Selling: Performance Tips

Deep Selling

Deep salg er simpelthen en dybtgående forståelse af, hvem træffer beslutninger i at købe et produkt. Når du bestemme hvem, dens godt at vide, hvad virksomheden køber, fra hvilket selskab, og hvorfor er de køber fra dette selskab. Er det pris, service, tilgængelighed eller bare et godt forhold til, at salget person. Under alle svarene til købsprocessen hjælper dig med at få kunden på din side.

Du har aldrig svigte

Jeg kan ikke lide ordet "fiasko". Min fortolkning af salget omfatter ikke fejl. Min overbevisning er, at du aldrig mislykkes - du lærer af dine erfaringer. Mens nogle ser en tabt salg som fiasko, jeg ser det som en måde at lære noget - hvad gjorde jeg gøre eller ikke gøre, der gjorde forskellen der? Det eneste sted, hvor det betyder noget hvis du laver en fejl, er i skole. I den virkelige verden, hvis du har aldrig misbrugt "du aldrig har prøvet.

Kunderne er overalt

Kunderne er folk - ligesom dig og mig. Vi har mange ligheder (vi alle har brug for dit produkt), og vi er alle forskellige (jeg kan godt lide kaffe, vil du ikke røre ved ting). At være i stand til at justere din statur og adfærd til andre på subtile måder vil gøre dem føle sig mere tryg ved at gøre forretninger med dig.

Hønen eller ægget?

Rapportere aldrig et salg, indtil du har den underskrevne aftale i dine hænder. Hvis en kunde skifter hans / hendes sind, så det `s ud af dine hænder; dog med en omsætning, før de er faktisk `en færdig deal` kaster hullet` financial` proces ud af whack på nogle organisationer. Det gør også dig til at ligne den `wolf` næste gang du har en` sale`.

Anerkend - Sætter pris

Den højeste form for anerkendelse nogen kan give eller modtage, er mundtlig eller skriftlig bekræftelse og påskønnelse af et veludført stykke arbejde.

Træd ud af båden

Hvis du ønsker at gå på vandet, er du nødt til at komme ud af båden.

Jeg er ikke sikker på, hvem der oprindeligt sagde det; Men jeg har opdaget, at for at opnå store ting man har at komme ud af deres comfort zone igen og igen. Opholder inde i din komfort zone vil kun føre til de samme gennemsnitlige resultater som før.

Salg incitamenter

Med en forskelligartet gruppe af mennesker på det samme hold, vil du opdage, at hvad der motiverer en vil ikke nødvendigvis motivere alle. Den bedste form for incitament er en, der vil give alle teammedlemmer til at vælge, hvad deres belønning vil være.

Typer af Awards

De bedste belønninger du kan give dine medarbejdere til præstation er præmier, der betyder noget for modtageren. Et trofæ-værdi award normalt bærer virksomhedens navn og logo på en eller anden måde. En livsstil award er en, modtageren vil bruge og nyde på daglig basis. Når en medarbejder kan vælge mellem et bredt udvalg af emner, vil de arbejde hårdere for at opnå resultater.

Realistiske Kvoter

Når din salgschef giver dig en »kvote«, kan dette være en frygtelig oplevelse. Det meste af tiden din første tanke kan være, "Hvordan kan jeg opnå dette?" Nøglen til at opnå kvoter er at se kvote som "mål" fra din chef. Han / hun udfordrer dig til at nå frem til en bestemt destination. Læg en plan, tage specifikke skridt, starte processen, tage handling ... du kun nå dine mål og gøre dine kvoter - et salg på et tidspunkt.

Organiser dig selv

Uanset om du bruger håndskrevne udnævnelse bog, eller et computerprogram, er det afgørende for din succes at være organiseret. At vide, hvor tingene er, din dagsorden for dagen, og hvordan du har brug for at afsætte din tid er bydende nødvendigt at succes. Når du kommer til det punkt, at du føler dig helt uorganiseret ... tage en "Organiser Yourself" dag for at komme tilbage på sporet. Når du er organiseret ... du udrette mere!

At miste et salg

For at drage fordel af det salg, du taber, så prøv at få nogle oplysninger om, hvorfor udsigten ikke købe fra dig. Nogle af de spørgsmål, du måtte spørge:
1. Hvem gjorde de køber fra, og hvorfor?
2. Hvad kunne du have gjort anderledes for at få deres virksomhed?
3. Hvornår vil de være at gøre det næste købsbeslutning efter dine produkter eller tjenester?
4. Bed dem om at hjælpe dig ved at tilbyde nogle forslag, som du kan gøre for at gøre en forskel i fremtiden med dem eller andre kunder ...

Kvoteforhøjelser

Mange gange en organisation har brug for at øge omsætning. Det omfatter normalt stigende hvert salg person kvote. Når din organisation har brug for at øge salgsresultater og fortsætte med at gøre tingene på den "gamle" måde, kan de forvente de samme "gamle" resultater. For at forbedre (skift) bundlinjen salgsresultater kræver andre »ændringer« i systemet du følger. Mange gange produktet skal opdateres, ændres, forbedres. Mange gange salgsemballagen skal forbedres. Så for at forbedre din bundlinje salgsresultater, forbedre dit produkt.