor ejer. Du behøver ikke engang en himmelseng til at skabe en baldakin.

Better Homes og Gardens at man bruger en fiskesnøre. Du sy tørklæder og stofstykker til fiskesnøre og snor det på tværs af loftet. Gøre linjen en fod længere end sengen. Brug to linjer til hovedet og foden af ​​sengen. Voila - øjeblikkelig baldakin! Den bedste del er, det ligner ikke en. Det ser eksotisk og funky. Måske tørklæder vil fungere som et signal til din far og mor til at holde ud, når du discusing hvor fedt det er at lave dine egne strøelse pude Shams fra sidesten stof. Åh, og dine venner alle ønsker himmelsenge nu også. Du altid var en trendsætter!

Teenage Boy Bedding

Du er i gymnasiet nu - tid til at droppe kids 'tapet og børnenes sengetøj. Du behøver ikke en fluffy ned strøelse talsmanden enten. Du er næsten en mand nu. Her er nogle ideer til den up-and-coming voksen fyr:

 • Omdan dit værelse af dysterhed med opdaterede dreng sengetøj. En varm plaid dyne med poly fyld er ikke nørdet - det minder dig om din tante og onkels bjerghytte.
 • Hvis din mor ønsker at nyistandsætte på den billige, men du vil have en sports-tema soveværelse, tage dine gamle trøjer og T-shirts af dine foretrukne hold og få din mor gøre dem til pude Shams. Det er, hvad hgtv viste dig. Hvad? Du kan se hgtv og sport også!
 • En denim sengetøj dyne er altid i. Det virker for mor og far også!
 • Få nogle læsning puder, så du kan gå ned på din seng, mens du læser To byer for engelsk Lit.
 • Gjort roning team? Prøv nautiske-stribede ark i dit sengetøj ensemble. Hæng et par årer over din seng.
 • Uanset sengetøj du vælger, så sørg for du har en ekstra fast madras - you're en stærk fyr, og du har brug for en stærk seng. Men det skal være komfortable også efter en dag med at navigere i gymnasiet jungle.

Måske fluffy ned strøelse talsmanden er en god idé alligevel. Nu, hvor dit værelse er vokset op, er du klar til at starte barbering. Ingen hår? Ærgerligt. Du kan drømme om det, når du er faldet i søvn i din voksen totalt cool dreng sengetøj.

Børn og Dyner

Kids. De ønsker at se programmer, der er for gammel til dem, ophold for sent ... og nu, din lille darling ønsker at bruge en strøelse talsmanden. Det er et ønske, du behøver ikke at sige "nej" til. Du kan købe en billig stor kvalitet kid talsmanden med en vugge sæt, eller når dit barn kandidater til at big-boy eller big-pige seng.

Preschoolers vil gerne en seng spredning og talsmanden i en sports tema, Disney tema, eller et dyr tema. Sørg for at vælge en talsmand, der kan vokse med barnet, eller i det mindste en, som du ikke vil huske tossing når dit barn skriger, "Mor, dette bed dyne er babyish." Du behøver ikke at få dit barn en ultra-luksuriøse ned seng talsmanden. Plush naturlig uld eller bomuld vil gøre.

Pick en, der er:

 • Allergivenlig
 • Blød og slidstærk, men let vaskbar
 • Ikke kompliceret, så børnene kan holde deres værelser pæn
 • Ikke overdrevent Tradewinds - behøver du ikke barnet bling for en seng spredning og dyne

En blød dyne vil hjælpe dit barn får den søvn hun har brug for, så hun vil have energi til at løbe, hoppe, lege og lære. Efter en dag med at sige "nej", du føler dig bedre at have en anmodning, du kan sige "ja" til.

Kid Bedding Sikkerhed

Vi brokke at "eksperter" fortæller os, hvordan at hæve vores børn. Du skal have den mest naturlige, dyreste kid sengetøj sæt, fordi dit barn kan være allergiske over for luft. Selv en rabat kid strøelse ensemble vil normalt beskytte mod husstøvmider og allergener. Vi frygter, at vores børn vil glide og falde, når de hoppe på sengen, fordi barnet strøelse er for glat. Bare sikre talsmanden med hægter! Sommetider børns sikkerhed kan gå overbord.

