Self Publishing: Tegneserier Tips

Selvstændige udgivelse din tegneserie.

Af Randall C

At blive en offentliggjort forfatter er blevet så svært at det kan føles næsten mytisk. Takket være teknologi og den stigende selvstændige udgivelse virksomheder er det endelig muligt at se dit arbejde skrevet, illustreret, og bundet uden at bryde din bank eller endda en sved.

Sådan selv udgive din tegneserie:

Sørg for, at bogen er færdig før at bringe den til udgiveren. Er, at den selvstændige udgivelse miljø ikke har en måler til kvalitetskontrol, er det op til dig at sikre, at din tegneserie er i sin endelige form. Det betyder kigger over alle aspekter af redigering: fra grammatik og tegnsætning hele vejen til farvning af illustrationerne.

Forstå hvad du giver op, når du selv udgiver. Når du selv udgive din tegneserie du stepping væk fra verden af ​​agenturer og forlag. Mange udgivere, kontraktligt vil ikke acceptere en tegneserie, der er blevet selvstændige offentliggjort. Så hvis du er sikker på at du ikke ønsker at gå den konventionelle udgivelse rute, så fortvivl ikke. Hvis du waffling på din beslutning - vent lidt, før du trykker på knappen offentliggøre.

Vælg din egen udgiver. Der er mange forskellige selvstændige udgivelse virksomheder på internettet og i byerne. Kig ind i alle de muligheder, du har, og sammenligne dem med hinanden. Nogle udgivere vil give dig en bedre sats for mindre ordrer, mens andre kan jack op priserne, hvis du bruger mange forskellige farver. Self udgivelse er din virksomhed, og du bør være særligt.

Efter disse skridt kan føre dig til landet selv offentliggjort succes.