Selling: præsentation tips

Bliv involveret

Vis og fortælle. Gør din præsentation flyde som en historie. En kritisk komponent, som mange mennesker savner viser visuals. Ikke nogen engang sige, at et billede siger mere end tusind ord? De havde ret. Hvis du fortæller mig - jeg vil glemme. Hvis du viser mig - jeg vil huske. BONUS: Hvis du får mig involveret - jeg vil forstå.

Du er læreren.

Den bedste måde at forklare dit produkt eller service funktioner og fordele er at påtage sig rollen som lærer. Forklar, hvordan tingene fungerer, hvilke fordele vil være, når de gør arbejdet, hvordan du får ekstra hjælp, hvis nødvendigt, og hvorfor det er den bedst mulige løsning for udsigten / kundens behov. Sæt dig selv i dine kunders sko. De ved ikke så meget som du gør om din 'ting'. Vis dem. Fortæl dem. Sørg de forstår ved at lade dem vise dig og fortælle dig tilbage. Dette bekræfter de forstår, og også størkner salget.

Be Different

Gør noget unikt og anderledes i din præsentation. Vær konsekvent i at gøre det med din særlige touch hver gang. Nogle ting du kan gøre ville være at medtage en artikel fra en lokal avis om din virksomhed, din klient, eller industrien. Hold opdatere disse, og du vil altid have en "visuel" for at vise din udsigt. Dette lader dem også vide, at du er oprigtigt interesseret i, hvad du gør - og hvad de gør.

Jeg har aldrig hørt om din virksomhed!

Begynd din præsentation ved at vise nogle visuals i din virksomhed. Medtag ting som da du blev grundlagt, hvor din virksomheds hovedkvarter ligger, hvad du har opdaget om det lokale marked, du er i, og sælge til, hvorfor du er så stolt af at repræsentere din virksomhed og det er produkter og tjenester. Hvis du har nogle kendte klienter, liste et par på en side og vis din udsigt. Han vil føle sig mere trygge at vide, at du er troværdig og så er din virksomhed. Normalt en kort oversigt over en corporate brochure eller hjemmeside vil gøre.

Målretning salg kunder

Målretning dine kunder er vigtig i alle produkter. Det er afgørende i at vide, hvad der kan fullfilled og at kunden er faktisk nogen, der kan bruge det, du har. Du kan få oplysninger om dit mål via internettet, deres kunder, mennesker, der arbejder der, eller endda den lokale avis. Når du bruger mål, det hjælper dig med at udvikle en sund plan for dit salg tilgang.

Kundefokuserede Præsentation

Når du foretager en kundeorienteret præsentation, der er visse faktorer, du skal være opmærksom på. Nogle har:

Opsummere - omformulere kunde `behov
PRIORITER - vide, hvor man fokuserer på at løse kundens `problemer.
FORDELE - Sørg fordelene ved dit produkt tjener kundens `behov.
ANVENDELSE - Indstillingen skal have støtte løsning
Hvordan lyder det? - Det hele kommer ned til at få kunden godkendelse og buy-in.

Salg Terminologi

Der er mange websteder, der vil tale om grundlæggende salgsbetingelser samt fremme begynder bøger om at sælge. Selv om der er en masse brummer ord, der gælder for forskellige brancher, nogle er vigtigt at vide. For eksempel: Funktioner, det aspekt af et produkt som størrelse, hastighed og andre bekvemme muligheder. Fordele er gevinsten man kan lave med et produkt. Et åbent spørgsmål vedrører få flere informatin fra spørgsmålet ved at spørge et åbent spørgsmål. Hvor afhøring fører til det andet trin i en sælgers telefonopkald og begynder i starten af ​​de 7 trin i salget. Læring salg terminologi er ikke kun nyttige i salget kommunikation, men vigtige for salgssucces.