Discount barn strøelse betyder ikke, det er usikkert - så længe det ikke trævle eller rive, når dit barn bruger et ark til at skræmme hendes storebror, har du købt kvalitet kid sengetøj. Og så længe det er et lagen, vil det ikke glide ud i løbet af natten. Så længe du har købt høj tråd count (200 til 600) barn strøelse, behøver du ikke at bekymre dig om ekstra tæpper kvælende dit barn - selvom en ekstra pude placeret på siden af ​​sengen vil forhindre, at rastløse wrestling champ falder ud af sengen.

Når det er sagt, hvis dit barn får en udslæt efter sover i det tykke snuggly uld kid senge, har du måske problemet (uld barn strøelse kan skrumpe, så være særlig forsigtig, hvis du vælger at rabat kid sengetøj uld ensemble). Du behøver ikke at have en laissez-faire holdning til dine børns legetøj, venner, eller endda sengetøj, men ikke går overbord!

At vælge en Kid Bedding Theme

Kids - i dag de er i Dora Explorer, i morgen sejlbåde og rocketships eller berømte videnskabsmænd. Mens du måske ønsker dem til at være i Albert Einstein, udsmykning deres værelser med E = mc2 og Alberts vilde hår kan inspirere til en udslæt af redecorating. Ikke alt i dine børns værelser har til at matche. Efter alt, vil disse værelser bestrøet med kunstprojekter, oliekridt mesterværker, og ja, billeder af Einstein.

Hvis du ønsker en kid-tiltalende kid sengetøj sæt, der vil vare, selvom dit barn kan lide Blues Clues i dag, men foretrækker dinosaurer næste, prøv barn sengelinned på en art design med naturinspirerede farver. Børn elsker at bringe blade hjem. Stencil blad design eller brug blad tapet til at koordinere med din rabat barn sengetøj. En rabat kid strøelse ensemble i en sejlbåd tema eller bil tema kan opvejes af en almindelig seng nederdel og hvide vægge - du kan altid prøve et vægmaleri eller fotos af både og biler.

Hvis du er indstillet på en Einstein tema, så prøv en funky sort-hvidt design a la dine børns tegninger. Kid strøelse behøver ikke at være ultra-dyrt. Du ønsker dit barn strøelse, frem for alt at være komfortable og give dine børn de gode nætter søvn, de har brug for at gå ud og grave dinosaur knogler i baghaven eller udføre kvante fysik eksperimenter i køkkenet.

Applique "Room i en sæk" Bedding

Hjemmelavet patchwork - kan det inspirere oohs og aahs med dine børn, når de er omgivet af så mange højteknologiske legetøj og computere i skolerne? Børn vil drages mod blinkende lys, men når de har nat rædsler, det eneste lys, de er interesseret i, er om natten-lys. Et kludetæppe applique dyne og gardiner vil trøste dit barn. Du kan købe et barn strøelse "plads i en pose" sæt med:

 • Quiltet sengetæppe eller dyne
 • Window gardiner og kapper
 • Soveværelse gardiner
 • Seng nederdele
 • Applique pude Shams
 • Applique pyntepuder
 • Stofsofaer pude Shams
 • Fabric pyntepuder

Dit "plads i en sæk" kid sengetøj sæt kan eller ikke kan indeholde ark. Indeholder farve plader er din bedste satsning for at fuldføre "plads i en sæk" kid sengetøj. Tag ikke fejl, en applikation "plads i en pose" er ikke en rabat kid strøelse mulighed. Men da du nægtede at installere en computer eller tv i dit barns soveværelse, har du sparet nogle penge. Computeren eller TV vil ikke hjælpe dit barn gå tilbage til at sove - en hjemlig kid strøelse sæt vil. Især hvis du er der til at putte dit barn igen.

Børne dundyner

Børn har ikke brug for dyre sportssko, medmindre de kommer i NBA. De har ikke brug for den seneste computerspil. Men de har brug for en god nats søvn. Men, når du køber et barn strøelse ensemble, køber du en, der kommer med en dyne? En dejlig dyne er en god investering i at holde børnene varme og komfortable. Du behøver ikke at købe den dyreste, højeste bæreevne dyne. Men hvis du har dit hjerte indstillet på at hjælpe dit barn sover bedre, huske på, at din gennemsnitlige barn sengetøj sæt normalt omfatter en bomuld og poly fyld talsmanden.

