Self Publishing: Vanity / Tilskud Tips

Undgå Vanity Press Trap

Pas på annoncer, der siger "Att: Forfatter" eller "Manuskripter ønskede" eller "Første gang forfattere ønskede" eller en kombination af ovenstående. En rigtig udgiver ikke bede en forfatter for pengene ... periode. Uanset hvor stor accept brev lyde, hvis der er en omtale af jer betale nogen penge, smide det i skraldespanden. Hvis du kommer til at selv-udgive din egen bog, selv-udgive det med en velrenommeret selvstændige udgivelse bog selskab. Du behøver ikke en forfængelighed pressebureau at udgive en bog for dig, er det spild af tid og penge.

Undgå Vanity eller Tilskud Presser

En rigtig udgiver giver dig en check. En udgiver, der beder for dig at betale for noget er en forfængelighed presse og bør undgås, medmindre du har penge til at brænde. Du skal vide, at du ikke er en selvstændig udgiver, hvis du bruger en forfængelighed eller tilskud presse-disse er ikke selvstændige forlag. Nogle udgivere, der falder ind under denne kategori omfatter:

  • AuthorHouse
  • Xlibris
  • iUniverse
  • Trafford
  • Vantage
  • Dorrance

* Må ikke narre!

Definition af Vanity Presse

En forfængelighed pressen prints og binder en bog på forfatterens egen regning. Omkostningerne omfatter forlagets overskud og overliggende (forfængelighed udgivelse er normalt dyrere end selvstændige udgivelse). De færdige bøger tilhører forfatteren, og forfatteren bevarer alle indtægterne fra salget.

Vanity udgivere ikke screene for kvalitet - de offentliggør alle, der kan betale - og giver typisk ingen bog redigering, bog markedsføring / forfremmelse, eller bog pakhusvirksomhed. De er en bog forlag ikke en selvstændig forlag.

The Big Lie

Tilskud presser findes bedrages forfattere til at tro, at de er "selv-udgivelse", når de i virkeligheden ikke er. Selvstændige udgivelse din egen bog indebærer, at du, selv er udgiveren. Hvis du bruger et tilskud presse (eller forfængelighed presse), de er bogen forlag, ikke dig. Hvis du ønsker at self udgive, er du nødt til at købe et sæt af ISBN er fra RR Bowker (ikke andre).

Tilskud Tryk vs. Vanity Presse

Subsidier pressen eller forfængelighed presse (ofte udtryk anvendes i flæng) accepterer bøger fra forfattere uden hensyn til indholdet af bogen. De accepterer bogen til offentliggørelse, men derefter oplade forfatteren et fast beløb af penge til at udgive bogen. Omkostningerne varierer fra forlag til forlag, men det er ikke ualmindeligt at se serier af flere hundrede til $ 5.000.

En forfatter vælger tilskud / forfængelighed udgivelse behov for virkelig sit hjemmearbejde for at sikre, at han forstår præcis, hvad han underskriver. Udgiveren kan eller kan ikke copyright arbejdet, måske eller måske ikke sætte den op til distribution, og måske eller måske ikke er enige om at fremme arbejdet. Nogle opkræve ekstra gebyrer for ophavsret, distribution og markedsføring af enhver art.

* Normalt forfængelighed presser er dyrere end en self forlag, så det betaler sig at kigge ind i ethvert tryk, før du underskriver en kontrakt.

Vanity Presser fastsætte prisen for din bog

Når du vælger en forfængelighed forlag, der er et andet spørgsmål at overveje. Da de ejer ISBN for din bog, de sætter prisen. De vil bogstaveligt fortælle dig, hvad at opkræve betaling for din egen bog! Det er mere end et tab af kontrol-det kan endda skade salget af bogen, hvis forfængelighed udgiveren fastsætter prisen for højt eller for lavt. Når et ISBN er sat og trykt på bagsiden, og indlejret i UPC stregkode, kan du ikke ændre det. Så dette er en anden grund til at tænke to gange, før du udskriver din bog med en forfængelighed udgiver.

Definition af subsidier Presse

Et tilskud tryk (også kendt som et joint venture udgiver, en co-op udgiver, eller en partner udgiver) tager betaling fra forfatteren eller selvstændig forlægger til at udskrive og binde en bog, men kan selv bidrage med en del af de omkostninger, samt som adjungerede tjenester såsom bog redigering, bog distribution, oplagring, og en vis grad af markedsføring af bogen.

Med forfængelighed udgivere, er det forfatterens kontanter, ikke kvaliteten af ​​hans / hendes arbejde, der tæller. Som med royalty forlag, de udfyldte bøger tilhører bogens forlægger, og forbliver i forlagets besiddelse indtil solgt. Indtægter til forfatteren kommer i form af en royalty.

* Det betaler sig at kigge efter en velrenommeret forlag, hvis du ikke vælger at selv udgive din egen bog.

Forskellen mellem et tilskud Tryk og en Vanity Presse

Pas på udgivelse rovdyr! Der er næsten ingen forskel mellem en forfængelighed presse og et tilskud på. Begge gør forfattere betale for at få deres bøger "Udgivet". Begge bytte på den uuddannede self offentliggjorte køber og drage fordel af forfatterens manglende erfaring.

* Steer klart af disse selskaber og i stedet kigge efter en velrenommeret selvstændige udgivelse bog virksomhed, der er blevet anbefalet af andre selvstændige offentliggjort forfattere.