Spruce det

Med teknologiske fremskridt, har vi nu et præsentationsværktøj, der er så nemt at bruge: PowerPoint-præsentationer. Nogle af de mest kedelige præsentationer jeg har set i lang tid har været PowerPoint-præsentationer. Mens de er nemme at bruge, vil de fleste mennesker blot tilføje kugler og skriftlige tid-bits af information. For en PowerPoint til virkelig være effektive, tilføje nogle farve, grafik, lyd og bevægelse, hvis vises på skærmen. Mine PowerPoints tendens til altid være en smule anderledes end normen, som jeg foretrækker portræt stil layout snarere end landskabet (som bruges størstedelen af ​​tiden). Portræt stil tillader mig at udskrive en side og indsætte det i et bindemiddel til brug som en visuel i en bog-lignende måde i stedet flipover stil. Ved at gøre dette kan du tilpasse din ringbind med yderligere trykte produkter (vidnesbyrd breve, brochure sider, etc.)

Bliv den originial

Hvis du kan udvikle forskellige og fantasifulde teknikker til din præsentation, vil du skille sig ud fra dine konkurrenter.

Bevis Value

Husk, hver virksomhed ønsker at opnå en fortjeneste, så vise dem, hvordan dit produkt kan forbedre deres bundlinje. Enhver person ønsker at se bedre ud, så forklare, hvordan dit produkt vil gøre netop det. Alle ledere ønsker at spare tid, så forklare, hvordan dit produkt vil hjælpe dem til at blive bedre organiseret. Enhver virksomhed ønsker at nå ud til flere perspektiver, så vis dem, hvor mange nye perspektiver, de vil nå med din tjeneste. Du får besked:-)

Creative Genius

"Det vigtigste mærke geni er ikke perfektion, men originalitet ... åbning af nye grænser."
- Arthur Koestler

Din forpligtelse

Omhyggelig forberedelse er den professionelle sælger pligt - til sig selv, og til udsigten. Du har ingen ret til at tage en kundes tid og opmærksomhed, medmindre du kan give noget, der er værd at dem. Du har brug for forberedelse for at kunne dele værdien af ​​dit møde med en kunde.

Skriftlige forslag

Skriftlige forslag er gode, fordi de giver udsigten konkrete fakta, tal, osv Når man giver et skriftligt forslag til din udsigt, skal du sørge for at gennemgå det verbalt med dem for at sikre de forstår hvert element.

Du er eksperten

I vores præsentation, begynder vi at levere løsninger / fordele for vores produkter og tjenester. Kunden begynder at tro på vores status som ekspert. Husk altid: Du er eksperten i dit materiale, fordi du ved, hvad de siger, det er første gang din kunde har set, hvad du viser ham. Du vil lægge den logiske fundament for at anbefale din løsning efter hvad du præsentere kunden i denne fase.

Vis og Fortæl

Forberedelse værktøjer varierer. Du skal visuals til at vise din udsigt den "vision" af hvad du kan gøre for ham. Brug visuals, der indeholder oplysninger og billeder om muligt af din virksomhed, dine produkter, markedsinformation, undersøgelser, diagrammer, grafer, etc. Husk, et billede siger mere end tusind ord.

The Corporate Tropper

Når du kan tage en ledende medarbejder fra din virksomhed med dig på et salg kalder det giver kunden en større følelse af troværdighed, hvis han aldrig har hørt om dig. DOG ... ikke nogensinde over-whelm en udsigt ved at tage hele virksomhedernes tropper. Det er ikke høfligt at tage mere end én person med dig til et møde uden først at spørge om lov fra din klient. Aldrig tage nogen, der ikke har et specifikt behov og formål for at være der.

PowerPoint præsentationer

PowerPoint-præsentationer kan tilføje visuelle effekter til en præsentation; Men lad ikke de visuelle effekter fortælle hele historien. Sørg for at tilslutte med dit publikum personligt, verbalt, med dine egne ord. PowerPoints er bedst til store grupper eller til at illustrere teknologi. Hold dem interessante. Må ikke bare sætte nogle kugler og ord på skærmen. Føj mening til det, de ser.