Selv Olympians Battle vægt udsving

Der er ingen anden tid, hvor landet kommer sammen foran skæret af deres tv-skærme for at se bedrifter af fantastisk atletiske, dygtighed og styrke end OL. At se de bedst-of-the-bedste atleter i verden, i top fysisk tilstand efter en levetid på uddannelse, konkurrerende head-to-head for at være nummer et i verden, er nok til at motivere nogen til at tage en løbetur rundt om blokken eller sige nej til en after-dinner cookie.

Selv Olympians Battle vægt udsving

Men hvis du har brug for en påmindelse om, at disse atleter er bare mennesker - omend mere talentfulde, disciplinerede og hårdtarbejdende mennesker end de fleste - deres krop gør, faktisk reagerer på samme måde som vores til inaktivitet. Selv olympiske atleter er ikke immune over for vægt udsving og de ved første hånd, at når aktivitetsniveauet falder, bare for et par måneder, kan den pounds krybe på.

Michael Phelps? Plus 25

Michael Phelps, den 27-årige svømning vidunderbarn, der har vundet en forbløffende 14 15 guldmedaljer, er kendt for at ned 12.000 kalorier om dagen under træning til at blive ordentligt næring. Han fik 25 pounds efter spillene 2008.

Han fortalte for nylig Detaljer Magazine:

"På det tidspunkt, jeg bare ikke har noget Det var underligt at gå fra det højeste af de høje, den største punkt i dit liv -. Vindende otte guldmedaljer - og derefter sagde: Okay, hvor skal jeg gå herfra? " Jeg var ikke motiveret. Jeg gjorde intet, bogstaveligt talt intet, i lang tid. Jeg fik 25 pounds. En af mine venner og jeg spillede fodbold på stranden i Miami, og nogen fik et billede af os og sætte det hele stedet. Og han er ligesom, 'Bro, du skal begynde at arbejde ud, mand. Du er fedt. ""

Shawn Johnson? Plus 25

20-årige olympiske Shawn Johnson annoncerede sin pensionering fra gymnastik bare genert af OL i 2012 efter en Skiløb skade forlod hendes knæ beskadiget. Men nu har hun en ny udfordring foran sig: ikke at tage på i vægt.

Selv Olympians Battle vægt udsving

Shawn vundet ligeledes 25 pounds efter at have vundet olympisk guld i 2008 og tager en tiltrængt pause fra hendes seksdages om ugen træning tidsplan. Hun optaget til mennesker, men at hun kunne have lempet sin rutine lidt for meget.

"Jeg var bare at gå igennem så mange forskellige liv ændringer," Johnson fortalte People magazine. "Jeg rejser så meget, jeg ikke fik mulighed for at arbejde ud. Jeg troede, jeg kunne gøre, og spise, hvad jeg ønskede, fordi jeg var egnet."

Hvis bare det virkede på den måde.

Johnson siger hun kommer ikke til at gøre den fejl igen med sin pensionering og sværger at holde øje med hendes vægt.

"Jeg er sikker på det kommer ikke til at ske igen," sagde hun om hendes vægtøgning. "Jeg har tænkt mig at prøve at arbejde virkelig hårdt og gør sikker på. Jeg føler, at jeg er mentalt et andet sted, så jeg ved, hvordan det hele fungerer."

Og dig?

Hvorvidt disse oplysninger motiverer dig eller afskrækker dig, når det kommer til din egen vægt, er der et par ting, vi kan tage væk fra deres historier:

• Du skal spise kalorier betød for dit aktivitetsniveau.
• Uanset hvor fit du er, hvis du bliver i aktiv, kan du stadig tage på.
• Have adgang til fuld tid trænere og ernæringseksperter, ligesom professionelle sportsfolk og berømtheder, er ikke det, der holder en fit krop, er det efter deres råd, der får resultater.

Uanset om du er sat ud af spillet med en skade eller er inaktive, fordi du beslutter dig for at være, kan du ikke forvente, at din krop vil forblive den samme. Hvis du ikke brænder overskydende kalorier gennem ekstra motion, kan du nemt finde dig selv et par pounds tungere, olympisk atlet eller ej.