Seneste trend: Espadriller

Indtil for nylig hver respekt for sig selv fashionista skulle have en gulvlang nederdel, en lædertaske og ballet lejligheder. Denne sommer alt har ændret: lange nederdele er erklæret ude af mode, i stedet - en model med en asymmetrisk hem er blevet tilbudt; de celebs glemte Birkin og ikke at skille sig af med poser. Nu er det tid til ballet lejligheder.

Seneste trend: Espadriller

Ballet flats besætte kun den anden plads på podiet: denne sæson espadriller er forude. Den mest originale (fremstillet af transparent blonde) kan ses på Valentino show, men den ubestridte favorit af berømtheder er Chanel espadriller (modehuset har produceret dem i mere end et år).

Espadriller er catalanske bonde sko af det tidlige trettende århundrede. I den 60-s af det XX århundrede designer Yves Saint Laurent introduceret en opdateret version af denne sko: i stedet for en flad fod, foreslog han kile hæle. Siden da har de traditionelle espadriller blevet overskygget.

Blandt beundrere af denne udvikling var Kate Bosworth, Marion Cotillard og Emma Roberts. Selvom ikke alle i Hollywood er villig til at skille sig af med ballet lejligheder. For eksempel, Heidi Klum og Taylor Swift foretrækker ballet lejligheder til alle de andre moderigtige sko. Af den måde, den berømte fashionista Olivia Palermo er også ikke travlt med at købe de trendy espadriller. På hvilken side er du?

Seneste trend: Espadriller