Hvis dit barn har brug for ekstra vinter varme, købe en rabat strøelse ensemble med en kid talsmanden, at du ikke har noget imod om til side - hvem ved, at yngre søskende måske ønsker det, og du kan altid finde discount barn sengetøj lagner til at matche. Børn har ikke brug for den nyeste designermode eller hver kornart, der er oArt af en film tie-in, men dit barn har brug for en blød seng at drømme om at spille i NBA eller blive en computer science geni.

Valg børne Puder

Sy barn sengetøj? Du? Ikke en chance. Din husbond foretaget nye Shams for pyntepuder du troede, du ville have at kaste, da du købte den dinosaur-tema rabat kid sengetøj. Da din husbond ikke ønsker alle hans venner til at vide, at han er en han Martha Stewart med nålen, spurgte han dig til at finde ud af om de bedste puder til dinosaur kid strøelse sæt, mens han stencils en tyrannosaurus på slipcover fra rabatten barn strøelse .

Hvilken størrelse pude har du brug for kid sengetøj? Fortæl din husbond, at puden er normalt 54 "x 75" for et barn standard pude. Alle vil tro, at du har oprettet denne fantastiske rabat barn strøelse, mens din husbond bare kan smile og ved, han tjente sig en fribillet på at tage ud papirkurven.

Sport, Sport, Sport Bedding!

Odds er, at dit liv som forælder er temmelig optaget, med alle de aktiviteter, som dine børn deltager. En af de mest tidskrævende aktiviteter for både forældre og børn er børnenes deltagelse i sport. På trods af den tid, sport hjælpe børnene får den motion, de har brug for og udvikle livsfærdigheder som teamwork, sund konkurrenceevne, disciplin og ansvarlighed.

Alt i alt sport er en stor ting ... og børnene elsker det! Hvis dit barn spiller en sport, eller er bare en dedikeret fan af en bestemt sport, har du en færdig idé til dit barns værelse indretning. Sport sengetøj til drenge værelser er relativt let at finde, har en enkelt eller flere sport, og nogle gange endda specifikke teams. Husk: nøglen til succes er at vide og forstå, hvad dit barn kan lide og ønsker, og derefter finde de rette varer til at skabe en behagelig, sikkert miljø, der stimulerer fantasien og gør ham ønsker at tilbringe sin tid på at sove, lege og arbejde i rummet .

Rækken af ​​Dyner

Fra trykte sengetæpper til dyner til almindelig ned- eller syntetiske fyldt dyner, som du dækker med et dynebetræk (også kendt som en talsmand dækning), du og dit barn har en række muligheder, når der træffes beslutning om den bedste måde at "dække op. "Sengetæpper tendens til at have et trykt mønster på den ene side (eller begge) med en lille smule af isolering i midten og nogle syninger for at skabe en quilt effekt. Disse tilføje øjeblikkelig farve og pizzazz til et værelse, og er relativt let, så du kan justere varmen ved hjælp af andre lag.

Ligeledes sengetæpper og dyner er elementer lidt tungere end et tæppe, der fungerer både dekorativt og som en varm lag. Børn dyner, på den anden side tendens til at være glatte lag fyldt med enten ned, syntetisk fyld, eller en kombination af begge. De er ofte tunge nok til at blive anvendt alene, men kan også være lagdelt med tæpper og / eller dyner.

Dyner kan beklædt med et dynebetræk eller talsmanden cover - ligner en stor pudebetræk - der giver mulighed for nem rengøring og for hurtige og relativt billige indretning ændringer. Dyner kommer i mange forskellige vægte. Generelt "tungere" fyld nummer, jo varmere talsmanden vil være. Bemærk også, at mere syning en talsmand har, jo mindre sandsynligt er det, at fyldet vil bolden op, hvilket giver en mere jævn fylde og varme.

Pick Childrens Bedding til Match Barnets nuværende favorit tema

At finde den allerbedste børns strøelse til at matche både din unikke udsmykning stil og dit barns personlighed er en af ​​de mest spændende aspekter af dekorere et børneværelse. Realiseringen af ​​et personlig erklæring, der udtrykker både din smag og dit barns opnås nemt med det enorme opbud af engagerende sengetøj stilarter til rådighed.

Selv når der var kun to valg, lyserødt til en pige og blå for en dreng, børnetøj sengetøj fabrikanter er kommet langt i at opfylde den nuværende vægt på både komfort og stil. Luksus og rabat børnetøj strøelse kan findes til at matche indretning i ethvert børneværelse. Fra finurlig til kreativt unik for sofistikeret chic, de er alle tilgængelige. Den kritiske tip er at ikke vælge og hele strøelse ensemble baseret på noget, der er bare en forbipasserende fancy.

Børns elsker ændre sig fra dag til dag, fra uge til uge, så planlægger en hel soveværelse omkring et bestemt tema, kan forlade dig redecorating næste måned. Når du vælger børns strøelse, plukke et farveskema, at barnet elsker; noget, der vil koordinere med rummets farve. Så find let ændret sengetøj og tilbehør i barnets specifikke aktuelle fascination. Børn quilts eller børn dynebetræk kan være det perfekte udgangspunkt. Uanset om det er sommerfugle eller robotter, kan børn dyner findes, som vil gøre den mest kræsne barn glad, men farvesætningen af ​​rummet. Når deres foretrukne ting ændres til hvalpe eller cowboys næste sæson, bare finde en farve koordineret quilt i dette tema matcher rummets indretning. Hvis du ikke ønsker at skifte quilts, der ofte, så pick ark sæt trykt med dit barns nuværende favorit!

Kids Ark: Et tip til nemmere Crib i seng Transition

Selvom meget sjældent i betragtning, børn ark spille en stor rolle i at få dit barn klar til hans store kid seng og en mindre rolle i pottetræning.

Kids ark, du vælger til dit barns værelse skal ikke nødvendigvis afspejler rummets indretning. Sikker på at vi ved, at du gik til megen umage for at vælge, hvad barns værelse ville se ud, men har du faktisk overveje kid?

Børn er små sjove mennesker, og er meget mere tilbøjelige til at helt vild ting, du hader så du kan tro, der omfatter dit valg i kid plader, så med det i tankerne vores bedste tip til kid ark er at lade barnet vælge.

Det er endelig tid til din lille darling til at sove i en stor dreng eller pige seng og så du ændre rummet rundt og få alt klar. Få den lille klar til seng i hans eller hendes "matche talsmanden" eller yndlings PJs og efter umpteen ture til badeværelset og utallige drinks vand det endelig lyser ud.

Et par timer senere, er du lykønske dig selv på en glidende overgang, når en lille, men insisterende krop klatrer over dig eller hendes husbond at sove med dig. Nu hvad?

For virkelig at få det stædig lille en til at sove i sin egen store kid seng, du virkelig bør gøre det til en stor produktion. Lad barnet vælge kid ark, at han eller hun kan lide, og udvælge en særlig PJ sæt til alle vigtige første nat, vælger en særlig godnathistorie om dyrkning til en stor kid seng og gøre det meget klart, at de er sikre.

Et andet tip; bruge en plastic monteret kids ark under strøelse. Selv den bedste potte uddannet, kan have en ulykke de første par nætter.

Pige Bedding uden blomster

Du vil bære en kjole, men du ikke kan lide en masse flæser og blomster. Din mor har gven dig mindre besvær end hun gav din bror, da han plukket dreng bdding for hans værelse. Men hun stadig mener, du bør tænke pink. Du ønsker strøelse i en jungle eller geometrisk kunstnerisk design. Surprise - girl sengetøj behøver ikke at være nips- og Tradewinds.

Faktisk kan det være sjovt og skov-tema. Vis din mor Handlen Spaces Drenge vs. piger episode, der lærte din bror, hvordan man udvælge en jungle strøelse ensemble for dig. Drenge designet en jungle-tema værelse ncknamed "Camp Lauren", mens pigerne skabt en golf ordning for drengenes soveværelse. Se, drenge og piger kan arbejde sammen!

Tip: Overbevis din mor, at NFL dreng strøelse er godt for din bror. Det er, hvad mor kalder "kompromis". Du kan søge efter en jungle strøelse talsmanden dækning, selvom din mor vil have en fluffy dyne - faktisk behøver bløde dyner minde dig om en varm regnskov. Bare sætte på dynebetræk for at fuldføre din jungle paradis. Du har allerede plader og pudebetræk med orkideer - Okay, så du aldrig sagt, du hadede blomster. Dit soveværelse skal afspejle din personlighed, så lad det være en jungle derude i dit værelse!